MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

06.04.02  09:45

« Re: Řazení přes zuby..

Posledni dny jak bylo malicko vic teplo ma pocit, ze jde lip radit, usuzuji tedy, ze je zavislost na teplote. Co stoji a jak je narocna vymena synchronu..?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.04.02  22:29

cau TRACE hele kolik to ma najeto a jak vypada spojka a stav oleje v prevodovce, tohle bych typnul na synchrony, zkusil bych dat pro zacatek do almary trohu vic hustej olej, tim ty synchrony zpomalis a melo by to byl lepsi.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.02  19:49

Zdarec já bych ti poradil aby si to spravil nebo pozdravuj zubaře!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

29.03.02  14:09

« Řazení přes zuby..

Resim problem, posledni dobou radim pres zuby, nekdy vice nekdy mene, ale da se rict, ze vzdy citim mirny odpor. Muze to mit souvislost s vychozenymi silentbloky na predni naprave? Musi se kvuli vymene vytahnout cela naprava a tak to zatim odkladam, pritom se jedna o detikorunovou zalezitost..
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.02  12:12

« Re: Zapalovací svíčky...

ZFR6F-11, chtel jsem PZFR5F-11, ty jsou z rady Platinum, ovsem nemeli je..
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.02  09:02

Hmm NGK jo, ale jaky? Platinum, V-Power, Iridium, Multi Power nebo je pro Evropu jeste neco jineho?
    Pochlub se, co jsi tam dal?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.02  08:44

Hlucnost, stejne. Vykon, stejne. Pruznost, v tom to asi bude. Mozna je to jen subjektivni pocit, pruzneji nabira i pri vyssim rychlostnim stupni resp. pri nizsich otackach, rekl bych vetsi pohoda..
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.02  00:00

jedine NGK panove ... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.02  00:00

to TRACE: povidej o tom filtru..hlucnost, vykon a pruznost motoru .....???
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.03.02  11:06

« Re: Loupani ve spojce...

Mel jsem se spojkou podobny problem (M 323). Asi v 1/3 se ozvalo cvaknuti. Nepomohla vymena nejakych stavitek. Cvakani (strasne me to rozcilovalo) zmizelo po vymene celeho spojkoveho pedalu.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.02  10:03

OK, jdu do NGK, diky za rady. Mimochodem, vcera jsem nainstaloval K&N filtr a jsem pomerne prekvapenej jaky to ma vliv. Jen skoda, ze na moje auto nedelaji cely kity..
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.02  16:46

Myslim, ze NGK su najlepsie. Mal som ich tak predtym v Oplovi, kde uplne neskutocne auto ozivili, tak neskor v mojej Mazde 626, mal ich moj tatko vo Fiate Croma a ma ich aj v Mazde 626, aj ked to je len 2.0i. Zatial absolutne najlepsie sviecky (a ze tatko uz zodral asi 30 aut a skusal uz x znaciek sviecok ;))). A pre japonske auta budu urcite omnoho lepsie, ako BRISK.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.02  16:33

Oblital jsem dnes cely mesto a nikde nejsou schopni poradit. Nicmene vyber zustal u NKG a BRISK Tuning.. a ted co dal, ktery?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.03.02  11:51

Jo, tak to me taky zajima...
  • 00 Reagovat !

foto

27.03.02  10:58

« Zapalovací svíčky...

Poradite nej.. nej.. zapalovací svíčky na MAZDA 626 2.5l V6 24V..? Nejde o cenu!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.02  13:47

« Re: Pneumatiky pro 323F

No, měl jsem Pirelli P5000 Drago na Mazdě MPV, byly 205/50 15". Byly dobré, ale zdály se mi hlučné. Nevím myslím, že se s těmi Michelin Pilot SX nedají srovnat. Ale na druhé straně jsou levnější. A fakt to vypadá jako dvojmontáž s tou velkou drážkou :-)
  • 00 Reagovat !

foto

25.03.02  10:44

« Loupani ve spojce...

Caute mazdaci, mam maly problemek. V me mazde 626 rv 91 2.0 16V GE se vyskytla drobna zavada na krase. Pri seslapnuti spojky se nekde v prvni 1/3 ozve hlasite plechove lupnuti. Tento zvuk se ozyva primo ze spojky, je i lehce citit nohou na pedalu. Nevite jestli je to jen prkotina ? Nebo s tim radeji do servisu.
    Druha vec, navstivil jsem mazda servis Zlin kvuli serizeni otacek a ted mam plynovy pedal povisly o jeden centimetr (chod naprazdno) prej to tak ma byt a ja jsem ho mel predtim zbytezne napnuty. Tempomat na to zacal reagovat tak, ze po nastaveni rychlosti jeste chvilku klesa (cca o 5km/h) a pak zpet zrychluje na nastavenou rychlost. (podle mne dlouhy prazdny chod, nez servo napne plynove lanko). Safra to jsem se rozepsal... Diky
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.03.02  23:14

« Re: Deflektory - myčka.

Cauky ;-) no, ja je mel na aute asi 2 roky.. a i po prujezdech myckou jsem auto uspesne i s deflektory prodal... ;-) Ale zalezi asi na typu deflektoru, moje byly jen zastrkavaci do tesneni a prezily to ve zdravi.. nevim jak Tvoje,ale myslim ze OK
  • 00 Reagovat !

foto

24.03.02  23:09

« Deflektory - myčka.

Mám ještě jednu věc na srdci. Koupil jsem si a nalepil na okna deflektory. Dá se s tím jet i do myčky? (Myslím, jestli se s tím pak i z myčky taky vyjede). Prosím o radu či názor nejlépe zkušenost.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.02  11:27

« Re: Pneumatiky pro 323F

Dávám ti plně za pravdu, je to vynikající guma a je to velikej rozdíl a jak se říká, kdo nezkusí, neuvěří. Nicméně zkusil jsem pak místo Pilotek jiné gumy a sice Pirelli P-5000 Drago. A ty mohu také jen doporučit. Jsou levné a subjektivně mám dojem, že jsou ještě méně hlučnější a neodcházej tak rychle. Jinak auťák držej taky jak přišitý. Drobná vada ba kráse která někomu kdo dá na vzhled a ne jen na užitek je u nich ta, že to trochu vypadá jakoby mělo auto na kolech dvojmontáže. Ale za tu cenu - no nekup to. Já osobně doporučuji alespoň k vyzkoušení.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…