MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.05.02  10:17

« Re: Co muze byt horsiho...?

Auuuuuuuuuuuuuuuu!!!! To by hodne bolelo!!!! Asi ten svuj 2,5 radsi preventivne prohlednu... uuu, ve 160 to ma na petku nejakejch 4 800 ot,co? brr..nechtel bych
  • « 00 Reagovat !

foto

08.05.02  20:01

« Re: vůle řízení

presne tak jak to popisujes. Jenze ja bych to popsal spis "DOST KLEPE (KOVOVĚ)",
    ale klepe to i pri zapnutem motoru. Mel jsem sundanou manzetu (u ridice) a pri pozorovani
    co to dela jsem si vsim ze ten ozubeny hreben ma snahu chodit nahoru a dolu.
    Jestli je tam teda vule v ulozeni toho hrebenu tak proc neunika zadna kapalina.
    P.S. Mazdu mam dva roky, predtim jsem mel SKODA 105 tak se predem omlouvam
    za nejaky ty debilni otazky. ZDAR
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.02  23:22

jak jsi prisel na tu vuli v rizeni? .. neni to nahodou tak, ze na stojicim aute, bez beziciho motoru ti pri zkousce vule dost cvaka v rizeni?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.02  23:16

« Re: Co muze byt horsiho...?

jejda..jenom jak jsem to cetl, tak mi tuhla krev v zilach.brrrr
  • 00 Reagovat !

foto

07.05.02  17:29

« Co muze byt horsiho...?

Vcera se mi stala hrozna vec. Ve 160km rychlosti na dalnici mi zdechl motor. Dokocil jsem prejizdeni kamionu a vlitnul do odstavnyho pruhu. Pri otevreni kapoty se mi naskytnul hrozny pohled. Rozbite kryty rozvodu a rozvodovy remen trcel ven.. co muze byt horsiho pro motor? Obsah 2.5i V6 24 ventilu..
    Dopadlo to dobre. Nic se nepotkalo, problem byl v zadrene kladce ktera brousila rozvodak tak dlouho az ho rozbrousila. Probehla tedy vymena rozvodu a je hotovo.
    Dokazete si predstavit co jsem prozival ty dva dny nez jsem se dozvedel, ze to neni tak tragicke..? To nikomu nepreju..
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.02  10:28

« Re: Mazda servis - jsem sklaman

Jak se ten kšeft jmenuje, nebo nejlépe nemáš telefon?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.05.02  18:24

sorry jsem tu poprvé.
    Mám vůli v řízení, ale nejsou to čepy.
    Je to někde v převodce řízení. Je to vůbec možný
    dá se to opravit nebo se musí měnit celé řízení.
    Model 323F 1.5 r.v.1/1996. Dík za radu.
  • 00 Reagovat !

foto

05.05.02  18:16

« vůle řízení

• 00 Reagovat !

foto

05.05.02  11:54

« mazda 323 f 1998 1,8 i

Jak uz jsem psal nize,chtel bych si koupit Mazdu
    323 f 1998 a chtel jsem ji koupit v Mazde bazaru
    ,,Ojete jako nove,,ale usoudil jsem , ze je to zbytecne predrazene,,265000,,a ted jsem nasel na netu mazdu 323 f 1,8 i.Mate nekdo zkusenosti s timto motorem?poradte...Je to 98 40 tis km.cena 220000
  • 00 Reagovat !

foto

05.05.02  11:48

« mazda

• « 00 Reagovat !

foto

02.05.02  14:37

« Re: palivoměr

Mysle jsem si to, že to bude v těchto místech. Ale jak jsem psal demontoval jsem v těchto místech všechny šouby co tam byli, tedy 3 z prvního víka a dal jsem nic nenašel co by šlo odšroubovat. Pod tím víčkem je takovy kulatý otvor na něm 1konektor + nějaký vodič někam..., jak mám dál postupovat při demontáži. Nerad bych něco někde urval nebo poškodil. A mohu tuto namipulaci hlavně provádět, když je v nádrži nějaký benzin, mám z toho trochu strach...
  • « 00 Reagovat !

foto

01.05.02  18:08

No jasně, naproti Indianovi (skoro teda), tak jak sem psal asi o 40 přízpěvků dozadu... Sežene všecko a dělá to taky pro radost, má hezkou Micinu...
  • 00 Reagovat !

foto

01.05.02  16:23

« tak nevim

Tak nevim,jestli to mam kupovat u Mazdy.Dival jsem se na ostatni nabidku a 323f 1998 se da koupit kolem 200000.poradte...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.02  23:02

sel jsi spravne, tam pod tim vickem je plovak, vydejho a koukni co tomu je.
  • 00 Reagovat !

foto

30.04.02  21:08

« koupim mazdu 323f 1998

koupim mazdu 323f 1998 solidni a cestne jednani.
    Nabidnete.......Ostravsko.0607644351
    petr.videnka@seznam.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.02  07:43

« Re: Tlumice...

to Trace: Koni, dají se vždycky utáhnout a máme na nich 120 tkm, ačkoli už nejsou jako nové, tak je to nebe a dudy proti originálům nebo např. Monroe. To je všechno brak.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.02  07:31

Tak to jste me potešil i nepotěšil. Jsem z toho rozčarovaný, ale vím , že s podobnými problémy se potýká i někdo jiný. Včera jsem oddělal zadní sedačky, a koukal na kryt, nebo jakési víko na nádrži, na něm je jeden konektor. Kryt jsem odšrouboval a zase další konektor. Tak jsem zkusil napružit kontakty a to je vše co se tam dalo udělat. Kde se nachází přepad, nebo jak se k němu dostanu, a kde ja vlastně ten plovák? Dá se z ním z vnějšku po nějaké demontáži manipulovat? Ještě zkusím promačkat konektory pod palubkou a jinde co najdu a co budou dostupné, ale jinak nevím. Do servisu s tím zatím nepudu...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.02  07:26

Jo díky, asi vím skoro kde, je před tím ochodem takový málý plácek, něco jako parkoviště, ne? A je to kousek za kostelem, na protější straně, asi na urovni hospody u Indiana, teda pokud tam jeste stoji, dlouho jsem v tech mistech nebyl. Karel
  • 00 Reagovat !

foto

29.04.02  12:37

« Tlumice...

Na tlumice Monroe SensaTrac davaji zaruku 2 roky nebo 100.000 ujetych km. Po 25.000 km mam na leve strane 47% a prava ma 56%. Docela bida, co rikate..? Jake nejlepsi tlumice na MAZDA 626 2.5i V6..?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.02  12:11

« Re: Tuning MAZDA 626 GE

... ta cena je jen za tuning, ne za cele auto!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…