MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
« Řazení přes zuby..
Resim problem, posledni dobou radim pres zuby, nekdy vice nekdy mene, ale da se rict, ze vzdy citim mirny odpor. Muze to mit souvislost s vychozenymi silentbloky na predni naprave? Musi se kvuli vymene vytahnout cela naprava a tak to zatim odkladam, pritom se jedna o detikorunovou zalezitost.. -
« Re: Zapalovací svíčky...
Myslim, ze NGK su najlepsie. Mal som ich tak predtym v Oplovi, kde uplne neskutocne auto ozivili, tak neskor v mojej Mazde 626, mal ich moj tatko vo Fiate Croma a ma ich aj v Mazde 626, aj ked to je len 2.0i. Zatial absolutne najlepsie sviecky (a ze tatko uz zodral asi 30 aut a skusal uz x znaciek sviecok ;))). A pre japonske auta budu urcite omnoho lepsie, ako BRISK. -
« Re: Pneumatiky pro 323F
No, měl jsem Pirelli P5000 Drago na Mazdě MPV, byly 205/50 15". Byly dobré, ale zdály se mi hlučné. Nevím myslím, že se s těmi Michelin Pilot SX nedají srovnat. Ale na druhé straně jsou levnější. A fakt to vypadá jako dvojmontáž s tou velkou drážkou :-) -
« Loupani ve spojce...
Caute mazdaci, mam maly problemek. V me mazde 626 rv 91 2.0 16V GE se vyskytla drobna zavada na krase. Pri seslapnuti spojky se nekde v prvni 1/3 ozve hlasite plechove lupnuti. Tento zvuk se ozyva primo ze spojky, je i lehce citit nohou na pedalu. Nevite jestli je to jen prkotina ? Nebo s tim radeji do servisu.
Druha vec, navstivil jsem mazda servis Zlin kvuli serizeni otacek a ted mam plynovy pedal povisly o jeden centimetr (chod naprazdno) prej to tak ma byt a ja jsem ho mel predtim zbytezne napnuty. Tempomat na to zacal reagovat tak, ze po nastaveni rychlosti jeste chvilku klesa (cca o 5km/h) a pak zpet zrychluje na nastavenou rychlost. (podle mne dlouhy prazdny chod, nez servo napne plynove lanko). Safra to jsem se rozepsal... Diky -
"-- skrytý --" 24.03.02 23:14
« Re: Deflektory - myčka.
Cauky ;-) no, ja je mel na aute asi 2 roky.. a i po prujezdech myckou jsem auto uspesne i s deflektory prodal... ;-) Ale zalezi asi na typu deflektoru, moje byly jen zastrkavaci do tesneni a prezily to ve zdravi.. nevim jak Tvoje,ale myslim ze OK -
« Re: Pneumatiky pro 323F
Dávám ti plně za pravdu, je to vynikající guma a je to velikej rozdíl a jak se říká, kdo nezkusí, neuvěří. Nicméně zkusil jsem pak místo Pilotek jiné gumy a sice Pirelli P-5000 Drago. A ty mohu také jen doporučit. Jsou levné a subjektivně mám dojem, že jsou ještě méně hlučnější a neodcházej tak rychle. Jinak auťák držej taky jak přišitý. Drobná vada ba kráse která někomu kdo dá na vzhled a ne jen na užitek je u nich ta, že to trochu vypadá jakoby mělo auto na kolech dvojmontáže. Ale za tu cenu - no nekup to. Já osobně doporučuji alespoň k vyzkoušení.