MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• 00 Reagovat !

foto

10.01.02  23:23

« wallpaper

caues, tak pro vase desktopy trochu obrazku......enjoy.

[odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

10.01.02  21:49

« zničený zámek

Má mazda mx6 přežila útok vandalů, ale zaplatila totálním zničením zámků, na obou dveřích i kufru. Má někdo nápad, jak se dostat dovnitř? Nebo rovnou odvrtat?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.01.02  13:33

« Re: Je tady nějak mrtvo !

No to se nediv, kazdy je se svym autem spokojenej a nema co resit.....
  • 00 Reagovat !

foto

10.01.02  07:34

« Je tady nějak mrtvo !

• « 00 Reagovat !

foto

02.01.02  20:30

« Re: N91 vs N95

To: Joe - diky, nebudu drazdit chrestyse bosou nohou, zkusim to treba v lete pro srovnzni spotrebz, ale znamy co jezdi Borou rika: N91 = +0,5 l/100 - pak to ztraci krasu. Jak se van lita v Pelhrimove? - zas nas to tady na Vysocine pekne zasypalo. Uz jsem podruhy v tydnu nandaval retezy. Na tohle byly Skodovky (1xx)zlaty ... 8-))

Karel.

• « 00 Reagovat !

foto

28.12.01  09:50

« Re: POMOC !

Diky joe_st, uz to mam. Sehnal jsem to na vrakaci, jako provizorka to zatim staci a pokusim se sehnat neco novejsiho. V Mazde za to chteji skoro 11.000Kc !!!, za blby kolecko.. jeste jednou diky
  • « 00 Reagovat !

foto

27.12.01  21:25

« Re: N91 vs N95

jezdi na N95 a pokud sezenes levne tak zkus N98 - to je fakt znat, ale nalej tam tak 2-3 nadrze , moje Z5 na N98 chodila jako pila. mimochodem v japonsku je nejhorsi benzin 95 pak jako lepsi 98 a nej nej je neco na co se u nas zavodi ...to budou nejaky opici kapky :-))) ....naopak v usa je to hroznej *, neni problem jezdit na 87!!!! oktanu a ten nej nej nej ma asi 96...takze nic moc. a taky jim to jezdi, jestli je v tom aute neco jineho, tezko rici, spis bych rekl, ze budou horsi emise.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.12.01  21:17

« Re: POMOC !

caues, posli mi email na joe.stepan@iol.cz poslu ti par telefonu kde to zkusit. sezeneme to neboj.
  • 00 Reagovat !

foto

27.12.01  08:36

« POMOC !

Mazdaci, den pred Vanoci se mi urvala remenice na klice co toci remenem k alternatoru na MAZDE 626 2.5l V6 / '92. Nikde to nemaji, vsude na objednavku do 14 dnu, coz je sileny. Nemate nekdo kontakt treba na vrakoviste, potrebuju prezit tech par dnu. Ted jezdim Fabii 1.4 a je to fakt sila, navic za to platim 700Kc denne..
  • 00 Reagovat !

foto

26.12.01  21:56

« N91 vs N95

Tak jsem po několika letech ježdění s mou 323 1,5i zjistil, že je otypovaná v TP na N91, totéž jsem se dočetl v návodu k použití 8-(o. Musím přiznat, že mne to tak trochu zaskočilo. Máte někdo (nějaké) zkušenosti s litím takovýho paliva do těchhle motorů? Celou dobu jezdím na N95 a asi u toho zůstanu ...

Karel

• 00 Reagovat !

foto

19.12.01  07:00

« 626 WGN a zimní gumy

Ahoj všichni !
    Tak mám za sebou prvních několik set km na zimních gumách Goodyear Ultra Grip 6 a musím konstatovat, že lepší zimní gumy nepamatuju. V sobotu jsem jezdil celý den po čerstvě zasněžených cestách a auto sedělo jak přibité, a ABS ani nezacvrkalo. Nostalgicky vzpomínám, jak jsem před několika lety s jiným autem a s gumama "jiné značky" skončil v příkopě pod Passo Tonale :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.01  00:00

« Re: rx7 > CO VY A ZIMA ?

to RX7:::to auto bych chtel jednou ridit, alespon 10km, ale mam dojem, ze bych uz z ni nechtel vystoupit......to musi byt ridicskej orgasmus.

nemate nekdo zkusenost s BJ 323 a motorem 2.0L ? jak to jede a tak ?

re; zimaky> prvnich par set km na Firestonech -> vcelku OK, super brzdeni a pricna trakce, malicko horsi zaber pri rozjezdu, ale ono to muze byt i vetsim kroutakem DiTDcka, trochu hur se odhadne kdy uz se to protoci. a krome zamrzleho ostrikovace i pres nemrznouci kapalinu, proste to tech -18 co tu bylo nejak nevydrzelo proste -- no problem. jak vy a zima ? nerezonuje vam vic treba interier ? mam dojem, ze kdyz jsou ty plasty studeny tak je to horsi.
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 17.12.01  22:33

« rx7

dneska som stal vedla rx7. zaujimavy zvuk pri volnobehu, ako siaci stroj :-)

btw mazda australia dava zaruku 175.000km a 5 rokov na mechanicke casti.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  15:58

« Re: Mazda Ano ci Ne

Vsem diky, uprimne jsem doufal, ze se doctu to co tu popisujete... kamos uz ji ma a tak jsme udelali predvadecku je to SDN/93r.v. a fakt elegantni design. Jasne, ze ke koupi si prizvu borce co se v tom vyzna, abych nekoupil zajice v pytli a pak nemel oci pro plac. Uz se tesim az se stanu prispevatelem do teto sekce z vlastni zkusenosti.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  22:09

klidne do ni jdi, ale bez AC se v lete usmazis, ma to moc prosklenej interier, jinak nekupuj bouranou!!! my ji meli a tolik zavad u jine 626 nevideli, fakt jdi do nebourane nebo budes litovat.. PS: samo ze lehce tukla je asi v pohode, ale dej si na to opravdu pozor
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  21:51

Tim ze jsou lepsi myslim kvalitu zpracovani...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  21:50

Ja bych preferoval HB, libi se mi vic a vypada sportovneji... :-) 2,0 bude drzak, nema vyhnany vykon a ty starsi jsou mozna lespi nez ty novejsi! Myslim tim porad ten stejny typ 626 s faceliftem!
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  21:42

"na dvoulitra jsem slysel hlavne chvalu, pry jezdi tak okolo 100k jeste lepe nez kdyz je nova :-) solidni spotreba a pokud se o to trochu clovek stara tak asi temer 100% spolehlivost.... je to SDN nebo HB? ja bych preferoval sedana, trochu vic se mi libi, ten zadek u HB je takovej moc mohutnej a nekoresponduje s tou stihlou pridi....."
    To mas skopcene zo starsich prispevkov aby si sa v tom nemusel hrabat. Je to od joe_st.
    Ja mam 323, kupenu od ruky a som max. spokojny.
    Pokial sa predosly majitel o to aspon trocha staral a nebolo to burane tak mas vystarane.
  • 00 Reagovat !

foto

12.12.01  14:15

« Mazda Ano ci Ne

Cest panove, sice je to tu trochu mrtvejsi, ale doufam, ze se vse v dore obrati a trosku to zde ozije. Kazdopadne k veci: obracim se na Vas jako na majitele a predpokladam i znalce techto vozu. Jde mi o to, ze v horizontu mesice chci koupit jetou Mazdu s nejvetsi pravdepodobnosti 626 2.0 rv.94-95 , zde me zajima vas nazor a zkusenosti s timto autem nebot kamosi se rozdelili na dva tabory: prvni/ rika, ze mazda je drzak a dobry auto a, ze v podstate nebude co opravovat druhy/ rika, ze japonci jsou drahy a az se mi neco vysype tak se nedoplatim a tad kde je pravda!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

06.12.01  23:22

« Re: Mazda MX6

urcite neco zjistim, muzes ten VIN poslat na pepas@IOL.CZ
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…