MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« to Coyote:
GTX..to je BP DOHC bez Turba v BG 3HB, 4x4 je to tak ? nebo to mas s turbem, ono se to nekde jmenovalo GTR. na to cerpadlo jde stava nebo ne ?.... ono to tam je kvuli tomu aby byl vykon toho posilovace nezavisly na otackach motoru, to vis to je zavodak... :-) -
« Re: Sleeping ?
Krome klasickych neprijemnych zvuku jako vrzajici paty dvere atd. mam nejvetsi hlavu z huceni kdesi, kde nikdo nevi odkud to vychazi.. od rozjezdu po nejvyssi moznou rychlost jako kdyby se neco odvalovalo spolu s poloosou a vydavalo to huceni. Citim to i pri brzdeni jako hukot do pedalu.. vymenil jsem vsechny cepy, loziska, brzdovy kotouce, dal tam tlumice od Monroe ale problem stale pretrvava. Pouze vsak pri zatizeni na napravu, kdyz to testovali na jakesi stolici a kola se tocila ve vzduchu tak nic.. uvazoval jsem prave ty loziska, jsou novy za silenej peniz a nic. Pneumatiky (Aquilla 205/55/15) to taky nejsou, testovany.. uz me napada jen neco v prevodovce, ale to si nedovedu predstavit ty kacky.. jen bych se uz nerad poustel do neceho co ten problem nevyresi, uz tak to stalo skoro 30.000 Kc a bez vysledku (ale zase mam skoro vsechno novy..:-)) Potreboval bych nejaky MAZDAka v Brne.. -
« Re: Sleeping ?
Ty vidíš trochu do mazd? Taky bych se tě teda na něco zeptal. Mám GTX, 90 rok výroby a z ničeho nic mě přestal fungovat posilovač brzd. Není tam ale klasickej podtlakovej ale čerpadlo a to vždy před startováním vrčelo. Te´d už nevrčí. A zároveň s tím přestalo jet i ABS. Jsem z toho K.O. -
« Re: spotreba
Hm, tak to je krasna spotreba... o takej mozem len snivat ;)) ale fakt je, ze ja to auticko po dialnici dost zeniem (hlavne po ceste domov). Po ceste do Mnichova (standardne kazde 2 tyzdne) je to konstantne 130-140, po ceste domov 140-150... to si uz trosku viac zobere, aj ked je fakt, ze ta 5-ka je nadherna: 140km/h pri 3500rpm je krasne tazky prevod ;))) -
« spotreba
jenom pro dokresleni o spotrebe. Byl jsem se svou 323F(motor 2.0DiTD 66kW) v Italii a dojel jsem az do Francie.
celkem 2600km a celkem to zbastilo 123.5l nafty....4.75/100km je super....jinak zhruba 95% toho bylo po Italskych dalnicich pri rychlosti tak okolo 110-120km/h. tak naprosta spokojenost. mimochodem ta MX-5 MPS vypada slusne.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
To lozisko mi u taky nekdo radil. Kde to je a co to zhruba stoji...?