MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Re: Mile vs km - nabízím zdarma.
Ahoj mazďáku. Nevím jestli je v MX-6 stejný tachometr jako je v MX-3, ale pokud si vzpomínám, tak je cejchován taky do 240 km/hod a myslím, že na první pohled vypadá podobně jen nevím jak je to s rozměry. Nabízím ti poslání mailem matrici na budíky MX-3. Rozmysli se a jestli to chceš, tak se mi ozvi na gredy@seznam.cz -
« to JuraG
Zajímavý, že tenhle link jsem dával v neděli do sekce Autokomplex :-))) ... a věř tomu, že KNkem nikdy nic nezkazíš!
Kromě výrazné zvukové kulisy při otevřené klapce (plnej plyn) se zlepší tah motoru, jde rychleji do otáček a sníží se spotřeba ... testováno na Peugeotu 406 1.8-16V ... -
« Re: K&N
Podle mych info K&N filtr je to nejlepsi co muzes sehnat. Cetl jsem testy, kde i uz nekolikrat pouzity starsi K&N filtr dosahoval lepsich vysledku nez nove filtry od jinych znackovych vyrobcu. Zivotnost tam je kolem 1,000,000km plus to pridava na vykonu kolem 2-3hp. To ovsem take zalezi na objemu motoru atd...nicmene K&N je urcite dobra koupe! -
"-- skrytý --" 21.03.02 15:25
« Mile vs km
Zdar lidi,
koupil jsem US verzi MX6, ma na tachometru velkymi cislicemi mile a malymi kilometry, potreboval bych nejakou prelepku na km.Cislice na tachu v km jsou hrozne male..nechci menit cely tachometr,jen to prelepit,je neco takoveho mozne,nevite kde to sehnat? Dikas -
« Pneumatiky pro 323F
Obul jsem na svou Mazdu 323F pneumatiky Michelin Pilot SX 195/50 R15 a musím říct, že teď to auto jezdí jako po kolejích. Netušil jsem jak velký význam mohou pneumatiky mít na chování auta. Předtím tam byly nějaké Bridgestone které Mazda montuje jako standart. Je to naprosto nesrovnatelný rozdíl ve prospěch Michelinu. -
« Xedos 9
Mazdy jsou pekne auticka. Tatik koupil pred cca rokem a neco 98-ku Xedosa 9 s V6 a 5-ti stupnovkou. Me je 19, takze do toho nekdy sednu a musim uznat, ze na tak velkou kravu to teda pise fakt slusne. Zvlaste na D1. Nekolikrat se mi stalo, ze pred stoupanim na D1, kdyz si to jen tak v pohode rezu 140km/h, lehce seslapnu plyn abych tech 140kilaku udrzel po celou dobu stoupani a na kopci se divam...buch 160km/h. A to jsem to ani nechtel! A spotreba je porad v pohode. Perfektni auticko!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!