MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
« Pneumatiky pro 323F
Obul jsem na svou Mazdu 323F pneumatiky Michelin Pilot SX 195/50 R15 a musím říct, že teď to auto jezdí jako po kolejích. Netušil jsem jak velký význam mohou pneumatiky mít na chování auta. Předtím tam byly nějaké Bridgestone které Mazda montuje jako standart. Je to naprosto nesrovnatelný rozdíl ve prospěch Michelinu. -
« Xedos 9
Mazdy jsou pekne auticka. Tatik koupil pred cca rokem a neco 98-ku Xedosa 9 s V6 a 5-ti stupnovkou. Me je 19, takze do toho nekdy sednu a musim uznat, ze na tak velkou kravu to teda pise fakt slusne. Zvlaste na D1. Nekolikrat se mi stalo, ze pred stoupanim na D1, kdyz si to jen tak v pohode rezu 140km/h, lehce seslapnu plyn abych tech 140kilaku udrzel po celou dobu stoupani a na kopci se divam...buch 160km/h. A to jsem to ani nechtel! A spotreba je porad v pohode. Perfektni auticko! -
« Re: Pocitac 323F 98 a vyse
ju ju, ale chodi to jenom v nekterych, chce to vyzkouset, nevim jak benzin, ale z 5 dieselu to na 3 neslo. jinak montaz je jednoducha, vyndaji se hodiny a *, je tam board computer. jak jsem jiz psal, jediny problem je ve velikosti nadrze na 626 je o 5 litru vetsi, tak nesedi dojezd na nadrz. jinak ok. -
« Re: Redukce rozteče
Videl jsem vcera podlozky u jednoho Forda, pravda, mel vytazeny blatniky. Mel pomerne silny podlozky prisroubovany na puvodni stefty a na podlozkach jsou novy stefty. velka vyhoda je prave to, ze lze zvolit na novych podlozkach roztec der, a o to prave jde, ze..?