MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.11.01  11:25

« RX-8 jde do VÝROBY!!!!

SUPER. Chci jí!! Myslíte,že se bude prodávat u nás?? RX-7 nám nedali.... A jakou tak tipujete cenu?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.11.01  15:19

« RX-8 by ispeed

Mrkněte na www.ispeed.cz!! Je to bomba
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.01  00:00

« Re: Zimní pneu pro 626 Wagon - to Joe

resil jsem to ted na efko, resume: 185/65/R14 Firestone FW930 - v tomhle rozmeru podle mne dobra cena / dobra pneu. ted v tydnu to jdu nazout.
    o nejakem extra doporuceni od vyrobce nevim. podivej se na posledni Auto Motor Sport, je tam moc hezky povidani o zimakach.

Pokud nekdo mate 323 a nemate zimaky, mam v garazi 4x plech. rafek (4*100) + 165/70 R13 pneu jete jednu zimu, jenom prehodit na auto a jezdit, dam to vsechno za polovinu ceny novych 14" pneumatik. tady je mail: pepas@iol.cz
  • 00 Reagovat !

foto

02.11.01  12:39

« Zimní pneu pro 626 Wagon - to Joe

Ahoj Joe,
    jaké zimní pneu bys doporučil pro 626 Wagon ? A existuje nějaké oficiální doporučení výrobce ?
    Díky H.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.01  21:30

« Re: MAZDA 626 2.5 V6 a moje problemy...

To: Shogun: Moje 323 je z roku 1997 na 185/65R14. Po Dunlopech se příležitostně podívám až dojdou ty Uniroyaly.

To: Trace: Zajímavé je, že moje gumy jsou taky "vodníci" Ovšem kromě té jedné je vše v pohodě a byl bych spokojen. Zadní kolo pořád drží, přední stále hlučí a tak se těším na zimní bačkory. Mj. z hlediska stability ve vyšší rychlosti na dálnici (Barum Polaris) se mi osvědčilo přefouknutí o 0,2 atmosféry, které radí Barum ve svých letácích. O Aquilách jsem taky uvažoval ... 8-(

Karel

• « 00 Reagovat !

foto

29.10.01  21:47

« MAZDA ATENZA .....

caues... tak nevim, asi je to chyba oznacovat Atenzu nastupcem 626, kdyz tohle je v tiskove zprave, cituji :

Our first product is our all-new midsize car and it is entering one of the most fiercely
    competitive segments in the market. The easy option would have been to build a vehicle
    that simply competes in the mainstream of the segment.
    But we wanted to send a different message. We knew we had to take some bigger steps and risks to show the world that it isn't just business as usual at Mazda.
    This car is designed to challenge the very best in the market. It would be wrong to call it the replacement of the Capella /626. The only thing this car has in common is the number of doors. For this reason, Mazda's dynamic, new midsize car has a new name to match. In Japan, it will be called "Atenza" - a word that comes from the Italian word for
    attention, attenzione and reflects the attention to detail featured throughout this car. In the rest of the world this car family will be known as "Mazda 6."
    zdroj: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.01  18:42

Videli jste novou 626? Je docela pekna!
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.01  18:13

" Vážený pane Xxxx,
    Váš dopis (vzhledem k poznatku) rozbouřil debaty na úrovni jednak firmy Xxxxxx na všech provozovnách , ale také v Matadoru ČR a SK. Moc Vás žádám o trpělivost, ale veškeré možné informace ohledně Vašeho problému Vám obratem poskytneme. V tuto chvíli čekáme na vyjádření Matadoru a taktéž i naší provozovny v Brně. Ještě jednou prosím o trpělivost a co nejdříve se Vám ozveme.S pozdravem za Xxxxx centrála, Marie Xxxxx"

... tolik odpoved z firmy kde jsem pneumatiky koupil na muj e-mail ohledne pneumatik Matador kterych jsem tu tolik psal a vylicil jim muj problem.. Co na to rikate? To je pristup...!
  • « 00 Reagovat !

foto

28.10.01  21:40

u nas docela foukalo :-) .... tak to jsem rad, tak at ti to ted slouzi o to lepe.
    Mimochodem, dneska jsem videl na nejakem nemeckem satelitu obrazky z autosalonu v Tokiu, panove t RX8 je proste neco neskutecneho, byla tam zluta, ale srdce se mi na chvilku zastavilo, a by se pak rozbehlo asi tak jako ten Wankel na 10.000 RPM.....uzasny...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.10.01  20:57

Gratulujem! Ale aj tak je to kua zvlastne take pazvuky ake opisujes a je to v gumach... Mimochodom co za zimne gumy si si obul??
  • « 00 Reagovat !

foto

28.10.01  01:59

To: VSEM KDO SE MI SNAZILI POMOCI: Panove, vse je vyreseno. Dnes jsem byl prezout na nove zimni pneumatiky a veskere problemy s jakymkoliv hukotem jsou ty tam..! Co jsem za tu dobu vymenil ve vizi, ze to bude prave to ono: obe predni loziska, pomocne lozisko na poloose, predni tlumice, brzdove kotouce atd. Stalo me to asi 40.000 Kc :- Za to bych mel spickove Good&Yearky s lityma diskama..(( Nikdy bych neveril, ze ten hluk zpusobuji prave pneumatiky, museli byste to slyset, bylo to neco jako dreni loziska, od 1km/hod. az po maximum, od rozjezdu po brzdeni kdy se mi uz rozechvely vsechny plasty v aute, sileny. A to jsem trpel skoro pul roku.. A ty hucici pneumatiky?..: Matador Aquilla 205/55 R15 vzor 86 (V).. Takze: bacha na ne..! I kdyz jinak jsem s nima byl spokojenej, drzely spickove na vode, stabilita super.. pokud u vas dnes zaval silny vitr, to ja jsem si oddechl.... jeste jednou, diky MAZDAci za vase rady
  • « 00 Reagovat !

foto

25.10.01  17:50

Kdysi jsem v Autotipu cetl, ze 626 je hodne citliva na pneu! Myslim, ze to bylo pri testu zrovna 2,5 V6 a pri jizde po dalnici udajne potrebovala 2 pruhy! Pak vymenili pneu a auto sedelo jako pribity!
  • « 00 Reagovat !

foto

25.10.01  17:47

To: karelb: Skutecne uz nic jineho nezbyva, nez zkusit vymenit pneumatiky za neco uplne jineho. Problem je, ze je tezke najit nekoho kdo Ti pujci kola, byt jen na ujeti par metru protoze to okamzite poznam ci huceni zmizelo nebo trva dale. Blbec jsem vsechny co jsem mel zahodil :-)) Vzhledem k tomu, ze skutecne uz vse co slo vymenit je vymeneno vcetne tlumicu nezbyva, nez doufat, ze jsou to pneumatiky. I kdyz me to bude stat dalsich nekolik hodne tisic za novy kola (nakoc ted stejne planuju prezout na zimu), ale za chvili se jaro zepta: mas dobry ubuti..?
  • 00 Reagovat !

foto

24.10.01  21:58

« ATENZA

Atenza ma byt z italskeho Attenzione.

Pneu: mam na efku Kleber Dynaxter DR 205/45 R16...a nejsem moc spokojenej, jedina slaba stranka je vydrz, mam dojem, ze jsem na Semperitech Direction 195/50 R15 ujel vic a nebyly tak ohoblovany. takze Kleber nic moc.....
  • « 00 Reagovat !

foto

24.10.01  18:57

To:Karel- Tiez mam 323SDN 1,5i rv 96 z ktoreho roku mas ty? Na vsetkych autach co som mal pokial trebalo prezuvat tak som ich postavil na DUNLOPy rozumna cena a neskutocne vela vydrzia. Teraz mam Dunlop10_3e 185/60 r14"
  • « 00 Reagovat !

foto

24.10.01  18:31

To. Trace: Taky mi hučí. Poté co jsem auto několikrát převrátil vzhůru nohama, rozebral všechny brzdy a ložisko u zadního kola, došlo mi, že by příčina mohla býti sqvělá guma Uniroyal Rallye 540. Je to tak. Po přehození na pření nápravu se hučení stalo velmi znatelným a jasně identifikovatelným pokud jde o směr. Když byla guma vzadu, byl velký problém směr a zdroj lokalizovat. Konzultace v Barum: "Tlumiče jsou O.K. i když ten na kterém tato pneumatika byla je snad maličko horší, nicméně v bodovém hodnocení účinku je na 21 přičemž mezní hodnota je 40, druhá strana vzadu 22." (Zkušební stolice SACHS). Tak mám gumu na předku a čekám, jestli se něco stane a vzadu odejde další - zatím tomu nic nenasvědčuje a to jsem od prohození nalítal asi 7500 km. Možná že tohle Ti pomůže jako další směr výzkumu ...
    Mimo jiné, do čeho obouváte své miláčky a jaké máte zkušenosti?
    Karel. (323 SDN 1,5i)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.01  20:43

« Re: http://www.mazda.com/publicity/public/200110/1017be.html

Although the name of the new model has not yet been decided, the source says that "ATENZA" and "ANTHEON" are two candidates for the model. It is unlikely that the name will be revealed at the show. However, the name will be used throughout the world. Therefore, the code number 626 will disappear from the scene.
    The body has been enlarged and now is in the 3 number category. Three types of engine will be equipped on the model, i.e. 1.8 liter, 2.0 liter and 2.3 liter S-VT ( variable valve timing). Direct injected diesel engine will be added for the European market.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.01  20:20

www.google.com Opet nesklamal o:)...
    staci zadat "mazda+wallpaper" a ste v raji o:)
    najviac ma zaujala [odkaz] Treba vidiet... na ATENZU si este asi pockame nevie niekto co Atenza znamena????

• « 00 Reagovat !

foto

22.10.01  19:45

Mam taky zvlastny pocit v krku.... urcite to poznate, ked clovek zbada krasnu zenu alebo auto.
    Vzdy som tuzil mat zlte auto a toto mi vyrazilo dych. Nemam slov... idem dakde zhanat wallpapery

• 00 Reagovat !

foto

21.10.01  21:13

« olej + bonus

nazdarek, k tem olejum, pouzivam Castrol, vyzkousel jsem od GTX3 az po RS, ted volim TXT Softec nebo Magnatec, 5W40 popr. 10W40, asi clovek trochu vic plati za tu znacku, to uznavam, ale mam klid v dusi, ze je to dobrej olej.

ted se podivejte ne tohle:

[odkaz]

vypada to ze se uz dockame nejakych novinek, chtel bych znat vas nazor na tu zlutou krasavici, tedy na obe :-)

a co rikate na DIREC-D .... cituji: Noise levels have been refined and are equivalent to gasoline engines. ..... tak na to se tesim :-)

Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…