MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

28.06.02  23:22

« Re: Xedos 9

asi takhle, pro Evropu je to vlajkova lod Mazdy, motory jsou 2.0, 2.5 atmosfer. V6 a 2.3 Miller cycle V6 s kompresorem, pokud chces technickou lahudku tak jdi do toho millera, pokud rychle auto pak 2.5 a pro normal asi toho 2.0L ... je to auto ktere nove stalo minimalne 950.000 takze tomu odpovida vybava a uroven svezeni, vim ze to auto nema zasadni problemy ani po 300-400 tis. km zeptej se v AP Sporilov, urcite tam neco budou mit a od nich bych se toho nebal.
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.02  22:58

« Xedos 9

Chtel bych se vas Mazdaci zeptat:
    Chci koupit Xedose 9, je to dobry vuz? Pochopitelne, pokud sezenu dobry kus...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.02  12:32

« Re: Neplynuly rozjezd

to morfi: mam prace, ze nevim kam driv skocit, na NB uz finisuju, jinak jsem ted chytil 2 vetsi zakazky tak se z toho asi postavim na usi :-))) je to ho nejak OVERLOAD....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.06.02  12:23

PS Je to fakt..ze se to nehodi nikdy,ale me ted obvzlast ne. Chystam se na delsi dobu do USA, brzobudu resit byt, v praci to vypada nahnute...mno atd..ale to je klasika,ne? Pritelkyne delala do aut..sezen mi spojku za hubicku ;-)) snad
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.06.02  12:17

Kurna..to je presne ono..ale prijde mi divny, ze by vydrzela tak malo... co ja slysel..tak maj aspon 200 tis. joe kde jsi?? Porad ;-)) co myslis..ve 150 menit ci jen nechat seridit??
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.06.02  10:52

« Re: M6

Ja jsem s tim uz minuly tyden jel. Ke svezeni byla zatim k dispozici jen verze sedan s motorem 1,8 l/ 120 HP. Moje poznatky: super interier (vyborne materialy plastu i calouneni), vynikajici ergonomie, mimoradne prostoru na zadnich sedadlech, velky kufr, vynikajici ozvuceni i pri standardnim autoradiu. Pri jizde uz to ale bylo horsi: spatna akusticka pohoda (frekvencni spektrum zvuku motoru, hlucny kompresor klimatizace - je slyset, jak se chladivo "presuje" v systemu), zprevodovani prilis do pomala (ve meste OK, mimo mesto uz motor "hodne toci", pritom dynamika ve vysokych rychlostech nic moc), podvozek nedrzi stopu v primem smeru jizdy (citlivost na bocni vitr a vyjete koleje, ale mohlo to byt i vlivem pneumatik), po prekroceni limitu moznosti podvozku (nastesti je polozen hodne vysoko) prudce ustreluje zadek do pretaciveho smyku, po jeho podchyceni "kontrem" nastava totalni ztrata adheze vpredu (ze by opet pneumatiky?), jakoby se clovek najednou pohyboval ne na suche betonce, ale na naledi! Na druhou stranu si pochvalu rozhodne zaslouzi brzdy, byt auto je (stejne jako vetsina ostatnich) tzv. "prebrzdene na predek". Za "celkovy umelecky dojem bych dal tak znamku 2-. Naopak Mazde MPV po faceliftu s dvoulitrovym turbodieselem (136 HP, 310 Nm,) bez vahani 1-. Mate-li nekdo zajem, podelim se o dojmy i v pripade MPV.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.02  09:30

Jak to popsat? Kazde zarazeni a rozjezd nebo prerazeno znamenalo dvojcuk, nejhorsi bylo prerazeni 1-2, jak jsi psal Ty, jako kdyby tam byla nejaka vule ci co. Uz to tady kdysi popisoval tusim Trace, ale o spojce ani rec. Kazdopadne jsem spokojen, po nekolika kilometrech jsem si zvykl na jiny zaber spojky a vsechno v pohode. Komu se kdy hodi oprava auta, ze?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.06.02  08:19

Hm..sakrys..tak to bych se tam mel take pomalu vydat..no..skubalo to hodne??? Zkus to popsat detailnejs.. zkusim se na spojku podivat a holt pujde holka asi do sveta :-)) Ted se mi to tedy vubec nehodi..kurna. Kazdopadne dikas za zkusenost..ta se bude hodit!
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.02  16:00

Me bylo receno, ze spojka vydrzi tak 100-120.000km, kolik mam nalitany nevim, na tachometru je 215.000km a jestli ho nekdy predemnou pretocil vi buh. Kazdopadne jsem ji menil za pet minut dvanact, jak mi bylo receno a kdyz jsem ji videl tak je to pravda, sjeta temer az k nytum. Takze v mem pripade by zadne serizeni nepomohlo, ja se tak jako tak drzim pravidla, radeji prevence nez vetsi pruser. A ta cena neni rozhodne u Mazdy, tam nepachnu a kdyz, tak jen pro dily ktere nechci nahrazovat jinym vyrobcem, ale snazim se i tak kupovat dily od prvovyrobcu co bere Mazda a potom si k nim pocita svuj 200% Mazda rabat :-( A muzu Ti rict, ze v Mazda servisu jsem byl dvakrat a vzdycky pruser, sesrali na co podivali.. ale mozna to byl umysl.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.06.02  14:36

NEKECEJ???!!! Ja si to myslel... jen mi prijde, ze bych ji menil docela brzo. Mam najeto asi 150 tis. Co jsem slysel, tak na 626 vydrzi +- kolem 200-250 tis? Kolik jsi mel nalitano Ty? Co takhle ji jen nechat seridit, prijde mi totiz, ze zabira prilis pozde, coz by mohlo byt ono. Je tam male treni, chvili trva nez se to sesynchronizuje, coz by mohly byt ty razy..co myslis? No, kazdopadne..11 tis je i s praci a u mazdy??
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.02  07:38

Spojka vymenena a vysledek..? Zlepseni o 95% a tech 5% davam jen proto, ze jsem s tim najel par kilometru a verim, ze jeste sedne. Rozjezdy, razeni, vse v pohode... jiz zadne cukani, trhani.. jen pro informaci: cena spojky 9.700,- Kc, prace 2.000,- Kc, vse vcetne DPH.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.02  20:53

« Re: Palubní počítač

to GOTO: hi, sorry, ale orig. mazda takovy neexistuje, nevim, jestli do toho lze dat nejaky univerzal, rekl bych, ze ne.
  • 00 Reagovat !

foto

26.06.02  09:10

« Palubní počítač

Hi, scháním palubní počítač na 323F 1.5 z roku 1996. Pokud by někdo o něm věděl, please mail to krejza@bigfoot.com nebo nechte zprávu tady.
    Dik
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.06.02  20:49

Jo,spojka..to je jedna z veci, u ktery bych veril tomu, ze by to pomohlo..mozna treba ji jen seridit by nemuselo byt od veci...docela by mi to na ni sedelo
  • « 00 Reagovat !

foto

24.06.02  16:12

Clovece, tak toto me trapilo hned od zacatku co jsem Mazdu koupil, 626 2.5i V6. A dela to porad, snad jsem si uz zvyknul, ale otravuje to, kazdpadne chybi ten pocit plynuleho rozjezdu. Natlacil jsem do zjisteni teto zavady pomerne dost kacek, ale nic, nic, nic. Tento tyden jedu na vymenu spojky, tak si porad v duchu rikam, treba to pomuze, no uvidime. Sednes do jinyho auta, rozjizdis, radis a vsechno je tak plynuly, proste pohoda, ani nevis, ze radis.. dam vedet jak se to zmenilo po spojce..
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.06.02  14:53

« Neplynuly rozjezd

Zdar lidi, potreboval bych poradit, nemate-li nekdo podobnou zkusenost. Kdyz jedu na nejaky vyssi rychlostni stupen. Napr 4. Jedu bez plynu, brzdim motorem a prudce seslapnu plyn, auto se jakoby zkoupne. Jakoby chtelo tahnout,ale skubne se a pak najednou zabere...takove skubnuti. Jako by byla nekde vule ci tak neco..nevite cim by to mohlo byt? Mx6 2,5 V6 94 rok, 150000km. Diky
  • « 00 Reagovat !

foto

20.06.02  22:06

« Re: re: Mazada 6

dneska jsem ji videl !!!!!

stribrnou asi tak na 50m ale jsem si na tuty jistej M6....
  • 00 Reagovat !

foto

17.06.02  09:58

« re: Mazada 6

caues, k te 6-ce doporucuji clanek ve Speedu 6/2002, pise to tam docela hezky. Pry to ma super podvozek (jak by ne, kdyz je to neco mezi Xedosem a Mx5) a ten 2.0 motor je taky povedenej.

to MORFIK> zatim blbe, zatim se nedostava cas, jink by vsechno bylo, ale ono to nejak dopadne, vecne to v servisu byt nemuze :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.02  09:50

« Re: Haloo

Existuje nejaky chat na webu, kde by se dao pokecat o Mazde, a pokud ne, co takhle neco zalozit? Crab
  • 00 Reagovat !

foto

15.06.02  23:52

« M6

Co rikate na new model?Jel v tom uz nekdo?
    Doposud mi mazda nic nerikala, tentokrat se opravdu vyvedla, ehm.. tedy soude zatim podle designu kastle
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…