MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Re: vůle řízení
presne tak jak to popisujes. Jenze ja bych to popsal spis "DOST KLEPE (KOVOVĚ)",
ale klepe to i pri zapnutem motoru. Mel jsem sundanou manzetu (u ridice) a pri pozorovani
co to dela jsem si vsim ze ten ozubeny hreben ma snahu chodit nahoru a dolu.
Jestli je tam teda vule v ulozeni toho hrebenu tak proc neunika zadna kapalina.
P.S. Mazdu mam dva roky, predtim jsem mel SKODA 105 tak se predem omlouvam
za nejaky ty debilni otazky. ZDAR
-
« Co muze byt horsiho...?
Vcera se mi stala hrozna vec. Ve 160km rychlosti na dalnici mi zdechl motor. Dokocil jsem prejizdeni kamionu a vlitnul do odstavnyho pruhu. Pri otevreni kapoty se mi naskytnul hrozny pohled. Rozbite kryty rozvodu a rozvodovy remen trcel ven.. co muze byt horsiho pro motor? Obsah 2.5i V6 24 ventilu..
Dopadlo to dobre. Nic se nepotkalo, problem byl v zadrene kladce ktera brousila rozvodak tak dlouho az ho rozbrousila. Probehla tedy vymena rozvodu a je hotovo.
Dokazete si predstavit co jsem prozival ty dva dny nez jsem se dozvedel, ze to neni tak tragicke..? To nikomu nepreju.. -
« mazda 323 f 1998 1,8 i
Jak uz jsem psal nize,chtel bych si koupit Mazdu
323 f 1998 a chtel jsem ji koupit v Mazde bazaru
,,Ojete jako nove,,ale usoudil jsem , ze je to zbytecne predrazene,,265000,,a ted jsem nasel na netu mazdu 323 f 1,8 i.Mate nekdo zkusenosti s timto motorem?poradte...Je to 98 40 tis km.cena 220000 -
« Re: palivoměr
Mysle jsem si to, že to bude v těchto místech. Ale jak jsem psal demontoval jsem v těchto místech všechny šouby co tam byli, tedy 3 z prvního víka a dal jsem nic nenašel co by šlo odšroubovat. Pod tím víčkem je takovy kulatý otvor na něm 1konektor + nějaký vodič někam..., jak mám dál postupovat při demontáži. Nerad bych něco někde urval nebo poškodil. A mohu tuto namipulaci hlavně provádět, když je v nádrži nějaký benzin, mám z toho trochu strach... -
« Re: palivoměr
Tak to jste me potešil i nepotěšil. Jsem z toho rozčarovaný, ale vím , že s podobnými problémy se potýká i někdo jiný. Včera jsem oddělal zadní sedačky, a koukal na kryt, nebo jakési víko na nádrži, na něm je jeden konektor. Kryt jsem odšrouboval a zase další konektor. Tak jsem zkusil napružit kontakty a to je vše co se tam dalo udělat. Kde se nachází přepad, nebo jak se k němu dostanu, a kde ja vlastně ten plovák? Dá se z ním z vnějšku po nějaké demontáži manipulovat? Ještě zkusím promačkat konektory pod palubkou a jinde co najdu a co budou dostupné, ale jinak nevím. Do servisu s tím zatím nepudu... -
« Re: Mazda servis - jsem sklaman
Jo díky, asi vím skoro kde, je před tím ochodem takový málý plácek, něco jako parkoviště, ne? A je to kousek za kostelem, na protější straně, asi na urovni hospody u Indiana, teda pokud tam jeste stoji, dlouho jsem v tech mistech nebyl. Karel
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!