MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
"-- skrytý --" 06.12.01 17:07
« Mazda MX6
To joe_st. Cauky,muzu te prosim o neco pozadat? Asi pred pul rokem jsem mel kupovat mx6, seslo z toho,ale Ty jsi tenkrat nabizel,ze kdyz poslu VIN,tak mi o ni neco zjistis..? Je koupena v CR,snad.. Plati to stale? Mohl bych Ti zaslat jedno VIN MX6 na kterou se chystam??? Dikas moc. Zkusim ho sem dat jeste dnes,mail na mne je rejfir@seznam.cz Dikas -
« Pneumatiky..
Ac teprve zacina zima, presto potrebuju zjistit vase zkusenosti s letnimi pneumatikami abych po letosni zkusenosti zase nenarazil. Rad si tedy prectu vase nazory, rady a pripominky, jake pneumatiky na MAZDA 626 2.5l V6 /'92. Predpokladam rozmer 205-215 / R15. Povidejte, posloucham.. diky -
« shanim jednu pneu Pirelli Winter 210 performance 195/60 R15
Zdravim vsechny mazdaky (626-kare specielne),
shanim jednu pneu Pirelli Winter 210 performance 195/60 R15 88H (idealne novou nebo hodne zachovalou). (Je to guma, ktera byla koupenak Mazde 626 r.v. 1996).
Dekuji
Mirek V.
PS: kontakt czemiv@cze.sas.com
« Pneumatiky a moje MAZDA...
Pred casem jsem tu popisoval svuj problem s tezkym hukotem, az se nakonec po vymene dilu za 40.000 Kc zjistilo, ze jsou to pneumatiky - Matador Aquilla 205/15 R15. Ac jsem nepredpokladal, ze uspeju s reklamaci po 20.000-30.000 najetych kilometrech, zkusil jsem se obratit na firmu kde jsem pneumatiky koupil. Vzali mi ji s tim, ze to poslou do Matadoru na test. Matador je temer poslal do *, svedl to samozrejme na nejakou zavadu na aute ( jine pneumatiky to nedelaji, zvlastni, ze? ). Nicmene firma CHARA SPORT ( ted uz to tu muzu napsat ) se k tomu postavila velice kladne a pri pristim nakupu pneumatik u nich mam 50% slevu. Mozna to bude vypadat jako reklama, ale uz vim, ze pneumatiky nebudu nakupovat nikde jinde nez u nich a kazdemu dam doporuceni. Jejich pristup si myslim, je velice pozitivni, a o to jde.. -
matuS 12.11.01 08:52
« Re: RX-8 jde do VÝROBY!!!!
ako som teraz vecer vliezol do metra, tak som zbadal na sedacke nejaky casak o autach, tak som si ho zobral a cital, a no a je tam 2stranka o rx8, takze urcite budete radi, ze sem hodim nejake info :-)
takze budu 2 modely, oba maju rovnake motory, wankel o objemu 1.3 litra. hlavny model bude mat vykon 184kw pri 8500rpm a 6stupnovu prevodovku, 16" kolesa za priplatok 17" cena nieje napisana.
druhy model ma vykon 150kw (motory su rovnake, vsetko je rovnake, len ma troska inak vedene vyfuky a je to softwarovo priskrtene, takze ATX bude mat urcite mnoho novych zakaznikov :)) ) tento druhy model ma len 5stupnovu prevodovku a pozor cena: menej ako $25.000, ak si to zratate s velmi nizkym povinnym rucenim, no neoplati sa to? :-)
inac to auto vseobecne chvalia, ma to mat uplne super male emisie atd, ma to byt priamy konkurent s2000 a 200sx, este niesu udane presne parametre zrychlenia, ale naznacuje nieco fakt, ze 0-400m ma byt pod 15sekund.
webka casaku: www.motormag.com.au
staci? ;)