MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« V6 323 KF....a 2.2 z GD
V6 KF z 323 BA je temer identicka jako v Xedosu 6, ma to asi 106kW ( muze se lisit podle provedeni) plati pro tenhle motor stejna pravidla jko pro V6 2.5L z 626 a MX6. Mimochodem to efko s timhle motorem je raketa, seriove 16" kola, vsude kotouce, abs... ty motory byly tri, 1.8V6 z MX3, 2.0V6 (323, X6) a 2.5V6 (626, MX6, nevim jestli to je stejny co se daval do Xedose 9) a 2.3V6 Miller cycle (X9) tenhle posledni to byla parada, abolutni technicka dokonalost .......
motor 2.2 z 626 GD...tak tohle bych nekupoval, jde o motor z tovarny Fordu, je to stejny co se delalo do Probe, je to 12 Ventil, a ten puvod od forda bych nedaval jko prednost, pokud chcete opravdu dobrej a silnej motor pak volte 2.0 DOHC 16V 150HP, zvlast z CH se jich privezlo dost, kamarad ji ma. To chodi dobre. -
« Re: 626
Ahoj, ja mam Mazdu 626 rocnik 91, konkretne motor 2.0i s 90k. Motoricky postacujuce aj na dlhe trasy (tempo 140 hore aj dolu kopcom). Spotreba v zime cca. 8, v lete 7,5. Pri cisto mestskej premavke 8,5. Kvoli velmi dlhemu sprevodovaniu (pri 140 toci 3500) sa moze zdat lenivsia, je preto potrebne trosku viac preradovat. 2.2i by mal byt na tom lepsie. 2.0i 16V je kratsie sprevodovany. Zivotnost: udajne tento motor je skoro neznicitelny, 300000 v pohode. Ja osobne som s nou VELMI spokojny, za 9 mesiacov mam 35000km a bez problemov ;)) -
« 626
najde se nekdo, kdo by mi dal par informaci? chtel bych koupit 626 rocnik 90, 91. ktery motor je nejlepsi? jak jsou na tom se spotrebou motory 1.8, 2.0 a 2.2? ma cenu kupovat auto s natocenyma 200.000? jaka je zivotnost mazd z tohohle obdobi? za pripadnou odpoved diky -
« 2.5 V6
Hm, este volaco ma napadlo (sorry, mam nejaku upisanu naladu). Ako vidite motor 2.5V6? Zaujimala by ma hlavne spotreba a spolahlivost v porovnani s 2.0i 115k. Uz som sa niekde vzadu docital, ze vraj papa olej, je to bezne, alebo len ked uz je na tom motor dost zle? Dik za info, to len na okraj, ak by bola volaka pekna prave na predaj... -
« Servis v BA
No a este volaco, tak som bol vcera s Mazdickou kvoli tomu vybijaniu baterky v servise v Blave. Bol som tam na pol osmu rano, auto bolo o tretej hotove. Bol to udajne alarm, sice neaktivovany, ale cucal. A vraj cucal aj po odpojeni jeho poistiek. No nic, zatial to chodi. Cena sa mi zdala byt trosku dost: 3200SKK za kontrolu centralu (750SKK), nabijania (500SKK) a vymontovanie alarmu (1950SKK; nebol fabricky, chlapik predo mnou ho tam zamontoval, ja som ho "zdedil"). Su to bezne ceny v Mazde? Sorry za nevedomost, moja este servis zvnutra nevidela ;)) -
« Re: Prevodovy olej
Hm, sorry, aj ja som uz asi prepracovany, sa mi zdalo, ze som videl v original manuali k mojej, ze tam bolo 100tkm, sorry, checknem to este raz, ked pojdem zase na vikend domov ;) O GW som nevedel, tiez sorry :-( reku ze sa Wagony volaju rovnako ako ostatne... kazdopadne ten kombik bol na bazi GD, btw. lisil sa niecim od klasickej GD? -
« Re: Prevodovy olej
dabel: Mam 626 GE ze zari 92, 2.0i 16v. Ja jsem myslel, ze to GE zname neco jako 'Grand electric', protoze je to v dost solidni vybave a vse na elektriku (okna, sedadla, zrcatka + vyhrivani).
All: to o tom prevodovem oleji mam z takove nemecke knizky (ne original Mazda) o udrzbe mazd z roku 91 -> vice, jeste jsem se pro jistotu ptal ve zdejsim (nemeckem) mazda zastoupeni a tam mi servisak rekl to same => kazdych 80 000 nebo kazde 4 roky. Akorat se mi to zda prehnane a normalnim automechanikum taky. -
« popel na hlavu
to DABEL: sorrry sorrrry....popel na mou hlavu....uz jsem nejak prepracovanej, ted jsem si to jeste jednou precet, tak skutecnost je takova: Manual transaxle oil: CHECK: every 40t KM or 24Months and REPLACE every 80t KM or 48Months
tak to beru zpet co jsem rekl o prevodovce a oleji.....tak jeste jedna omluva. -
« Bez nadpisu
to TRACE: pokud je toho oleje v prevodovce dost, tak skutecne neni treba menit, je tam celozivotnostni napln, pokud je ho tam malo, je treba dolejt, to se rozumi. V manualu k 626 V6 2.5L neni ani zminka o vynenach prevod. oleje (orig Ang. printed in Japan) asi bych mu veril. Ted ho mam pred sebou.
to DABEL: nevim, kde jsi na to prisel ze prevod 100k km viz vyse?? a mimochodem 626 v provedeni kombi, tedy po mazdacku Wagon jsou oznaceny jako GW......sorry takze GD nikdy neni kombi. to je jenom pro formu, abychom tu nesirili dezinformace.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!