MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Re: Mazda servis - jsem sklaman
V Autolarosu jsem byl jednou,když mi odešly 2 vysokonapěťové kabely ke svíčkám na 323F 2,0 6V.Přijel jsem tam navečer,když už v servisu mechanici nebyli.Kabely mi ochotně vyměnili prodavači v bílých košilích.Za práci nechtěli nic.Takže jaký je tam servis vlastně nevím. Jinak jezdím do Mazdy v Dolním Benešově. Jsem tam spokojen s jejich prací i přístupem.A myslím,že mají i nižší hodinové taxy. R. -
"-- skrytý --" 30.07.02 10:23
« Teplota motoru
Mam takyto problem, na mojej mazde sa posledny tyzden cudne sprava ukazovatel teploty motoru, zostava stale pri prvej ciarke a malokedy sa dostane na normalnu uroven vymedzenu v strede (pracovna teplota), predtym to bolo v pohode, po desiatich minutach jazdy bola rucicka na pracovnej teplote. Vie mi niekto poradit? -
"-- skrytý --" 29.07.02 08:50
« Re: Neplynuly rozjezd
Jasne..no, tak uvidim, co me to provede...kdyz to bude zlobit zas,zajedu na diagnostikou,oni mi tam povedi.. Za spolupraci diky ja..! Jeste dej vedet, co chteli za diagnostiku a cidlo.. Mno,snad to u me bude nejeka prkotina. Dikas -
Me se to vraci, ale ja mam skutecne vadne cidlo teploty sani vzduchu, takze se neni cemu divit. Nicmene treba vcera jsem byl na ceste cca 300km dlouhe a po celou dobu klidek. Jde o to, kdy ridici jednotka zjisti, ze je nejaky problem a preveksluje se do nouzaku. Takze jak vymenim cidlo tak dam vedet jestli je skutecne vse OK. Diky za spolupraci! -
"-- skrytý --" 28.07.02 18:09
No, fakt, je to u me ted vpohode. "Problem" zmizel. Tobe se to vraci. Ja od te doby najezdil asi 40 km, mozna to bylo fakt Tim resetem v zime v mrazu za studenyho motoru. Ted se mi to zda vpoho.... zatim se znovu cukani neobjevilo... Co Ty, po vraci se to? Po jake ujete vzdalenosti? Ja to ted musim jeste zkusit se studenym motorem..jestli si to nejak nesedlo... Dokonce se mi zda, ez se snizily volnobezne otacky..coz by take sedelo na ten zimni start studeneho motru po resetu.mno,uvidime...