MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« mazda 323 f 1998 1,8 i
Jak uz jsem psal nize,chtel bych si koupit Mazdu
323 f 1998 a chtel jsem ji koupit v Mazde bazaru
,,Ojete jako nove,,ale usoudil jsem , ze je to zbytecne predrazene,,265000,,a ted jsem nasel na netu mazdu 323 f 1,8 i.Mate nekdo zkusenosti s timto motorem?poradte...Je to 98 40 tis km.cena 220000 -
« Re: palivoměr
Mysle jsem si to, že to bude v těchto místech. Ale jak jsem psal demontoval jsem v těchto místech všechny šouby co tam byli, tedy 3 z prvního víka a dal jsem nic nenašel co by šlo odšroubovat. Pod tím víčkem je takovy kulatý otvor na něm 1konektor + nějaký vodič někam..., jak mám dál postupovat při demontáži. Nerad bych něco někde urval nebo poškodil. A mohu tuto namipulaci hlavně provádět, když je v nádrži nějaký benzin, mám z toho trochu strach... -
Tak to jste me potešil i nepotěšil. Jsem z toho rozčarovaný, ale vím , že s podobnými problémy se potýká i někdo jiný. Včera jsem oddělal zadní sedačky, a koukal na kryt, nebo jakési víko na nádrži, na něm je jeden konektor. Kryt jsem odšrouboval a zase další konektor. Tak jsem zkusil napružit kontakty a to je vše co se tam dalo udělat. Kde se nachází přepad, nebo jak se k němu dostanu, a kde ja vlastně ten plovák? Dá se z ním z vnějšku po nějaké demontáži manipulovat? Ještě zkusím promačkat konektory pod palubkou a jinde co najdu a co budou dostupné, ale jinak nevím. Do servisu s tím zatím nepudu... -
« Re: Mazda servis - jsem sklaman
Jo díky, asi vím skoro kde, je před tím ochodem takový málý plácek, něco jako parkoviště, ne? A je to kousek za kostelem, na protější straně, asi na urovni hospody u Indiana, teda pokud tam jeste stoji, dlouho jsem v tech mistech nebyl. Karel -
« Tuning MAZDA 626 GE
Uz rok patram po nekom kdo dela tuning na MAZDA 626 GE. vsude me odbivali s tim, ze na toto auto proste zadny tuning nesezenu, ze je to rodinna limuzina a tim to hasne. Az na Renocar Tuning akci v Brne na letisti jsem JI uvidel.. je proste dokonala. Dela to koren ve Znojme, rika si M-Tuning. Mam fotky, hodim ej do scaneru a nekam na web. Jen ta cena, sakra je to sila, ale je to nadhera. 180.000Kc vcetne 17" kol pneumatik 235/45.. -
Gajdosova ulice, cislo baraku nevim. Kdyz jedes od Stare osady, tak za svetelnou krizovatkou takovych 70m po leve strane.. nicmene, potreboval jsem vicko s gumovym tesnenim (ne s pruzinou) na vodu a ani tam jsem nesehnal. Tak jsem jel do AB do Slatiny, chteji za to 850Kc!, ale stejne na objednavku. Tak jsem ho objednal. Dovezli mi prave to druhe s pruzinou, jak jsem predpokladal, prestoze se byl obchodnik s semnou na to divat.. -
Mam MAZDA 626 2.5i V6 a mam naprosto stejne problemy s palivomerem. Nekdy si proste rekne, ze nebude merit a jde na nulu. Z toho, treba behem jizdy se zase vzchopi a ukazuje normalne. Kdyz to bylo poprve, tak jsem si myslel, ze mam diru v nadrzi.. servisaci na nic neprisli. -
To je fakt bomba. Jaký mate typ Mazdy. Já Xedos6. Ten malý obchůdek v židenicích by mě zajímal. Kde je to? Sem taky brnak, a nejaké náhradní díly bych potřeboval sehnat. Se servisy mám podobnou zkušenost, hodně toho namluví a ND jsou dráhé, dodací lhuty dlouhé. O cenách ani nemluvím, to asi každý vi.... -
« Alu kola
Čím by se dali v domácích podmínkách vyčistit znečištěná kola. Jsou na Xedosu 6. Kdo je nezná, jsou Al, ale povrch je takový matný, jemně hrubý. často usedá prách a nečistoty. Zkoušel jsem ocelový kartáč, jemný smirek pod vodu, jar, ředildlo C6xx, kuchynské čist.prostředky, ale výsledek není uspokojivý. Má někdo lepší zkušenost?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Mám vůli v řízení, ale nejsou to čepy.
Je to někde v převodce řízení. Je to vůbec možný
dá se to opravit nebo se musí měnit celé řízení.
Model 323F 1.5 r.v.1/1996. Dík za radu.