MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Re: N91 vs N95
To: Joe - diky, nebudu drazdit chrestyse bosou nohou, zkusim to treba v lete pro srovnzni spotrebz, ale znamy co jezdi Borou rika: N91 = +0,5 l/100 - pak to ztraci krasu. Jak se van lita v Pelhrimove? - zas nas to tady na Vysocine pekne zasypalo. Uz jsem podruhy v tydnu nandaval retezy. Na tohle byly Skodovky (1xx)zlaty ... 8-))Karel. -
« Re: N91 vs N95
jezdi na N95 a pokud sezenes levne tak zkus N98 - to je fakt znat, ale nalej tam tak 2-3 nadrze , moje Z5 na N98 chodila jako pila. mimochodem v japonsku je nejhorsi benzin 95 pak jako lepsi 98 a nej nej je neco na co se u nas zavodi ...to budou nejaky opici kapky :-))) ....naopak v usa je to hroznej *, neni problem jezdit na 87!!!! oktanu a ten nej nej nej ma asi 96...takze nic moc. a taky jim to jezdi, jestli je v tom aute neco jineho, tezko rici, spis bych rekl, ze budou horsi emise. -
« POMOC !
Mazdaci, den pred Vanoci se mi urvala remenice na klice co toci remenem k alternatoru na MAZDE 626 2.5l V6 / '92. Nikde to nemaji, vsude na objednavku do 14 dnu, coz je sileny. Nemate nekdo kontakt treba na vrakoviste, potrebuju prezit tech par dnu. Ted jezdim Fabii 1.4 a je to fakt sila, navic za to platim 700Kc denne.. -
« N91 vs N95
Tak jsem po několika letech ježdění s mou 323 1,5i zjistil, že je otypovaná v TP na N91, totéž jsem se dočetl v návodu k použití 8-(o. Musím přiznat, že mne to tak trochu zaskočilo. Máte někdo (nějaké) zkušenosti s litím takovýho paliva do těchhle motorů? Celou dobu jezdím na N95 a asi u toho zůstanu ...
Karel -
« 626 WGN a zimní gumy
Ahoj všichni !
Tak mám za sebou prvních několik set km na zimních gumách Goodyear Ultra Grip 6 a musím konstatovat, že lepší zimní gumy nepamatuju. V sobotu jsem jezdil celý den po čerstvě zasněžených cestách a auto sedělo jak přibité, a ABS ani nezacvrkalo. Nostalgicky vzpomínám, jak jsem před několika lety s jiným autem a s gumama "jiné značky" skončil v příkopě pod Passo Tonale :-))) -
« Re: rx7 > CO VY A ZIMA ?
to RX7:::to auto bych chtel jednou ridit, alespon 10km, ale mam dojem, ze bych uz z ni nechtel vystoupit......to musi byt ridicskej orgasmus.
nemate nekdo zkusenost s BJ 323 a motorem 2.0L ? jak to jede a tak ?
re; zimaky> prvnich par set km na Firestonech -> vcelku OK, super brzdeni a pricna trakce, malicko horsi zaber pri rozjezdu, ale ono to muze byt i vetsim kroutakem DiTDcka, trochu hur se odhadne kdy uz se to protoci. a krome zamrzleho ostrikovace i pres nemrznouci kapalinu, proste to tech -18 co tu bylo nejak nevydrzelo proste -- no problem. jak vy a zima ? nerezonuje vam vic treba interier ? mam dojem, ze kdyz jsou ty plasty studeny tak je to horsi. -
« Re: Mazda Ano ci Ne
Vsem diky, uprimne jsem doufal, ze se doctu to co tu popisujete... kamos uz ji ma a tak jsme udelali predvadecku je to SDN/93r.v. a fakt elegantni design. Jasne, ze ke koupi si prizvu borce co se v tom vyzna, abych nekoupil zajice v pytli a pak nemel oci pro plac. Uz se tesim az se stanu prispevatelem do teto sekce z vlastni zkusenosti. -
klidne do ni jdi, ale bez AC se v lete usmazis, ma to moc prosklenej interier, jinak nekupuj bouranou!!! my ji meli a tolik zavad u jine 626 nevideli, fakt jdi do nebourane nebo budes litovat.. PS: samo ze lehce tukla je asi v pohode, ale dej si na to opravdu pozor -
"na dvoulitra jsem slysel hlavne chvalu, pry jezdi tak okolo 100k jeste lepe nez kdyz je nova :-) solidni spotreba a pokud se o to trochu clovek stara tak asi temer 100% spolehlivost.... je to SDN nebo HB? ja bych preferoval sedana, trochu vic se mi libi, ten zadek u HB je takovej moc mohutnej a nekoresponduje s tou stihlou pridi....."
To mas skopcene zo starsich prispevkov aby si sa v tom nemusel hrabat. Je to od joe_st.
Ja mam 323, kupenu od ruky a som max. spokojny.
Pokial sa predosly majitel o to aspon trocha staral a nebolo to burane tak mas vystarane.
-
« Mazda Ano ci Ne
Cest panove, sice je to tu trochu mrtvejsi, ale doufam, ze se vse v dore obrati a trosku to zde ozije. Kazdopadne k veci: obracim se na Vas jako na majitele a predpokladam i znalce techto vozu. Jde mi o to, ze v horizontu mesice chci koupit jetou Mazdu s nejvetsi pravdepodobnosti 626 2.0 rv.94-95 , zde me zajima vas nazor a zkusenosti s timto autem nebot kamosi se rozdelili na dva tabory: prvni/ rika, ze mazda je drzak a dobry auto a, ze v podstate nebude co opravovat druhy/ rika, ze japonci jsou drahy a az se mi neco vysype tak se nedoplatim a tad kde je pravda!!!!!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
[odkaz]