MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
« Re: Palivovy filtr - Prevodovy olej
'92 je na 99% GE a pokud ne tak je to umele omlazeny :-) ... dneska jsem dal na AP Sporilov za 3 filtry na 2.0DiTD 2.358 Kc...olej, vzduch a palivo.....whoops.
zase stoji na showroomu v AP ta Crystal metalic blue Miata..... z toho auta se mi podlamuji kolena.... -
« Re: Palivovy filtr - Prevodovy olej
626BB: Este neni za co, najprv to musim pozret :-) Btw. '92 uz je GE, alebo este GD?
Inak moja Mazdicka ma prvy problem: nejaky skrat mi cuca baterku. Som uz objednany do toho BA-servisu, tak potom poreferujem, aku robotu odviedli (teda ak sa zajtra v poriadku dostanem z Mnichova domov, ale snad nebude Mazdicka hnevat) -
« cena Atenza
jo, tak kdo vi.....pry to neni tak hrozne, asi nejaky narust oproti 626 bude, jestli to bude 5 nebo 15 procent to nevim nebo mozna jen 2% ? :-)
mimochodem, jmeno je pry zkraceno, aby lide rekli MAZDA....nyni ma kazdy sestdvasestku, miatu, xedose, efko, mx trojku a tak....nikdo nerekne Mazda, tak ted to tak bude, protoze odpovedet SESTKU je divny :-) ... a jeste jedna zajimavost s prichodem generace 626 GF a 323 BJ t.j v letech 97-98 pry vzrostl prumerny vek zakaznika mazdy temer o deset let..... ted to ma mit opacny smer. -
« Re: Palivovy filtr
626BB: Dik za info! Dobre vediet, ze taky servis je, uvidim, ako sa mi podari sa tam dostat.
626BB 2: Myslim, ze 20tkm je moc malo. Tych 40tkm sa mi zda pravdepodobnejsie, mozem sa pozriet tento vikend do original manualu 626GD a poviem Ti presne. Btw mas tiez 626 '91?
All: Aky je najlepsi prevodovy olej do 626 GD/GE, oba 2.0i? Tatkovi (ma GE) dali v BA Mazdackom servise nejaky Castrol 40 (???) a vraj je moc husty, pri studenom starte je problem dat tam dvojku. Mne (GD) sa blizi 100tkm za chvilu a tak je lepsie sa popytat. Dik! -
« atenza
nove info, v mazde 6 se pro evropu objevi DiTD s mnoha vylepsenimi a hlavne: 340Nm a temer 140HP, pry to pujde cipem lehce na 410Nm .... snad uz je v evrope nulta serie pro homologace, zatim asi jen benziny. jo predni naprava bude jako mel Xedos zadnej McPerson, ale vyceprvkovy zaves, no proste MNAM :-) -
« Re: Servis Mazdy v BA
Mam to jen z druhe ruky, ale servis v Bratislave neni moc dobry. Presne duvody nezam. Muj kolega si z Bratislavy jezdi opravovat Mazindu 626 r.v. 93 do Zlina. Tam jsou prej super. Taky se tam chystam (do Zlina) na check pri 100 000 km.
Jinak u Zlina je jeden servis, jenz ma pobocku v Nemecku a vi moc dobre jak pripravit auto na TUV.
Cena servisu te vyjde tak na polovinu az tretinu a pracuje velmi kvalitne. Bohuzel ma hodne plno, takze se musis dost predem tel. objednat.
p.Kaňa +420677902218 -
« Servis Mazdy v BA
Zdravim pani, chcem sa len spytat, ci ma niekto skusenosti s Mazdackym servisom v Blave-Petrzalke. Musim nechat moju Mazdicku poriadne nechat pozriet, pac pojde na nemecku TUV a tak som si myslel, ze znackovy servis by to mal vediet porobit... Dik za info! Inak stav po ujdeni 33000km od jula: nullo problemo, akorat som menil 2x olej (este 2tkm a bude tretikrat) a 3x halogenovu ziarovku ;))
Nemáte někdo relevatní zkušenosti s tímto autem ? A tedy může mi někdo potvrdit, nebo vyvrátit tuhle těžko uvěřitelnou zkušesnot ?