MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• 00 Reagovat !

foto

21.08.01  09:16

« Sorry...

... mi to nejak ftakovo odriadkovalo... snad sa v tom vyznate ;)) ak chcete, tak mozem pripadne hodit este nejake dalsie udaje, toto bolo len tak narychlo ;))
  • 00 Reagovat !

foto

21.08.01  09:12

« Mazda a korozia...

Zdravim pani, viem, ze o tomto sa diskutovalo pred casom, ale k cislam som sa dostal az teraz (kamos mi ich poslal mailom), takze davam do placu nemecke TUV statistiky o korozii Mazdy 626. Udaje su za rok 2000, takze napr. 3-rocne auto = rocnik 97:
    3-rocne (GE): 0,1%
    5-rocne (GE): 0,0%
    7-rocne (GE): 0,0%
    9-rocne (GD): 1,1%
    11-rocne (GD): 3,8%
    O Xedose 6 to este mozem zistit, ale malo by to byt velmi podobne. Podotykam este, ze 9 a 11 rocne su velmi vyrazne POD priemerom vekovej kategorie (o 5 a 7 ani nehovorim ;)), kde sa tam nabralo tych par hrdzavych skoro novych, to fakt neviem....
    PS: Moja Mazdicka ma velmi potesila: 1200 km, 300km okreska a 900km dialnica -> 7,15l/100km ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.01  09:11

« Re: Importeri - Mazda na Slovensku

to dancul_ Tak som cez vikend daval troska do pucu svoju 323ku a tak ma napadlo skus GLASS POLISH SUPER od TURTLE WAX , taka modra plastova flaska, ja to pouzivam na okna ale v navode pisu ze sa s tym mozu prelestit aj svetla + koncove, nic lepsie na okna nepoznam ked to aplikujes vyzera to tak ako keby si tie okna navoskoval :o)kolko to stoji ti nepoviem lebo som to dostal ako darcek
  • 00 Reagovat !

foto

16.08.01  11:40

« Zadne REPRO

Tak som do MAZDY strcil nove autoradio SONY a konecne to ma ten spravny zvuk :o), len som ostal prekvapeny ked som vzadu pozrel na repraky a nie su oznacene len je na nich MADE IN USA tak to ma vazne zaujima co to je za znacka nevie to niekto??
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.01  22:45

« Re: Hyundai

tak to by se asi v Hirosime nelibilo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.01  14:49

« Re: Hyundai

Ok, to mi je jasne ze tie kary nezacali predavat len tak, ale je to bohovsky pohlad: pod obrovskym logom MAZDA stoji na predaj 5 aut Hyundai.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.01  21:35

« Hyundai

Autopalace vyhral tender na zastoupeni pro strendi Evropu. V Praze na Butovicich uz je jenom Hyundai, tak to bude na Slovensku stejny.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.01  22:20

« Re: Importeri - Mazda na Slovensku

Shogun, neviem odkial si, ale mam presne rovnake skusenosti. Vo chvili, ked tam pridem, uz mi chcu zdvihat mazdu na zdvihak a inkasovat.
    Naposledy, prakticky len zo spasu, som tam siel zistit, kolko stoja zdvihatka. Cena 2200 Sk, a uz ich chceli menit vsetkych 16, a pritom sa daju kupit pod 1000 Kc. Bezna za sviecky Champion pytaju dve stovky (a par km vedla stoja stovku). Nech vykapu takito zdieraci :(
    ::: Neviete niekto, cim by som prelestil akrylatove svetla? su trochu zazltnute a chcelo by to nejaku pastu. moze sa niekto podelit so skusenostami? :::
  • 00 Reagovat !

foto

10.08.01  09:03

« Importeri - Mazda na Slovensku

Uz ma ti chlapci pomaly ale isto zacinaju *...
    Za deflektory chcu bez mihnutia oka 3000.- Pritom pri troske surfovania na nete som ich pozhanal na dobierku za 1150.- A tak je to zo vsetkym... brzdove oblozenie, olejovy filter atd. Na www.autorevue.cz som sa docital o tzv. "MILLENIUM PLAN" kde MAZDA prebera postupne vsetky zastupenia v Europe na seba.
    "Mazda tuto strategii uplatňuje dlouhodobě, protože již mnoho let přímo řídí německé zastoupení, tedy zastoupení na největším evropském trhu. Od roku 1995 má vlastního distributora také v Portugalsku a od roku 2000 vlastní prodejní společnosti ve Španělsku a Itálii. Letos v dubnu převzala i distribuci ve Francii."
    Dufam ze sa coskoro dockame podobnych zmien aj na nasom trhu :o)
    A este poslem maila do Mazdy aby som tym nenazrancom troska zavaril....
    A vrchol bol ked som pred salonom MAZDA v Kosiciach zbadal vystavene asi 5ks zbrusu nove Hyunday na predaj... to predavaju co??? ale svedci to o mnohych veciach...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.01  13:48

« Re: Zapojeni zadních reproduktorů

• 00 Reagovat !

foto

01.08.01  10:08

« RAMPA...

... vyskytuje se tu jeste RAMPA? Jak jsem tak procital starsi prispevky tak je tu - nebo byl - jedinej ktery vlastni MAZDA 626 2.5l V6 / '92 coz je prave to auticko ktere mam i ja. Takze vymena zkusenosti by nebyla spatna..
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.01  12:39

« Re: New 626

Ten 3.0 V6 sa bude dávat do 626 aj v europe.Čítal som to.Chcú konkurovat Passatom V6,Peugeot 406 V6 atd.Bude zaujímavé aké diesely skončia v 626.Či PSA alebo vylepšené RF.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.01  00:00

« Re: New 626

to Vmax3: s tim 3.0V6 mas pravdu, ale sorry to bude pro US. jinak mazda ma novy motor 2.3, nevim, jestli to je pokracovani Millera. A s tou platformou, podvozek bude novy, to nebude to na cem dneska jezdi mondeo. pry bude dalsi generace toho stavajiciho RF dieselu, asi s Common Railem. tezko rici, zda ford pusti ty motory od PSA taky do japonska, ale vzhledem k super motorarne v Hofu, bude vyvoj asi dal probihat paralelne i v japonsku. Jenom doufam, ze tech spolecnych veci s fordem bude co nejmene.....
  • 00 Reagovat !

foto

26.07.01  23:56

« New 626

Nová 626 bude na podvozku terajšej generácie Fordu Mondeo.Bude sa do nej monotovat 3.0 V6.Diesely budú pochádzat z novej spolupráce koncernu Ford a Psa.Tieto dva koncerny už začali robit prvý motor 1.4 HDI,ktorý sa montuje do novej 307.Postupne prídu dalšie.Takže 626 a vlasten všetky diesely Mazdy budú mat nemecko-francúzsky povod.To je zatial všetko čo o nej viem.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.07.01  22:58

« Re: 626 - pozink ?

Hynku, urcite jo, uz moje 323F 91 byla pozink....blatniky, prahy, podbehy na tuty ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.07.01  22:55

« Re: Zapojeni zadních reproduktorů

podivej se na zacatek tohoto fora tusim, ze jsem tam daval odkaz na to zapojeni, tedy pokud tam mas originalni Mazda konektor.
  • 00 Reagovat !

foto

25.07.01  13:32

« Zapojeni zadních reproduktorů

Potřeboval bych zjistit jak jsou zapojeny zadni reproduktory u 323F z r. 92. Pokud by nekdo vedel o celem schema na totez vozidlo, tak mi prosim poradte kde ho sehnat.
  • 00 Reagovat !

foto

25.07.01  07:05

« 626 - pozink ?

Pepo, to s tím pozinkem víš na 100% ? To bych teda čekal záruku na karoserii tak 10 - 12 let, stejně jako to mají nová evropská auta, a ne 6 let. A všechny materiály, co jsem dostal od prodejce o této problematice taktně mlčí.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.07.01  22:18

« to Hynek

caues, no proti myckam mam jedno, od te doby co mi to utrhlo sterac, (ten se rozmaltil asi tak na 1000 kousku o strop) ohnulo raminko ke steraci, ta to mi jeste udelalo tupku do zadniho skla, tam proste nejezdim. a mam dojem ze ani laku to nedela nejak extra dobre. ja to voskuju tak po 3-4 umytich, protoze myju teplou vodou, rucne a to jde ten vosk tutove dolu.
    pokud to dobre umejes a navoskujes pred zimou a pres zimu jenom oplachnes sul tak to musi vydrzet, dneska jsem videl 323z roku 1994 jeset BG a byla 100% bez koroze, tedy krom mista ktere bylo evidentne pred dobre 2 lety odreno a byl tam stetko-lak. hlave to tvoje auto je komplet pozink, takze koroze nema sanci.
  • 00 Reagovat !

foto

24.07.01  07:28

« to Pepa

Toho Xedosa jsem sice neviděl, ale mají ho ve firmě, kde pracuje můj kámoš, a tu informaci mám od něho, viděl účet za opravu ...
    Na myčce jsem byl zrovna včera, protože o víkendu jsem byl za děckama na skautském táboře a najezdil jsem asi 20 km po rozblácených polních cestách, brodil jsem kalužema, a bláto bylo všude, i na střeše. Tak jsem to nechal pořádně umýt, včetně spodku. Ale jinak to s mytím nepřeháním, od Velikonoc teprve druhé mytí.
    A co máš proti myčkám Pepo ? S mým starým dobrým Formanem jsem jezdil na myčku tak 1 x měsíčně taky, voskoval jsem ho na jaře a na podzim, a po 6.5 letech vypadal jak nový, až mi ho bylo líto prodat. I když - začínal korodovat v místě spojů předních blatníků a podběhů, a tam voskování laku moc nepomůže .... V bazaru potom vydržel 3 dny a byl pryč ... U Mazdy očekávám, že bude o třídu lepší, a že se nebudu muset starat o vystříkávání dutin a nátřik podvozku resistinem, prostě, že takové ty věci, co jsme dělávali na škodovkách doma "na koleně", že jsou udělané profesionálně z fabriky. Proto to zděšení z toho Xedose. A taky jsem si teď uvědomil, že při předprodejní přípravě natřeli spodek nějakým černým sajrajtem, takže kdoví, jak to s tou antikorozní úpravou z fabriky vlastně je ..., to ukáže čas. Čau.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…