MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Re: m6
Byl jsem se informovat na zkusebni jizdu a bylo mi receno, ze az nekdy koncem srpna, i kdyz ji tam samozrejme maji. Ale zatim vsude vidim jen modrou a ta se mi moc nelibi. Ptal jsem se kdy bude dostupna 2.3 a samozrejme ve zlute, tak pry nekdy pristi rok na jare. Do te doby treba nasetrim :-)) -
« Re: Neplynuly rozjezd
Musim to brat tak, ze mam stary - i kdyz si myslim, ze dobry - auto. A najezdim hodne kilometru, mesicne 6-8 tis. Nejsem z Prahy, takze nejezdim kam Ty pises. Na stredu jsem objednan k nam do Mazda servisu, takze uvidime. To cidlo kazdopadne behem dneska jeste necham odzkouset. Budu prubezne informovat. Dnes se ale tesim na nove kotouce ATE.. -
"-- skrytý --" 26.07.02 10:54
No, reknu Ti...mam mazdy rad..ale tohle je uz moc..vzdyt to je docela fatalni zasada na to, aby to neustale dokola na neco svadeli a nebyli schopni to identifikovat. Kam s tim prosim Te jezdis? Nevim, doufam ze ne do Auto Palace Sporilov, mam tam s nimi jen dobre zkusenosti. Mozna by stalo za to, nez takhle utracet za blbosti tam zajet a nechat to checknout u nich.. No,jsem zvedavej co Ty na to... -
« Brzdy, brzdove kotouce
Behem 80 tis. kilometru jsem vymenil uz dvoje predni brzdove kotouce. Ne, ze bych je tak sjizdel, ale jak je znamo, na Mazde 626 se za chvili zkrouti a brzdeni je potom silenost. Tak jsem objednal kotouce ATE Power Disc a k tomu desticky ATE, dnes jdu na vymenu, tak jsem zvedavy jaky budou. Ma nekdo zkusenosti s temito, pripadne jinymi kotouci? -
« m6
juuu..tak jsem si ji vcera projel, no sedanka 1.8 Base za tech 619 ale panove, to autiko se dost povedlo, kdo jste to jeste neridil tak honem k dealerovi a projet to, je to super to auto co jsem ho jel melo najeto 560km takze bylo dost syrovy, ale az to bude mit za sebou nejakych 20-30 tisic tak to bude naprosta trida, co me fascinovalo jsou brzdy, to se musi zkusit, o tom ani nejde povidat :-) .....zacinam setrit :-) -
Ale jo, da se to korigovat, kdyz pri razeni pridam vice na plynu. Ale kurna, je to pohodova jizda, porad se kontrolovat? Urcite ne. Z mych spolujezdcu si toho vsiml akorat 13-ti lety syn, jinak je to vsem sumafuk. Ted jsem byl na diagnostice, napojili mi jakysi pocitac do krabicky a vypadlo z nej jako zavada na cidle sani vzduchu. Vsichni mi samozrejme hned tvrdili, ze to bude ono, ale takovych na 100% uz bylo hodne :-(( Takze zase zitra uvidime, otestuje to cidlo. Pokracovani.. -
"-- skrytý --" 25.07.02 13:17
Ufff...to je silena patracka..... u me to neni zas tak hrozny, kdyz se trochu snazim, tak to jde plynule a vpoho,ale jak se zapomenu,tak si cuknu :-)...neni to nic hroznyho,spolujezdci si doted niceho nevsimli,ale ja o tom vim. No, to jsem na to zvedavej... :-) Jestli my, teda spis Ty na to prijdem... -
Mam nove kabely, mam nove kabely.. a NIC NIC NIC! Ale mam nove kabely, mam nove kabely :-)) Ne vazne, zadna zmena. Ale minuly tyden mi menili silentbloky v ramenech a kdyz jsem vyjel byl jsem jako ve snu. Tak plynule razeni jsem nezazil snad u zadneho auta, krasne mekkce, proste pohoda nadevse. Ovsem trvalo to tak 500km a zase cukani. Tak me zase napadla jedna vec. Kdyz mi menili spojku tak to bylo chvli v pohode, kdyz mi rozdelavali napravu tak taky chvili v pohode. Takze zrejme budeme hledat nekde v tech mistech na podvozku, nejake dotazeni silentbloku ci ulozeni prevodovky nebo motoru. Pokracovani priste.. -
« Brzdy
Čau kluci , nevíte někdo jaký jsou odvzdušňovací šrouby na předku u 626 2,0 D r.v.90 ?? S jakým jiným typem by se daly zaměnit ?? Nebo nevíte kolik stojej origoš ?? Mě se ho povedlo utrhnout :(( !! Díky za odpovědi P.S. ptám se proto že jsem objevil na pracovním válci pod odvzdušňovákem kuličku, a odvzdušňovák není do kolnusu jak jsem byl zvyklej z jinejch typů aut :( -
"-- skrytý --" 19.07.02 20:13
Ufff...uz jsem se cece lek 6tacu za zapalovaci kabely..no, jsem zvedavej. Ale co si pamatuju, na mym 2,5 byly meneny pomerne nedavno...tak nevim. Muzu se podivat presne... : mno, pred trema rokama .. 99. To je divny, aby vydrzely tak malo,ne? No kazdopadne dej vedet , jak jsi dopad.. mej se -
Kolik me to stalo radeji uz ani nepocitam. Pred chvili jsem mluvil se servisakem z Mazdy a poradil mi at vymenim zapalovaci kabely, ze toto pomuze na 90%, pry je to bezny problem u 2.5l motoru. Takze s prevodovkou pockam, co na to ty kabely. Nicmene mi doporucil pouze originaly a to je taky docela palka: 6.000Kc. -
« spojkové prasátko
Prosím o radu ! Kape mi na 626 pracovní válec spojky ( ten pod autem )Nevíte někdo jak to v něm vypadá ? Musí se demontovat z vozu nebo to lze opravit na voze ? Opravárenskou sadu už mám objednanou cca. za 200 Kč má v ní být : O kroužek, prachovka, prachovka na odvzdušňovák .Zajímá mě zda mě může něco překvapit, nebo je-li to jednoduché.
Děkuji za odpovědi -
« Re: Zděšení...
Jo, taky me hlavou probehly myslenky, ze se nemazou ventily nebo upadl vyfuk. Mozna to ma neco do souvislosti s tim, ze jsem tam pred cestou nalil Original Bishop, jestli se tim pripravkem neuvolnili nejaky sracky. Kazdopadne od te chvilky zadny problem..