MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Re: Pocitac 323F 98 a vyse
ju ju, ale chodi to jenom v nekterych, chce to vyzkouset, nevim jak benzin, ale z 5 dieselu to na 3 neslo. jinak montaz je jednoducha, vyndaji se hodiny a *, je tam board computer. jak jsem jiz psal, jediny problem je ve velikosti nadrze na 626 je o 5 litru vetsi, tak nesedi dojezd na nadrz. jinak ok. -
« Re: Redukce rozteče
Videl jsem vcera podlozky u jednoho Forda, pravda, mel vytazeny blatniky. Mel pomerne silny podlozky prisroubovany na puvodni stefty a na podlozkach jsou novy stefty. velka vyhoda je prave to, ze lze zvolit na novych podlozkach roztec der, a o to prave jde, ze..? -
« Redukce rozteče
Zdravim všechny Mazdisty, mám otázku. Kde bych sehnal podložky s redukcí rozteče na 323F 1,5 1997. Jde mi o redukci ze 4x100 na 4x 114. Je to bezpečný, myslim takováto úprava - zatížení náprav, neodpružená hmota atd... Díky za odpověd, uvítám i kontakty na tyhle věcičky. PS: Jak se to dělá, když má to eFko štefty? -
"-- skrytý --" 07.03.02 12:19
« Re: Brzdova svetla
Jo,modlim se za pojistku! Bohuzel ted nejsem u auta.. budu resit kolem 16:00 Vsiml jsem se toho rano a nebyl cas.. pekne by mne to ale na..... predevcirem jsem to koupil a docela na tom vykrvacel.. Proste to byl kauf, kterej se neodmita.. mrknu na pojistky.. dam echo dik! -
"-- skrytý --" 07.03.02 08:11
« Brzdova svetla
Tak jsem tu s prvni radou o pomoc.. na palubce mi sviti, "rear lights" (mam mx6) a nesvitej brzdovky, ale ani jedna. Zarovky jsem jeste nezkousel,ale je mi divny,ze by nesvitily vsechny tri najednou.. je nejakej napad... nez se v tom zacnu stourat? -
« cisteni saciho potrubi, vstriku, ventilu a spalovaciho prost
pratele, neslysel jste nekdo o teto procedure? muj znamej to zacal ve svem servisu provadet, jsou na to nejaky opici kapky, zatim jsem videl udelanych par aut a je to fakt dost dobry, pry na Felicii se 110t. km to na brzde pridalo 5kW. jel jsem s naftovym P309 po 90t a to auto jede jako novy. zjistim presne vyrobce a pak vam sem dam kontakt. kdo mate najeto 100t a vic je to fakt super, nemate s tim nekdo jiny zkusenost? tohle je zatim muj dojem.
Technicky je to COSI, odpoji se vstrikovani od aliva a auto po dobu asi 20 minut proste spaluje tenhle pripravek, z vyfuku lita binec a deje se tam kdo vi co....ale funguje to. -
"-- skrytý --" 05.03.02 11:40
« MX-6
Zdar lidi, tak mate o dalsiho clena vic. Konecne, po roce shaneni mam mazdu MX-6, nebouranou, po prvnim majiteli, v super stavu (vzorny servis), alespon doufam a za slusne penizky.. Mno, odufam, ze se najde dobra duse, ktera v pripade problemu poradi,. Zdar mazdam! to: joe_st, dik