MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

24.03.02  11:13

« Re: Mile vs km - nabízím zdarma.

Ahoj mazďáku. Nevím jestli je v MX-6 stejný tachometr jako je v MX-3, ale pokud si vzpomínám, tak je cejchován taky do 240 km/hod a myslím, že na první pohled vypadá podobně jen nevím jak je to s rozměry. Nabízím ti poslání mailem matrici na budíky MX-3. Rozmysli se a jestli to chceš, tak se mi ozvi na gredy@seznam.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.02  08:12

« Re: eric_singer

Jojo, přiznávám, že jsem čerpal mimo jiné i z Tvých příspěvků a konkrétně tenhle link, cos hodil do AUTOKOMPLEXE jsem si poměrně pozorně přečet ;) Jaký to je s hlučností při běžným provozu? Plnej plyn osobně nepoužívám denně ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.03.02  17:51

« to JuraG

Zajímavý, že tenhle link jsem dával v neděli do sekce Autokomplex :-))) ... a věř tomu, že KNkem nikdy nic nezkazíš!

Kromě výrazné zvukové kulisy při otevřené klapce (plnej plyn) se zlepší tah motoru, jde rychleji do otáček a sníží se spotřeba ... testováno na Peugeotu 406 1.8-16V ...
  • « 00 Reagovat !

foto

21.03.02  16:37

« Re: K&N

Podle mych info K&N filtr je to nejlepsi co muzes sehnat. Cetl jsem testy, kde i uz nekolikrat pouzity starsi K&N filtr dosahoval lepsich vysledku nez nove filtry od jinych znackovych vyrobcu. Zivotnost tam je kolem 1,000,000km plus to pridava na vykonu kolem 2-3hp. To ovsem take zalezi na objemu motoru atd...nicmene K&N je urcite dobra koupe!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.03.02  15:25

« Mile vs km

Zdar lidi,
    koupil jsem US verzi MX6, ma na tachometru velkymi cislicemi mile a malymi kilometry, potreboval bych nejakou prelepku na km.Cislice na tachu v km jsou hrozne male..nechci menit cely tachometr,jen to prelepit,je neco takoveho mozne,nevite kde to sehnat? Dikas
  • 00 Reagovat !

foto

21.03.02  14:21

« K&N

Ahoj všichni! Použil někdo na Mazdě K&N filtr bud cely kit anebo jen vlozku? Jaky to melo efekt? Vysmejdil jsem spoustu naprosto protichudnych informaci od lehkeho zvetseni zivosti auta, az po mozne zniceni motoru viz [odkaz]
    Tak nevim....
  • 00 Reagovat !

foto

20.03.02  08:38

« Pneumatiky pro 323F

Obul jsem na svou Mazdu 323F pneumatiky Michelin Pilot SX 195/50 R15 a musím říct, že teď to auto jezdí jako po kolejích. Netušil jsem jak velký význam mohou pneumatiky mít na chování auta. Předtím tam byly nějaké Bridgestone které Mazda montuje jako standart. Je to naprosto nesrovnatelný rozdíl ve prospěch Michelinu.
  • 00 Reagovat !

foto

20.03.02  06:57

« Xedos 9

Mazdy jsou pekne auticka. Tatik koupil pred cca rokem a neco 98-ku Xedosa 9 s V6 a 5-ti stupnovkou. Me je 19, takze do toho nekdy sednu a musim uznat, ze na tak velkou kravu to teda pise fakt slusne. Zvlaste na D1. Nekolikrat se mi stalo, ze pred stoupanim na D1, kdyz si to jen tak v pohode rezu 140km/h, lehce seslapnu plyn abych tech 140kilaku udrzel po celou dobu stoupani a na kopci se divam...buch 160km/h. A to jsem to ani nechtel! A spotreba je porad v pohode. Perfektni auticko!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.02  23:12

« Re: Pocitac 323F 98 a vyse

Hynku: vrakac ... a najit 626 GLE....asi nezbyde nic jinyho.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.02  23:08

« Re: to joe_st

to uz by asi mohlo jit, bude jinej vyfuk, asi i neco z elektriky....ja jsem tech 1.8 moc nevidel, tak ti nevim, navic jak uz ted jezdim v BJ tak mam v oku spis to, BA uz 2 roky nemam.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.02  19:24

« Re: Redukce rozteče

No jo, ale když by měla být dost tlustá, tak by šlo o nejmíň 2,5cm a to už se musí projevit na životnosti ramen atd...?
  • 00 Reagovat !

foto

18.03.02  12:06

« to joe_st

Pred casem jsem se tady ptal na vymenu motoru v 323F 1.5i (1996), smiril jsem se s tim, ze tam 2.0 nedostanu, ale co 1.8 ???? Neznas 1.8 motory jak na tom jsou, spotreba, vykon a hlavne vydrz ... ja vim Z5 to neni, kdyz ta 1.5 je tak liinaa :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.03.02  22:41

tak to se pletes, na naboji kola je z druhy strany neco jako nyt, tak to asi ven nepujde, technicky jde fakt snad je ta podlozka (dost tlusta) aby je zakryla.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.03.02  08:41

S těma šteftama, nejdou náhodou vyndat??? Daj se na ně 2 matky, utáhnou se a už to de ven. Nebo se pletu?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.03.02  06:33

Počítač je určitě fajn, ale kde ho sehnat a nekrást ? Za nový chtějí v Mazdě 30 tisíc !!!!! Poraď Joe !
  • « 00 Reagovat !

foto

13.03.02  22:12

na 626 GE to nejde....alespon nevim o tom, ze by se neco takoveho vyrabelo, co vim tak to mel X9
  • 00 Reagovat !

foto

13.03.02  10:04

« 323F 1999

Ahoj, neměl by tu někdo zájem o 323F 1,5 LX, V/99, klimatizace!, centrál, Medvěd-block, +zimní pneu, červená, ve velmi dobrém stavu. ma.f@wo.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

13.03.02  07:21

Jak jsem psal, ty podlozky na tom Fordu co jsem videl byly vazne hooodne siroky, odhadem 5cm, proto ty vytazeny blatniky...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.03.02  07:20

to: Joe_St: jde dat palubni pocitac i na moji Mazdu 626 2.5l V6 rv. '92...?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.03.02  22:12

ale ty stefty uriznes nebo co? vzdyt jsou hrozne dlouhy???
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…