MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• 00 Reagovat !

foto

06.07.04  23:56

« update

mazdarek...
    tak je hotov maly update www.miata.cz ...nova videa a par info o srazu v rakousku. tak budete vitani :-)
    blue sky
    Joe
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.07.04  21:44

« Bez nadpisu

od jakého roku mazda dělala pozink moj eposlední mazda 323f rezla před očima jak je na tom 626 z roku 93
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.04  09:32

« Re: To Joe

to TomAnt: neudelal jsem vubec nic...asi si toho nekdo vsimnul na AutoPalacu a takhle to dopadlo. Mel jsem to v planu je o tom informovat, ale ze to pujde samo a takhle rychle to bylo SURPRISE :shock: :shock:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.07.04  23:36

« 626 93 sedan

nemáte někdo skušenosti s timhle autem kolik to žere jak hodně to rezne a pod. je to 2,0 benzín
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.07.04  15:57

« To Joe

Joe, co si spravil prosim ta, ze na mazda.cz a aj mazda.sk sa im v menu objavila linka na tvoj web miata.cz?
    Nas totiz dokonale ignoruju >:D (nie ze by to nejak vadilo, ale prinajmensom je to cudne ze si nikto nevsimol >:D )
    (A to sme im velkodusne nechali k dispozicii domeny mazda6.sk a mazda3.sk, mal som 100 chuti im ich vyfuknut (boli volne ked sme registrovali nase) ) >:D >:D
    No nic, len ma to zaujima aky by mal byt postup, keby sme tam tu linku chceli :D
  • 00 Reagovat !

foto

02.07.04  12:28

« Bez nadpisu

Klidek ;-)
    me to udela obcas taky, tak cca 2x do roka. Mam 165 tis. Ge 2.0i 1992.
    Nijak to, zatim, neresim a jednou se to ozvalo i pri stani 8 hodin. Jinak rocne najezdim 35 tis. Kdyz se to zacne zhorsovat, tak pouziju hustsi olej, ted mam plnou synt. 5w-40 Mobil 1. B.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.07.04  08:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdvihatko

Zdarek. Takze..ohledne meho zdvihatka..udelal jsem test..nechal jsem auto 4..opakuji 4. dni stat. DESNE premahani a dnes rano jsem nastartoval...ani klapnuti. Naproste ticho..takze..snad to opravdu bylo tim, ze se mazdulka nejako spatne vyhajala :D
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.04  21:50

« Re: Re: www.miata.cz

oooooooo...dekuji :-) uzasnej link :-) diky ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.04  11:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: razantni zvadnuti motoru

Dikes vsem za prispevky ... no nezbyva nic jinyho nez jit do servisu s ocekavanim ceny za opravu .... jeste jednou dikes.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.06.04  08:53

« Re: Re: Re: Re: Re: razantni zvadnuti motoru

jj..neumim cist..tady bych se asi taky priklanel ke kompresoru... :(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.06.04  08:20

« Re: www.miata.cz

Joe, linku na tvoj web sme spravili, a pozri aku specialnu :D
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.04  21:16

« www.miata.cz

vsechny vas zdravim, udelal jsem zase trosicku prace na webu, tak Vas vsechny zvu podivat se... mam spustenou i diskuzi tak kdo mate zajem popovidat o MX5 - Miata....tak budete vitani :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.04  21:14

« Re: Re: Re: Re: razantni zvadnuti motoru

no to fakt vypada na problem s kompresorem....
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.04  20:48

« Re: Re: Re: razantni zvadnuti motoru

kdyz prislapnu plyn ... tak je znatelne slyset sani vzduchu ... a zacina se objevovat i slabsi houkani-huceni ...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.04  18:31

« Re: Re: razantni zvadnuti motoru

bojim bojim, ze bude v cudu lysholm...ten kompresor co u comprexu nahrazuje turbo....proto to nejde do otacek...a kouri to....ale ted me napada...on by to mohl delat i vstrik...nejjednodussi je zkontrolovat vstriky, pokud budou spravne otvirat tak bych rozebral ten kompresor. co zvuk?..normal, nebo to chrci?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.06.04  11:19

« Re: razantni zvadnuti motoru

Podle toho, co jsem slysel bych tipoval rozdelovac, ci ridici jednotku...
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.04  22:01

« razantni zvadnuti motoru

Zdravim, mel bych maly dotaz. Mam Mazdu 626 s dieselem 2.0 comprex z 94ho. Z niceho nic mi auto prestalo tahnout a pri dosazeni cca 3000 otacek motor tak razantne zvadne, az se mi zda ze mi nekdo seslapl brzdu. Pres 3000 ot. se pak uz nedostanu. Podle me to i zacalo trosku vic kourit. Pri volnobehu jde motor plynule bez znatelnych "pazvuku". Vedel by nekdo cim by to mohlo byt? Vim ze s tim budu muset do servisu, ale chtel bych vedet, jak moc se mam bat :'-( Diky moc.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.06.04  17:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdvihatko

Mno, ja zas do ted neslysel ani to jemne cvakani...fakt jen kdyz jsem optevrel studenej motor a poslouchal.Proto me to tak prekvapilo. Tohle byl takovej suchej, hnusnej zvuk. A to auto stalo jednou i 3 mesice a pry po nastartovani necvakalo. Ja u toho bohuzel nebyl..no, uvidime. Bojim :?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.06.04  15:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Zdvihatko

Uf, tak tolik to zas neslysim, nastesti. Kdyztak zkusim taky nahrat.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.06.04  14:02

« Re: Re: Re: Re: Zdvihatko

Doufam, ze prilezitost mit nebudu, ze uz to neuslysim. Kazdopadne ver, ze by jsi to nepreslechl a poznal. Takove to slabe tikani to neni. Byl to randal, jako by jsi vevnitr motoru mlatil nejkou tyci...kovove hlasite klapani ve frekvenci otacek.. Kdyby se vyskytlo, nahraji..
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…