MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.12.01  17:07

« Mazda MX6

To joe_st. Cauky,muzu te prosim o neco pozadat? Asi pred pul rokem jsem mel kupovat mx6, seslo z toho,ale Ty jsi tenkrat nabizel,ze kdyz poslu VIN,tak mi o ni neco zjistis..? Je koupena v CR,snad.. Plati to stale? Mohl bych Ti zaslat jedno VIN MX6 na kterou se chystam??? Dikas moc. Zkusim ho sem dat jeste dnes,mail na mne je rejfir@seznam.cz Dikas
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.01  10:25

« Re: Mám Mazdu! ;-)

Už jsme si napsali. Přivezl mi to táta z Itálie. S 55 kW jsem si už smířil, ale aspoň ten kit přímého sání a sportovní vejfuk by se tam dal dát. Jinak kompresor neplánuju, nechci té svojí milé ublížit :-)))...
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.01  00:00

« Re: Mám Mazdu! ;-)

no nazdarek..Cokes :-)))) jak je ty stara vojno :-)))) hele ale ta 121 ma jen 55kW a blbe se na to dava turbo, nedejboze novej intercooler..... kde jsi to schrastil ?
  • 00 Reagovat !

foto

04.12.01  17:30

« Mám Mazdu! ;-)

121 ..., koupil jsem si výsadkové vozidlo... modrá metalíza, '94. Sháním na ní papíry, tak kdybyste prosím někdo věděl: martin@gplus.cz.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.01  22:14

« Re: RX-7

kterej je to kousek ?? cervena 96..... hmmmm premyslim, kolikrat to bylo na boude :-))
  • 00 Reagovat !

foto

03.12.01  20:59

« RX-7

na prodej v auto ESA asi za 540tis Kc
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.01  20:02

« Re: Pneumatiky..

Treace-ContiPremiumContact
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.01  19:09

« Re: Pneumatiky..

DUNLOP, npr. SP Sport3000, uvidis ze budes spokojny ale za taku gumu to uz je slusna palka, popripade SP Sport2000, ozaj mam s Dunlop len dobre skusenosti
  • 00 Reagovat !

foto

24.11.01  01:07

« Pneumatiky..

Ac teprve zacina zima, presto potrebuju zjistit vase zkusenosti s letnimi pneumatikami abych po letosni zkusenosti zase nenarazil. Rad si tedy prectu vase nazory, rady a pripominky, jake pneumatiky na MAZDA 626 2.5l V6 /'92. Predpokladam rozmer 205-215 / R15. Povidejte, posloucham.. diky
  • 00 Reagovat !

foto

21.11.01  15:27

« shanim jednu pneu Pirelli Winter 210 performance 195/60 R15

Zdravim vsechny mazdaky (626-kare specielne),
    shanim jednu pneu Pirelli Winter 210 performance 195/60 R15 88H (idealne novou nebo hodne zachovalou). (Je to guma, ktera byla koupenak Mazde 626 r.v. 1996).
    Dekuji
    Mirek V.
    PS: kontakt czemiv@cze.sas.com
  • 00 Reagovat !

foto

20.11.01  23:15

« RX8

Ked som tomu dobre rozumel, tak sa ma vyrabat v USA Michigan-e,
    To Joe: Good buying, pekne tie gumy "lepia" tak ako maju, max. spokojnost. Za tu cenu ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.11.01  20:28

« Re: Pneumatiky a moje MAZDA...

To Trace: Tak to je přístup hodný vyspělého kapitalismu. Gratuluji
  • « 00 Reagovat !

foto

17.11.01  19:07

« Re: Pneumatiky a moje MAZDA...

Vzdyt jsem psal, ze to muzou byt pneumatiky, ze Mazda je strasne citliva na pneu! :-)
  • 00 Reagovat !

foto

16.11.01  17:47

« Pneumatiky a moje MAZDA...

Pred casem jsem tu popisoval svuj problem s tezkym hukotem, az se nakonec po vymene dilu za 40.000 Kc zjistilo, ze jsou to pneumatiky - Matador Aquilla 205/15 R15. Ac jsem nepredpokladal, ze uspeju s reklamaci po 20.000-30.000 najetych kilometrech, zkusil jsem se obratit na firmu kde jsem pneumatiky koupil. Vzali mi ji s tim, ze to poslou do Matadoru na test. Matador je temer poslal do *, svedl to samozrejme na nejakou zavadu na aute ( jine pneumatiky to nedelaji, zvlastni, ze? ). Nicmene firma CHARA SPORT ( ted uz to tu muzu napsat ) se k tomu postavila velice kladne a pri pristim nakupu pneumatik u nich mam 50% slevu. Mozna to bude vypadat jako reklama, ale uz vim, ze pneumatiky nebudu nakupovat nikde jinde nez u nich a kazdemu dam doporuceni. Jejich pristup si myslim, je velice pozitivni, a o to jde..
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 12.11.01  08:52

« Re: RX-8 jde do VÝROBY!!!!

ako som teraz vecer vliezol do metra, tak som zbadal na sedacke nejaky casak o autach, tak som si ho zobral a cital, a no a je tam 2stranka o rx8, takze urcite budete radi, ze sem hodim nejake info :-)

takze budu 2 modely, oba maju rovnake motory, wankel o objemu 1.3 litra. hlavny model bude mat vykon 184kw pri 8500rpm a 6stupnovu prevodovku, 16" kolesa za priplatok 17" cena nieje napisana.
    druhy model ma vykon 150kw (motory su rovnake, vsetko je rovnake, len ma troska inak vedene vyfuky a je to softwarovo priskrtene, takze ATX bude mat urcite mnoho novych zakaznikov :)) ) tento druhy model ma len 5stupnovu prevodovku a pozor cena: menej ako $25.000, ak si to zratate s velmi nizkym povinnym rucenim, no neoplati sa to? :-)

inac to auto vseobecne chvalia, ma to mat uplne super male emisie atd, ma to byt priamy konkurent s2000 a 200sx, este niesu udane presne parametre zrychlenia, ale naznacuje nieco fakt, ze 0-400m ma byt pod 15sekund.
    webka casaku: www.motormag.com.au

staci? ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.01  23:01

« Re: 626

Robe: JE TVUJ :-))))

bajza: zkus [odkaz] 89-94 ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

09.11.01  22:36

« 626

Neviem si pomoct ale prispevok c. 626 musi byt moj
    :o:o:o:o:o:o:o,
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.01  22:26

« Re: 323 F

pouzi npr. vyhladavac www.google.com zadaj 323F zobrazi ti ich minimalne 100 goodluck :o)
    "www.323f.co.uk/"
  • 00 Reagovat !

foto

09.11.01  21:32

« 323 F

Shanim odkzy na iternetu o Mazde 323 F r.v. 1985 - 1994
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.01  23:30

« Re: RX-8 jde do VÝROBY!!!!

RX7 se tu prodavala stala 1.790.000,- ..... vubec nedokazu odhadnou co za to budou chtit.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…