MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

19.08.02  11:06

« Re: 626 + morfi

Po vymene toho AIR FLOW cosi.. uz necukam a mam za s sebou cca 3.000km
  • 00 Reagovat !

foto

18.08.02  22:36

« 626 + morfi

tak jak to jde co to dela? porad cuka?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.08.02  13:38

« Re: Neplynuly rozjezd

Hm..tak se v tom vyznej,co? At zije diagnostika..uz se tesim, jen ted nejak neni casu nazbyt..
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.02  12:16

No, ja jsem rozhodne vymenil asi ten AIRFLOW Meter a jede to v pohode, takze je jasny, ze chyba bylo v tomto. A auto jelo normalne az an to cukani a spotreba taky v pohode...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.08.02  10:59

Hm..super..Ty jsi nam tu chybel!!!!!! Konecne :-)) Cidlo mas v garazi? Mohl bych ho zkusit changnout??... Co Ty, jak se mas,co je noveho,je-li neco? PS Dikas za vysvetleni...docela zajimave veci...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.02  23:13

« Re: Mazda 2

ovsem motor 1498 ccm a 83kW v takhle malem aute... a pak si nekdo koupi Fabii ??????????
  • 00 Reagovat !

foto

07.08.02  23:12

« Mazda 2

tak vcera mazda zverejnila nove Demio tedy MAZDU 2 pro Evropu :-)
    www.mazda.com/publicity/public/200208/… />
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.02  22:23

caues, kluci s tim vzduchem, primo v obalu vzduchoveho filtru je cidlo na teplotu, to je takovy maly nesmysl, ale to co je za krabici je air flow meter - prutokomer ktery na bazi odporoveho mereni je schopen zjistit objem vzduchu co jde do motoru, na tenhle udaj pak reaguje rizeni vstrikovani optimalnim pomerem paliva (mezitim, se jeste kontroluje poloha plynoveho pedalu, status na lambda sonde (oxygen sensor) a hafo dalsich veci) pokud je spatny senzor na teplotu tak to je otazka tak 1500 - 2000 (alespon tolik stoji cidlo na teplotu pro 626/323 GE/BJ, mimochodem jedno tohle cidlo mam rezervni v garazi) cena AIRFLOW meteru je brutus tak zhruba 15000, ale pokud by byl spatny tak by to nejelo, nebo by to strasne zralo atd atd...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.08.02  13:38

No, me prave nejde do hlavy, ze na to v mazde neprisli. :-( chjo.. to jsem na to zvedavej. kolik si Ti v mazde rekli za ten vypis ridici jednotky?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.02  12:51

Odhalil jak? Proste pripojil computer a vyhodilo to tuto chybu. Proto nechapu, jak je mozne, ze prestoze to bylo dvakrat v Mazda servisu, tak na nic neprisli. Potom mi tedy jeste ten znamej otestoval to cidlo, to uz pripojil notebook a nejaky dalsi draty :-)) a zjistil, ze to dava ridici jednotce informaci, ze pruchozi vzduch ma teplotu minus 40 stupnu. Po resetu ridici jednotky meril dal a zjistli, ze ta chyba se vyskytuje tak dvakrat za minutu..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.08.02  12:37

Jo tak.. no, to by se zvladlo, jo, jen me to zajimalo, je mi jasny, ze je nesmysl menit, dokud mi nevyjedou ridici jednotku..muze to byt opravdu cokoliv,ale uprimne, kez by, aby to byla jjen nejaka prkotina. No, uvidime.znamej to odhalil jak?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.02  11:26

Menil jsem to sam, dva srouby a dve spony. Je to takovy mezikus hned za krabici filtru a hadici co vede na motor. Kazdopadne Tvoje zavada nemusi byt nutne na tom cidle, muze to byt cokoliv jineho, proste se Ti ridici jednotka prepne do nouzoveho rezimu a pricina muze byt kdekoliv. Diagnostiku doporucuju, jedine ta odhali problem. Na diagnostice v Mazde jsem byl dvakrat, ne pro ten problem, proste jsem chtel "seridit" motor. A dvakrat na nic neprisli, zvlastni. Az jeden znamej v servisu kam jezdim to odhalil..
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.02  09:32

« Re: Spotřeba

Díky za info. Kolik může navýšit spotřebu klimatizace - dost jí teď využívám?
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 05.08.02  17:46

« Bez nadpisu

Ta 1,8 za 9 je moc.Tak těch 7,5 až 8 kombinace. Mimo město 7...Pokud by jsi jezdil jako pork, pak těch 8,5 až 9,5.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.08.02  10:30

Hm..tak to je slusny..menils sam? Ja na to koukal, to je "to" v sani za filtrem semrem k levemu prednimu kolu..jak k tomu vede to hafo tech dtatu s konektorem? Asi zajedu na diagnstiku..uvidim, co mi reknou a pripadne pak zkusim cidlo take sehnat.. No, dej jeste vedet, jak se to bude vyvijet. Jo, na diagnostice jsi byl v mazde, nebo Ti to udelali i nekde jinde?
  • 00 Reagovat !

foto

04.08.02  16:13

« Remenice...

Zase se mi utrhla remenice na pohon alternatoru. Uz se mi to stalo jednou, den pred Vanoci, tenkrat jsem musel jezdit vypujcenou Fabii (doufam, ze naposledy) a vcera zase. Tak pomalu premyslim, ze se vykaslu na vrakac a koupim novou, jenze je to palka, 11.000 Kc!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.02  16:11

Vymenil jsem cidlo a bylo to horsi nez s tim mym. Tak mi dal jeste jedno a ted asi po 600 km jsem zatim v pohode. Chtel za to 2.000 Kc
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.08.02  15:35

Tak mi to asi dela zas..uvidime. Jak jsi dopadl s tim teplotnim cidlem? Na kolik Te to vyslo??
  • 00 Reagovat !

foto

02.08.02  15:59

« Mazda 6

V poslednom ADAC Motorwelt som cital porovnavaci test Mazdy 6 a novej Vectry, obe s 1.8l motorom. A Mazda vyhrala! A pretoze ide o nemecky casak, tak to je o to pozoruhodnejsie. Btw. v inom teste to nova Vectra natrela aj Passatovi, tak sa ta 6 musela fakt vydarit ;)) Inak som videl u dealera uz aj hatchback, je jednoducho bozsky ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.08.02  11:14

« Re: Rozpěrná tyč

Uprimne, to nemam...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…