MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• 00 Reagovat !

foto

10.02.02  09:47

« Spotřeba Mazda 323

To Joe:(and all): Je to v pohodě, 181,4 Mil (297km) - 22.17 litrů naturalu 95 ==> 7,45 l/100 km!!!, a to jeste za 20,90 Kč/litr!!! To je bomba, na Mazdu s automatem (4AT) 14 let starou to celkem ujde. Navi je v tom asi 40 mil město a 40 mil dynamické testy...MAZDA thinking better...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.02.02  10:57

« Re: Vymena motoru

Kluci, poradte taky nejake vylepseni na 626 2.5l V6 ...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.02.02  01:17

ladeny vyfuk orig. REMUS stal okolo 15tis. jinak ten filtr je skoro jedno jakej, staci ten univerzalni konus, misto stavajiciho, tesne pred air flow meter.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.02.02  12:22

tak to mam smulu .... skoda.
    napis mi prosim o jaky typ AIR filtru slo a na kolik vyjde Remus + filter. Diky
  • « 00 Reagovat !

foto

07.02.02  22:43

ja bych tam dal vyfuk, mel jsem na Z5 Remus a bylo to znat, a pak asi AIR filtr.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.02.02  22:41

caues, Z5 za KF nedas, je tam uplne jiny zaveseni motoru a hlavne jinej podvozek, pera, napravnice, brzdy a tisic dalsich veci....
  • 00 Reagovat !

foto

07.02.02  10:15

« Vymena motoru

Ahoj,
    dal jsem se do tunningu MAZDY 323F(1996) a dosel jsem az k motoru, bohuzel tam jsem skoncil. S motorem Z5-DOHC, 1498ccm (65KW) se toho moc delat neda :o((. Jde mi predevsim o zvyseni vykonu motoru, ale ne cestou jeho zniceni.
    Mate nejake zkusenosti se zvysovanim vykonu, pripadne vymeny za motor 2.0 V6 montovany take do 323F?
    Je to vubec proveditelne ?
  • 00 Reagovat !

foto

06.02.02  00:00

« Pera

Ahoj kolegáčkové !
    Delší dobu jsem se tu neozval, protože nebylo na co reagovat. Teď mám ale pro Vás bombu. Ve značkových servisech mohou ještě objednat několik posledních sad předních per na MX-3 a sice za cenu za sadu (2 ks) 850,- Kč bez DPH. Kdo chce či potřebuje, tak neváhejte, jakmile dojdou budou se kupovat za desetinásobek.
    Ahoj, zdraví Gredy.
  • 00 Reagovat !

foto

30.01.02  09:50

« Tuning...

Zdravim panove, myslim, ze jsem se tu na to uz nekdy ptal. Vite o nekom kdo se venuje v Cesku upravam Mazdy? Myslim ruzne upravy vzhledu a tak.. diky za tipy
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.02  18:28

« Re: proste MAZDA

Jo Diky moc, kdyby to bylo i tech 8, tak bych byl rad, ale asi to bude vic... No uvidime po delsim jezdeni. Kazdopadne pro zajimavost budu informovat. Ale ta pohoda toho automatu je neprekonatelna...
  • « 00 Reagovat !

foto

20.01.02  21:28

ja to nedopsal...oopsss...tak pocitam ze ten automat tak +litr, litr a pul.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.01.02  21:25

dneska jsem shodou okolnosti mluvil s clovekem ktery ma 323 '88 1.6 ale manual a rika ze v pohode do 7 litru, ale je to chlapek tak 55 let, tak zadnej Rally driver :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.02  17:41

« proste MAZDA

Ahoj! Zdravim vsechny priznivce Mazdicek! Muzete mi nekdo říct, kolik asi spotrebuje 323, 1,6l r.v. 1988 Automat? Snazim se to najit uz na inetu asi tyden leč marně...
    mockrat dekuju za odpoved...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.02  13:13

« Re: Tak toto je sila....

Tak to je drsny...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  22:07

« The FAST and FURIOUS

kdo mate radi tuning tak muzu doporucit tehle filmek..prave jsem ho videl.... no udelal mi radost, sice hlavni roli hraji Hondy Civic a Toyota Supra ale bystre oko zahledne dve RX7...tak prijemnou zabavu :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  22:01

[odkaz] .......to jsou kecy....tak pro zmenu kdo to jeste nepochopil.....my jsme ti hodni mame nej nej nej kary....proste takovy jako jinde nenajdete... protoze ty sunky by nikdo neprodal :-)
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 15.01.02  05:58

hm, je to hrozne.

tie auta v AAA su tam dovezene zvonka, alebo su to vsetko len ceske ojazdene auta?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.01.02  00:00

jo kamaradi, z vlastni zkusenosti rikam, ze tohle je jen odvarek.....co tam se delo...jejda. to bych mohl vypravet
  • « 00 Reagovat !

foto

14.01.02  21:55

« Tak toto je sila....

"[odkaz]" Dal som to aj do fora AAA Auto Praha, ale pre Mazdakov to musi byt zvlast. Caues
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 11.01.02  02:28

« Bez nadpisu

ja som to nepisal, ze zaruka na mazdu v aud je 5rokov a 150.000km? alebo 175.000? teraz si nepamatam, ale kazdopadne je to fasa
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…