MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Spotřeba Mazda 323
To Joe:(and all): Je to v pohodě, 181,4 Mil (297km) - 22.17 litrů naturalu 95 ==> 7,45 l/100 km!!!, a to jeste za 20,90 Kč/litr!!! To je bomba, na Mazdu s automatem (4AT) 14 let starou to celkem ujde. Navi je v tom asi 40 mil město a 40 mil dynamické testy...MAZDA thinking better... -
« Vymena motoru
Ahoj,
dal jsem se do tunningu MAZDY 323F(1996) a dosel jsem az k motoru, bohuzel tam jsem skoncil. S motorem Z5-DOHC, 1498ccm (65KW) se toho moc delat neda :o((. Jde mi predevsim o zvyseni vykonu motoru, ale ne cestou jeho zniceni.
Mate nejake zkusenosti se zvysovanim vykonu, pripadne vymeny za motor 2.0 V6 montovany take do 323F?
Je to vubec proveditelne ?
-
« Pera
Ahoj kolegáčkové !
Delší dobu jsem se tu neozval, protože nebylo na co reagovat. Teď mám ale pro Vás bombu. Ve značkových servisech mohou ještě objednat několik posledních sad předních per na MX-3 a sice za cenu za sadu (2 ks) 850,- Kč bez DPH. Kdo chce či potřebuje, tak neváhejte, jakmile dojdou budou se kupovat za desetinásobek.
Ahoj, zdraví Gredy.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!