MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

21.05.02  08:35

« Re: Kdo poradi??

Pouzivam vyhradne Shell Helix Ultra 5W-40. Je sice zrejme nejdrazsi, litr 509,- Kc, ale pro muj klid jsem ochoten obetovat ty kacky..
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.05.02  15:11

« Kdo poradi??

Potreboval bych dve veci,at se tu nenudite..mate nekdo zkusenosti s mot. olejem pro 2,5? Jakej nejlepe pomer vykon/cena? A druha vec, ted po mem vyletu, kdy jsem jel celou cestu po dalnici s tempomatem..jake nejlepsi otacky vuci spotrebe? 2,5V6 totiz vim-li dobre do snad 4 tisic otacek jede jen na dva ventily a nad 4 na vsechny 4 ventily. Je to tak? Vite nekdo presne hranici otacek? A nemate nekdo odkaz na prubeh otacek a kroutaku? Dik morf
  • « 00 Reagovat !

foto

20.05.02  14:45

« Re: Pozdrav

Nuoooo take jezdenie si asi 'micinky' vychutnavaju. Ja robim podobne streky na 323 1.8. mnaaaam.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.05.02  09:05

« Pozdrav

Zdar lidi,tak se musim pochlubit, moje mazdicka me fakt dostala. V patek jsem se rozhodl a vyrazil na vikend do Parize (tam a zpet) asi 2200 km a reknu Vam, byla to takova naprosta pohodicka. 2,5 V6 snese temer vse, bylo to super... vivat mazda!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.05.02  15:58

« Re: Klepání na volnoběh (2,5 V6) a jiné mot od mazdy

Odnesli?? ;-)) OKi, super, tak se nejak potkame, pretesnim to nez vymenim olej, kterej bych mel menit prave ted ;-) Chjo a to jeste musim sehnat nejaky levny letni 205 pneu. :-( V praci je to ted nejake nejiste,doma taky nic moc,a s financema to neni nejruzovejsi..blbej rok,ale za to mazdy nemuzou..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.05.02  11:51

Zatím poslední motor odnesli (doslova:)) příležitostní zaměstnanci servisu... Jinak tu tubu mám, našel jsem ji.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.05.02  15:15

Tady je hodnejch lidi!!! dikas oddie! Apropo, az budes nekdy zsae potrebovat pomoct s "motorem" vis na koho se obratit...mam ted skoro vic casu,nez bych potreboval. Sice bude hur (prace a skola) ,ale porad se nejakej najde...obvzlast v lete.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.05.02  15:05

Jedna tubička těsnícího sajrajtu se mi někde válí doma, stav se, snad ji vyhrabu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.05.02  14:55

Jo, vymenim ty svicky. Uz mam typ, tusim ze NGK ZFRF-11. Jeste potrebuju dotesnit viko motoru, trochu mi tam utika olej. Joe_ST doporucoval (diky ;-)) tesneni od Loctite, koukal jsem, ale maj toho tam dost, nevite nekdo jakej typ nejlepe? No nic, jinak vse zatim slouzi pekne..a jeste napad. Mate nekdo nejake zkusenosti s obnovovanim laku? Kde, jak, za kolik a s jakym vysledkem? Slysel jsem, ze to stoji za uvahu.. Mejte se
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.02  13:06

« Re: Prosba

www.elit.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.05.02  10:13

To: Joe_ST ja vim,neboj, ja jen napinam ;-))
  • 00 Reagovat !

foto

15.05.02  08:39

« Prosba

Zdravim panove, mel bych prosbu. Moje auticko potrebuje vymenit svicky, ale nikde na Inetu nemuzu najit jejich cenu. Neznate nejakou URL adresu prodejny NGK svicek ?
    Diky
  • « 00 Reagovat !

foto

14.05.02  21:16

« Re: vůle řízení

To: joe_st - Ahoj, tak přesně tohle znám na mé 323. Mám se bát?

Díky.

Karel

• « 00 Reagovat !

foto

14.05.02  21:09

caues...no uvidime ve ctvrtek, to ti brnknu, a zatim pššššššššttttt je to překvápko ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.05.02  17:33

Hm, daj tam NGK, mohlo by to pomoct. S Bosch su v nasej rodine len zle skusenosti: tatko ich parkrat vyskusal a skoro vzdy ho sklamali. NGK pouzivam uz v 3. mojom aute, tatko uz asi v 5. a este nesklamali ziadne. Obzvlast pre Japov su asi najlepsie ;))
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.02  14:28

« Klepání na volnoběh (2,5 V6) a jiné mot od mazdy

Zdar lidi, mám prosbičku o radu., Moje 2,5V6 dělá podivnou věc. Na voloběh se jakoby podezřele klepe a škube.. dělá to od té doby, co jsem ji koupil, ale posl dobou mi přijde, že škube a cuká jakoby víc. Koukal jsem, svíčky tam jsou boschky, nevim, jetli by to mohlo být tím... Když na to šlápnu, tak to táhne naprosto plynule a pěkně od podlahy, jen když stojím někde na semaforech, tak to tak divně nepravidelně škube. Do servisu se mi s tím zatím nechce, mám ostatních problémů teď dost. Tak, máte-li někdo zkušenost? Jinak tímto zdravím Joa_ST a těším se na to jeho překvapení! ;-) Kdypa se uvidíme? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.05.02  20:27

« Re: Co muze byt horsiho...?

Fuj, hned jsem si vzpoměl taky na jednu příhodu... Ještě než jsem měl Mazdu, tak jsem měl jeden takový skorovrak z Francie. I rozhodla se moje hlava jednoho slunného odpoledne, že poručí a ruce vyčistí svíčky. Ven šly velmi ztuha, ale podařilo se. Byly už tak škaredé, že jsem se rozhodl je vyměnit. Dal jsem je zpátky na své místo a jel koupit nové. Po návratu z kšftu jsem opět svíčky vydělal, staré vyhodil a začal šroubovat nové. Už jsem měl tři našroubované a začal šroubovat čtvrtou. Z předchozí zkušenosti jsem si říkal, že už by měli být na fest, ale pořád šli krásně. Konečně... L U P !!!! To je v *. Nyní již bez šroubování jsem vytáhl svíčku... Zalomená jak svině, myšlenky však běží dál... V tom případě motor v *... Bylo mi do pláče. Ani jedna svíčka z popelnice tam nešla. Až otec po Chvíli někde vyhrabal svíčky z Moskviče, z nichž jedna tam kupodivu chytla na dva (!) závity. Ještě jsem tak najezdil cca 8000km...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.05.02  20:16

« Re: Mazda servis - jsem sklaman

jak jsem psal nize...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.05.02  13:14

Jo, to se tatovi stalo taky... A taky to dopadlo dobre...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.05.02  12:30

Muzes prohlizet porad neco jako ja a stejne kdyz se ma neco vysypat, tak se to vysype.. tak jako ja, dela malokdo preventivni prohlidky a udrzbu a vidis, prece se to podelalo. Delal jsem rozvody pred 50.000km, tak jsem si rikal, ze jeste tak 30.000km pockam a potom to radeji vymenim, prestoze vsichni rikaji, ze 100.000km je rozumny prubeh. Dnes jsem videl lozisko z te zadrene kladky, jedna kulicka nebyla cela. Kladka se vytocila z motoru a spadla dolu.. zoufaly pohled. Jeste jsem dnes sehnal na vrakaci kryty rozvodu za ty rozbite a zitra se snad uz pojede..
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…