MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Tuning MAZDA 626 GE
Uz rok patram po nekom kdo dela tuning na MAZDA 626 GE. vsude me odbivali s tim, ze na toto auto proste zadny tuning nesezenu, ze je to rodinna limuzina a tim to hasne. Az na Renocar Tuning akci v Brne na letisti jsem JI uvidel.. je proste dokonala. Dela to koren ve Znojme, rika si M-Tuning. Mam fotky, hodim ej do scaneru a nekam na web. Jen ta cena, sakra je to sila, ale je to nadhera. 180.000Kc vcetne 17" kol pneumatik 235/45.. -
« Re: Mazda servis - jsem sklaman
Gajdosova ulice, cislo baraku nevim. Kdyz jedes od Stare osady, tak za svetelnou krizovatkou takovych 70m po leve strane.. nicmene, potreboval jsem vicko s gumovym tesnenim (ne s pruzinou) na vodu a ani tam jsem nesehnal. Tak jsem jel do AB do Slatiny, chteji za to 850Kc!, ale stejne na objednavku. Tak jsem ho objednal. Dovezli mi prave to druhe s pruzinou, jak jsem predpokladal, prestoze se byl obchodnik s semnou na to divat.. -
« Re: palivoměr
Mam MAZDA 626 2.5i V6 a mam naprosto stejne problemy s palivomerem. Nekdy si proste rekne, ze nebude merit a jde na nulu. Z toho, treba behem jizdy se zase vzchopi a ukazuje normalne. Kdyz to bylo poprve, tak jsem si myslel, ze mam diru v nadrzi.. servisaci na nic neprisli. -
« Re: Mazda servis - jsem sklaman
To je fakt bomba. Jaký mate typ Mazdy. Já Xedos6. Ten malý obchůdek v židenicích by mě zajímal. Kde je to? Sem taky brnak, a nejaké náhradní díly bych potřeboval sehnat. Se servisy mám podobnou zkušenost, hodně toho namluví a ND jsou dráhé, dodací lhuty dlouhé. O cenách ani nemluvím, to asi každý vi.... -
« Alu kola
Čím by se dali v domácích podmínkách vyčistit znečištěná kola. Jsou na Xedosu 6. Kdo je nezná, jsou Al, ale povrch je takový matný, jemně hrubý. často usedá prách a nečistoty. Zkoušel jsem ocelový kartáč, jemný smirek pod vodu, jar, ředildlo C6xx, kuchynské čist.prostředky, ale výsledek není uspokojivý. Má někdo lepší zkušenost? -
« palivoměr
Mám Xedos 6. Projevila se mi následující závada. Natankoval jsem plnou nádrž (50L), až po hrdlo, ale přestal mi ukazovat palivoměr. Možná se zasekl plovák, nebo nzávada v nějaké pojistce, nebo nevím. Tak jsem vynuloval počítadlo a jezdím na ujeté km. Je to ale trochu suché řešení, s takovým autem. kolega mi radil odpojit autobaterii, a chvili počka, třeba se vzpamatuje elektronika, ale nepomohlo to. Zkusím nyní natankovat zase plnou nádrž, jestli se to na palivoměru nějak projeví. Občas se ručička trochu pohne, ale doleze tak k prvními dílku i když v nádrži je benzinu určitě více. Čím by to mohlo být, nebo jak to řešit? Poradí někdo? Díky. -
« Re: mazda 323 f 1998
tak to jsi narazil na dva extremy, AAA je * a prosim ver mi radsi tam nic nekupuj.
a AutoPoint - to je super volba, na auto maji 1 rok zaruku, to je super a fakt tam nemaji nic spatnyho, videl jsem par lidi co si tam koupili auto a jsou moc spokojeny. no to auto je sice trosku drazsi nez jinde, ale vis co kupujes.
v tomhle foru ti asi kazdy rekne, ze kdyz koupis Mazdu tak chybu neudelas :-) -
« mazda 323 f 1998
Ahojte,přečetl jsem vsechny přispěvky a musim uznat,ze se fakt vyznate.Mam feldu uz 5 let a rozhodl jsem se pro vymenu kary.Nejdřiv jsem byl rozhodnuty pro Golfa 4 tdi 81 kw,ale nahodou jsem byl v Mazde a maji tam bazar,,Ojete jako nové,,tak jsem narazil na 323 f 1998 1,5 90k naj.50 tis,a zkutecne jako nova , cena 264tis.uplne me to nadchlo,krasny sportak prostě bomba,ale nevim jestli je to dobry kup,přece jenom uz starsi model,potreboval bych poradit.Taky jsem slysel ,ze Mazda ma dost drahy servis....Poradte.No ,a za dva dny jsem byl v AAA
a meli tam tu samou akorat 95 a 2litr V6,tak jsem neodolal a vyzkousel... byla to bomba .To auto melo 200 tis.km.a jelo fakt super.Maji ho tam za 160 tis tak poradte.Diky
-
« Re: alarm
Ja osobne mam VELMI dobrou zkusenost s alarmy JABLOTRON a to AKCENT. Nechal jsem si ho namontovat uz kdyz jsem kupoval svoji mazdicku (323F) pred 2 roky. Od te doby ani jeden problem. Naopak je to parada, na jedine tlacitko se centralem zamkne auto, zajisti, zatahnou el. okna. Spolu s "medvedem" jsem relativne klidny :-) -
« Re: alarm
Grrrr... alarm mi ani nespominajte... jediny problem, co bol s mojou squelou Mazdickou bol prave ten debilny alarm... nejaky nas vyrobok (SK/CZ, neviem) domontovany dodatocne (nie mnou samoska)... nikdy som ho nezapinal a aj tak ten hajzlik nejak zblbol a bol schopny mi za den vycucnut baterku :(((( UZ NIKDY ALARM!!! Naco aj, ved Mazdy sa nekradnu ;) -
« alarm
jo tak to je taky dobry tema, v efku jsem jiz koupil cosi co se jmenuje TEXALARM, a je to tak prokletej *, ze jsem vetsi nevidel. sam jsem si do dvou aut alarm daval a vzdy to chodilo dobre (prvni Piranha a druhej naprosto bombovej AVITAL, ten vrele doporucuji, koupil jsem si ho protoze tata v aute uz 10 let ma jiny typ AVITALA a funguje paradne, mel jsem ho v BA efku proste pohodicka), ani na internetu neni zadna zminka o TEXALARMU, je to hrozny, nulovej support...bleeee -
"-- skrytý --" 24.04.02 12:16
« Re: brzdy
Moje prvni Mazda byl 323 sedan 1.5 1995. Brzdy, to bylo neco sileneho. Stal jsem na pedalu a modlil se, aby byla silnice volna (asi spatne dimenzovany brzdovy valec, nebo co). Ted mam 323 1.8 1999 (4 kotouce). Je to lepsi o 100%. Pouze u noveho auta bylo slyset hrozne zvuky od zadnich kol. Po vymene desticek je vsechno OK. Zase mam permanentni problemy s alarmem (Flash Point). -
« Re: Mazda servis
Se servisama v Brně je to složitý.U AB tě vodřou finančně,ale mám pocit,že tam je pár chlápků, kteří ví technicky o co jde a navíc se chovají slušně.
U Balvína je to totální průser.Udělají z Vás blbce a ani netuší jak na mazdy,protože dřív dělali jenom Daewoo.Tam jsem se jednou tak dožral,že radši jezdím do AB,jenom abych nemusel jednat z lidma,kteří jsou úplně mimo a dělají ostudu značce!
Známý byl rozhodnut, že si koupí Premacy, ale u Balvína ho bába prodávající tak nakrkla, že si šel koupit zafiru.
Pánové, dejte vědět, jak jste na tom s brněnskýma servisama!!! -
« Prosim pomoc
Zdravím potřeboval bych sehnat díly na mazdu a to na 323 GTX turbo 4x4 scháním motorek k posylovači brzd a ABS v české republice jsem skusil všechno dáse říct všechny vrakovyště ,obvolal jsem 12 lidí co mají stejný typ auta v čechách i na SK ale nic ,jsem ochoten koupit i havárku a nebo dovoz tak do 25-30tis Kč Děkuji za cokoliv 0602/564854 -
« Mazda servis
To Joe_St: Asi jo, byl to ten na Slatině...
To Trace: Od kasáren směr stará osada po čtyřproudovce. Za točnou stará osada (pořád směr dálnice Olomouc) je to cca 150m po pravé straně obchůdek Japonské vozy (nebo auta, nebo tak něco) Je tam povoleno parkování na chodníku..
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!