MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

12.03.02  22:08

« Re: Pocitac 323F 98 a vyse

ju ju, ale chodi to jenom v nekterych, chce to vyzkouset, nevim jak benzin, ale z 5 dieselu to na 3 neslo. jinak montaz je jednoducha, vyndaji se hodiny a *, je tam board computer. jak jsem jiz psal, jediny problem je ve velikosti nadrze na 626 je o 5 litru vetsi, tak nesedi dojezd na nadrz. jinak ok.
  • 00 Reagovat !

foto

12.03.02  11:26

« Pocitac 323F 98 a vyse

Ahoj, zajimalo by me, jak to je s tim palubnim pocitacem pro 323, u nas v Brne me v AB Auto tvrdili ze mam smulu. Jestli jsem pochopil joe_st, tak tam ma kompl ze 626?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.03.02  07:34

« Re: Redukce rozteče

Videl jsem vcera podlozky u jednoho Forda, pravda, mel vytazeny blatniky. Mel pomerne silny podlozky prisroubovany na puvodni stefty a na podlozkach jsou novy stefty. velka vyhoda je prave to, ze lze zvolit na novych podlozkach roztec der, a o to prave jde, ze..?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.03.02  07:31

« Re: Letni kola

Uz jsem prezul pred 14 dny, pravda, zaskocil me jeden vecer snih, ale ted v tomto pocasi uz je to parada... a doufam, ze uz vydrzi. Jaro je tady..
  • 00 Reagovat !

foto

12.03.02  02:57

« Letni kola

mam hrisne myslenky, ze uz prezuju co vy uz nekdo jezdi na letnim obuti?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.03.02  02:56

« Re: Redukce rozteče

mam neblahy tuseni, ze bude nejlepsi sehnat kola 4x100, nevim nevim jak by to slo udelat.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.03.02  19:02

« Re: Svicky

Sorry, "BKR5E" Japan to je jasne :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.03.02  19:00

NGK BKR5EJapan zhodou okolnosti som ich teraz menil vydrzali mi 70.000km. Caues
  • 00 Reagovat !

foto

11.03.02  09:03

« Redukce rozteče

Zdravim všechny Mazdisty, mám otázku. Kde bych sehnal podložky s redukcí rozteče na 323F 1,5 1997. Jde mi o redukci ze 4x100 na 4x 114. Je to bezpečný, myslim takováto úprava - zatížení náprav, neodpružená hmota atd... Díky za odpověd, uvítám i kontakty na tyhle věcičky. PS: Jak se to dělá, když má to eFko štefty?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.03.02  23:18

jasne maji tam byt NGK, ber japonsky, nektere jsou made in france, ale ty Japan jsou pry lepsi.

morfikus: :-) mas tam autorizaci na icq, tak pojistku jsi uz vyresil, tak je to OK :-), od CT jsem nebyl online.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.03.02  12:01

« Re: Brzdova svetla

OK, je to OK. Dikas z apomoc.. R
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.03.02  12:19

Jo,modlim se za pojistku! Bohuzel ted nejsem u auta.. budu resit kolem 16:00 Vsiml jsem se toho rano a nebyl cas.. pekne by mne to ale na..... predevcirem jsem to koupil a docela na tom vykrvacel.. Proste to byl kauf, kterej se neodmita.. mrknu na pojistky.. dam echo dik!
  • « 00 Reagovat !

foto

07.03.02  08:13

Asi prepalena poistka? (prvy napad, prva zrada, co ma napada)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.03.02  08:11

« Brzdova svetla

Tak jsem tu s prvni radou o pomoc.. na palubce mi sviti, "rear lights" (mam mx6) a nesvitej brzdovky, ale ani jedna. Zarovky jsem jeste nezkousel,ale je mi divny,ze by nesvitily vsechny tri najednou.. je nejakej napad... nez se v tom zacnu stourat?
  • 00 Reagovat !

foto

06.03.02  07:53

« Svicky

Nevite nekdo, jake orig. svicky patri do 323F (1.5,1996) ? Puvodni majitel tam mel BOSH Super4 (FR78). Nepatri tam nahodou NGK?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.03.02  07:31

« Re: cisteni saciho potrubi, vstriku, ventilu a spalovaciho p

Take jsem o tom slysel a se stejnym vysledkem ...
  • 00 Reagovat !

foto

05.03.02  22:30

« cisteni saciho potrubi, vstriku, ventilu a spalovaciho prost

pratele, neslysel jste nekdo o teto procedure? muj znamej to zacal ve svem servisu provadet, jsou na to nejaky opici kapky, zatim jsem videl udelanych par aut a je to fakt dost dobry, pry na Felicii se 110t. km to na brzde pridalo 5kW. jel jsem s naftovym P309 po 90t a to auto jede jako novy. zjistim presne vyrobce a pak vam sem dam kontakt. kdo mate najeto 100t a vic je to fakt super, nemate s tim nekdo jiny zkusenost? tohle je zatim muj dojem.
    Technicky je to COSI, odpoji se vstrikovani od aliva a auto po dobu asi 20 minut proste spaluje tenhle pripravek, z vyfuku lita binec a deje se tam kdo vi co....ale funguje to.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.03.02  22:24

« Re: MX-6

;-) check mail.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.03.02  11:40

« MX-6

Zdar lidi, tak mate o dalsiho clena vic. Konecne, po roce shaneni mam mazdu MX-6, nebouranou, po prvnim majiteli, v super stavu (vzorny servis), alespon doufam a za slusne penizky.. Mno, odufam, ze se najde dobra duse, ktera v pripade problemu poradi,. Zdar mazdam! to: joe_st, dik
  • « 00 Reagovat !

foto

05.03.02  00:00

« Re: V6 626 a V6 X9

obsah je stejny, 2497, vykon na 626 je 121kW v X9 123kW...asi tam drobne odchylky budou, verim, ze polomotor bude stejnej, asi jina hlava, sani...proste to okolo :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…