MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

27.07.02  18:20

« Re: Neplynuly rozjezd

Fajn, dnes jsem to zkousel uz dvakrat a vzdy po resetu pohodicka. Covece, reknu Ti, takova ptakovina a tolik usili, casu a penez! Dnes jsem se byl u nas v Mazde ptat kolik to cidlo stoji a oni nebyli schopni mi to ani najit v katalogu.. takze pristi tyden snad rozhodne.. ufff
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.07.02  17:08

No, reknu Ti, tak jsem to projel a je to bezvadny. Naprosta pohodicka...ohral jsem motor, potom vyresetoval pamet a projel asi 20 Km po Praze a nic. Nadhera..dokonce se mi zda, ze se motor min skube a lip tahne. No,bud je vadne nejake cidlo, nebo to bylo spatnym nastavenim.Protoze auto stalo pres zimu v mrazu bez baterky a na zacatku jara, kdyz byly jeste zimy se s nim zacalo jezdit,jestli si jednotka nesedla na zimu.Pokud vim, resetovat se ma pri teplym motoru.My to nahodili v zime v -10 a od te doby neresetovali. No,tak uvidim, kdyz to bude vpoho,tak je vyhrano,kdyz ne,zajedu na diagnostiku,necham to shlednout a uvidi se... Dikas
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.07.02  16:31

Jo, tak to prubnu..uvidime, co to provede...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.07.02  17:25

Uvidim co mi reknou servisaci od Mazdy u nas pristi tyden, kdyz si nebudou vedet rady, tak se klidne do Prahy vydam. Jinak mam nove info ohledne cidla teploty nasavaneho vzduchu. Mam ho opravdu vadne, hlasi to, ze je vzduch teply, tedy spise studeny -40 stupnu, po nekolika minutach se to sice uklidni, ale i tak hlasi cca 2 chyby za minutu. Mechanik provedl reset pameti a v pondeli mi zase napoji pocitac a uvidime na 100%. Vysvetloval mi, ze ve chvili kdy se objevi nejaka zavada na diagnostice, tak se ridici jednotka prepne do jakehosi nouzoveho rezimu do doby nez se zavada odstrani nebo vyresetuje pamet. Pravdou je, ze cestou ze servisu po provedenem resetu auto necukalo, ale to muze byt subjektivni dojem. Nakonec to muzes zkusit sam, vyresetovat pamet ridici jednotky. Odpoj baterku a slapni na brzdovy pedal 5-10 sekund. Pripoj baterku a je to. Musis ale nastavit zpet hodiny a pripadne radio.. a zkus to projet.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.07.02  15:03

« Re: Autolaros

Tak ho pekne pozdravuj. Jirka je fajn chalan a ta jeho Mazda je kat bozi...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.07.02  12:56

No jasne, neni to nove auto. Ja si nestezoval tak na auto, jako spis na servisy...doufal jsem, ze jsi nebyl v origos mazda. No, mozna bych byt Tebou zauvazoval, nez cpat prachy do marneho hledani zavady, zainvestovat radsi do vyletu do phy do autopalace Sporilov. Prijde mi, ze jsou opravdu jedni z mala, kteri rozumeji tomu co rikaji.... Ale jinak drzim palec a urcite dej vedet,jak jsi dopadl..
  • « 00 Reagovat !

foto

26.07.02  12:24

« Re: m6

Byl jsem se informovat na zkusebni jizdu a bylo mi receno, ze az nekdy koncem srpna, i kdyz ji tam samozrejme maji. Ale zatim vsude vidim jen modrou a ta se mi moc nelibi. Ptal jsem se kdy bude dostupna 2.3 a samozrejme ve zlute, tak pry nekdy pristi rok na jare. Do te doby treba nasetrim :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.07.02  12:21

Musim to brat tak, ze mam stary - i kdyz si myslim, ze dobry - auto. A najezdim hodne kilometru, mesicne 6-8 tis. Nejsem z Prahy, takze nejezdim kam Ty pises. Na stredu jsem objednan k nam do Mazda servisu, takze uvidime. To cidlo kazdopadne behem dneska jeste necham odzkouset. Budu prubezne informovat. Dnes se ale tesim na nove kotouce ATE..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.07.02  10:54

No, reknu Ti...mam mazdy rad..ale tohle je uz moc..vzdyt to je docela fatalni zasada na to, aby to neustale dokola na neco svadeli a nebyli schopni to identifikovat. Kam s tim prosim Te jezdis? Nevim, doufam ze ne do Auto Palace Sporilov, mam tam s nimi jen dobre zkusenosti. Mozna by stalo za to, nez takhle utracet za blbosti tam zajet a nechat to checknout u nich.. No,jsem zvedavej co Ty na to...
  • 00 Reagovat !

foto

26.07.02  06:56

« Brzdy, brzdove kotouce

Behem 80 tis. kilometru jsem vymenil uz dvoje predni brzdove kotouce. Ne, ze bych je tak sjizdel, ale jak je znamo, na Mazde 626 se za chvili zkrouti a brzdeni je potom silenost. Tak jsem objednal kotouce ATE Power Disc a k tomu desticky ATE, dnes jdu na vymenu, tak jsem zvedavy jaky budou. Ma nekdo zkusenosti s temito, pripadne jinymi kotouci?
  • 00 Reagovat !

foto

25.07.02  22:02

« m6

juuu..tak jsem si ji vcera projel, no sedanka 1.8 Base za tech 619 ale panove, to autiko se dost povedlo, kdo jste to jeste neridil tak honem k dealerovi a projet to, je to super to auto co jsem ho jel melo najeto 560km takze bylo dost syrovy, ale az to bude mit za sebou nejakych 20-30 tisic tak to bude naprosta trida, co me fascinovalo jsou brzdy, to se musi zkusit, o tom ani nejde povidat :-) .....zacinam setrit :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.07.02  15:58

Ale jo, da se to korigovat, kdyz pri razeni pridam vice na plynu. Ale kurna, je to pohodova jizda, porad se kontrolovat? Urcite ne. Z mych spolujezdcu si toho vsiml akorat 13-ti lety syn, jinak je to vsem sumafuk. Ted jsem byl na diagnostice, napojili mi jakysi pocitac do krabicky a vypadlo z nej jako zavada na cidle sani vzduchu. Vsichni mi samozrejme hned tvrdili, ze to bude ono, ale takovych na 100% uz bylo hodne :-(( Takze zase zitra uvidime, otestuje to cidlo. Pokracovani..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.07.02  13:17

Ufff...to je silena patracka..... u me to neni zas tak hrozny, kdyz se trochu snazim, tak to jde plynule a vpoho,ale jak se zapomenu,tak si cuknu :-)...neni to nic hroznyho,spolujezdci si doted niceho nevsimli,ale ja o tom vim. No, to jsem na to zvedavej... :-) Jestli my, teda spis Ty na to prijdem...
  • « 00 Reagovat !

foto

25.07.02  10:29

Mam nove kabely, mam nove kabely.. a NIC NIC NIC! Ale mam nove kabely, mam nove kabely :-)) Ne vazne, zadna zmena. Ale minuly tyden mi menili silentbloky v ramenech a kdyz jsem vyjel byl jsem jako ve snu. Tak plynule razeni jsem nezazil snad u zadneho auta, krasne mekkce, proste pohoda nadevse. Ovsem trvalo to tak 500km a zase cukani. Tak me zase napadla jedna vec. Kdyz mi menili spojku tak to bylo chvli v pohode, kdyz mi rozdelavali napravu tak taky chvili v pohode. Takze zrejme budeme hledat nekde v tech mistech na podvozku, nejake dotazeni silentbloku ci ulozeni prevodovky nebo motoru. Pokracovani priste..
  • « 00 Reagovat !

foto

22.07.02  08:41

« Re: Autolaros

to ingister : ano, ano
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.07.02  10:03

Mno, mam najezdino 160 tis a byly jednou meneny, no, uvidime, co to u Tebe provede... kdyz to bude ono, tak to je zase docela jednoducha oprava.. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.02  11:53

Zapalovaci kabely pry vydrzi maximalne 100.000km, potom probiji. Ukazoval mi to na mym aute. Pri nastartovanem motoru povytahl jeden kabel a bylo videt jak litaji jiskry kolem.
  • 00 Reagovat !

foto

19.07.02  21:42

« Brzdy

Čau kluci , nevíte někdo jaký jsou odvzdušňovací šrouby na předku u 626 2,0 D r.v.90 ?? S jakým jiným typem by se daly zaměnit ?? Nebo nevíte kolik stojej origoš ?? Mě se ho povedlo utrhnout :(( !! Díky za odpovědi P.S. ptám se proto že jsem objevil na pracovním válci pod odvzdušňovákem kuličku, a odvzdušňovák není do kolnusu jak jsem byl zvyklej z jinejch typů aut :(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.07.02  20:13

Ufff...uz jsem se cece lek 6tacu za zapalovaci kabely..no, jsem zvedavej. Ale co si pamatuju, na mym 2,5 byly meneny pomerne nedavno...tak nevim. Muzu se podivat presne... : mno, pred trema rokama .. 99. To je divny, aby vydrzely tak malo,ne? No kazdopadne dej vedet , jak jsi dopad.. mej se
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.02  17:01

Oprava ceny sady zapalovacich kabelu na V6: 3.500,- Kc, ve stredu mi prijdou tak dam vedet.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…