MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
"-- skrytý --" 02.07.04 15:57
« To Joe
Joe, co si spravil prosim ta, ze na mazda.cz a aj mazda.sk sa im v menu objavila linka na tvoj web miata.cz?
Nas totiz dokonale ignoruju >:D (nie ze by to nejak vadilo, ale prinajmensom je to cudne ze si nikto nevsimol >:D )
(A to sme im velkodusne nechali k dispozicii domeny mazda6.sk a mazda3.sk, mal som 100 chuti im ich vyfuknut (boli volne ked sme registrovali nase) ) >:D >:D
No nic, len ma to zaujima aky by mal byt postup, keby sme tam tu linku chceli :D -
Klidek ;-)
me to udela obcas taky, tak cca 2x do roka. Mam 165 tis. Ge 2.0i 1992.
Nijak to, zatim, neresim a jednou se to ozvalo i pri stani 8 hodin. Jinak rocne najezdim 35 tis. Kdyz se to zacne zhorsovat, tak pouziju hustsi olej, ted mam plnou synt. 5w-40 Mobil 1. B. -
"-- skrytý --" 02.07.04 08:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdvihatko
Zdarek. Takze..ohledne meho zdvihatka..udelal jsem test..nechal jsem auto 4..opakuji 4. dni stat. DESNE premahani a dnes rano jsem nastartoval...ani klapnuti. Naproste ticho..takze..snad to opravdu bylo tim, ze se mazdulka nejako spatne vyhajala :D -
« Re: Re: razantni zvadnuti motoru
bojim bojim, ze bude v cudu lysholm...ten kompresor co u comprexu nahrazuje turbo....proto to nejde do otacek...a kouri to....ale ted me napada...on by to mohl delat i vstrik...nejjednodussi je zkontrolovat vstriky, pokud budou spravne otvirat tak bych rozebral ten kompresor. co zvuk?..normal, nebo to chrci? -
« razantni zvadnuti motoru
Zdravim, mel bych maly dotaz. Mam Mazdu 626 s dieselem 2.0 comprex z 94ho. Z niceho nic mi auto prestalo tahnout a pri dosazeni cca 3000 otacek motor tak razantne zvadne, az se mi zda ze mi nekdo seslapl brzdu. Pres 3000 ot. se pak uz nedostanu. Podle me to i zacalo trosku vic kourit. Pri volnobehu jde motor plynule bez znatelnych "pazvuku". Vedel by nekdo cim by to mohlo byt? Vim ze s tim budu muset do servisu, ale chtel bych vedet, jak moc se mam bat :'-( Diky moc. -
"-- skrytý --" 24.06.04 17:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdvihatko
Mno, ja zas do ted neslysel ani to jemne cvakani...fakt jen kdyz jsem optevrel studenej motor a poslouchal.Proto me to tak prekvapilo. Tohle byl takovej suchej, hnusnej zvuk. A to auto stalo jednou i 3 mesice a pry po nastartovani necvakalo. Ja u toho bohuzel nebyl..no, uvidime. Bojim :? -
"-- skrytý --" 24.06.04 14:02
« Re: Re: Re: Re: Zdvihatko
Doufam, ze prilezitost mit nebudu, ze uz to neuslysim. Kazdopadne ver, ze by jsi to nepreslechl a poznal. Takove to slabe tikani to neni. Byl to randal, jako by jsi vevnitr motoru mlatil nejkou tyci...kovove hlasite klapani ve frekvenci otacek.. Kdyby se vyskytlo, nahraji..
tak je hotov maly update www.miata.cz ...nova videa a par info o srazu v rakousku. tak budete vitani :-)
blue sky
Joe