MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

05.09.02  10:49

« Re: střešní nosič na Mazdu 626 HB

caues Rudo, takze jedes? ..... jel bych taky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.09.02  16:23

Mno, to je docela palka. Tak to si to jeste rozmyslim...uvazuju totiz, ze bych mxko prodal.. ne ze by s nim byly problemy,mam ho rad,je super,ale asi s nim ted delsi dobu nebudu moci jezdit a aby mi stalo rok dva doma na spalcich..Uvidime.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.09.02  10:29

>Morfikus: Mival jsem 626 Coupe 2.2i, coz byl taky dvoudverak a zahradku na nej stale mam v garazi. Chytala se za ty jediny dvere a drzela perfektne, zadnej problem (vozil jsem na ni i pet kol nebo kanoi). Byla ale docela draha, protoze mela slozitejsi konstrukci, stala tusim neco pres 6000 Kc (v r. 1995).
  • « 00 Reagovat !

foto

01.09.02  21:26

« to trewis M6

bingo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.09.02  13:21

ve statech se prodava 6tka s 3litrem V6, u nas je nejvic 2.3 ze jo?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.08.02  14:53

Možná si o mě budete myslet, že jsem naivní..ale řešim to už dlouho..je nějakej nosič na mx-6? :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

30.08.02  09:59

Střešní nosič koupíš v Praze za 1890,-Kč. telefon je: 02 57216582. Je to firma NEUMANN a zahrádky jsou perfektní. Mám ji odtud. Myslím, že jeto Plzeňská ulice, ale to ti řeknou. Myslím,že fungují i na dobírku.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.08.02  08:54

Cau joy_st, prodava jen nosice nebo ma na GF vazne vsechno..?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.08.02  23:22

caues, posli mi mail na pepas@iol.cz, dam ti tam mobil na kamarada ktery nosice prodava na mazdy ma temer vsechno, na GF 100%
  • 00 Reagovat !

foto

29.08.02  10:27

« střešní nosič na Mazdu 626 HB

Ahoj všem. Stal jsem se majitelem Mazdy 626 HB, benzín 2,0, r.v.98. Chci se zeptat jestli někdo z Vás nemá na prodej střešní nosič na toto auto nebo jestli mi můžete poradit, kde jej za přijatelné peníze koupit. Díky za info (tel. pha 02/3355 2550).
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.02  17:50

« Re: Krasa ...

Ked to tak citam :). Chcel by som sa spytat, nemate niekde po ruke cennik JR filtrov v CR resp, SR. Konkretne podla katalogu potrebujem: F 242157.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.08.02  23:05

to kmecma: dobry :-)

to ALL> musim se s vami podelit, koupil jsem do DiTD-cka i do B6 vzduchovy filtr JR, znate to, lepsi pruchod vzduchu atd atd, moc jsem tomu neveril, ale je to jasny, funguje to, motor benzinak ma lepsi chod, jde vic dole, a o 0,2l nizsi spotreba, a nafta je vyrazne pruznejsi pri 2900-3500 tam to s normalnim filtrem uz uvadalo a to turbo evidentne nestihalo, ted uplne super, dneska jsem s tim ujel pres 300km a podle palub. pocitace sla spotreba dolu mozna jeste vic nez u benzinu (fakt doporucuju).

jinak jeste jedna vec, do prevodovky u MXka jsem nalil novy olej s pridavkem PS23, ta almara je primo v tunelu mezi sedadlama a pri jizde delsi nez 50km se ten interier od ni normalne hral, s novym olejem a PS23 vubec nevim, ze se tam kdy co ohrivalo, (krom samozrejme mnohlem hladsiho razeni) takze pokud chcete opravdu mazat tak to neni spatna volba.
  • 00 Reagovat !

foto

20.08.02  16:02

« Zrychlenie

Neviete niekto, ake zrychlenie 0-100km/h ma Mazda 626 2.0D, vyrabalo sa to v rokoch 1986-1989. Je to hladky diesel bez turba.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.02  14:46

Uz sa stalo :-)
    Prajem pekny den :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.02  14:11

abyste se z těch žaponců nepos....
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.02  14:07

Hehe, dakujem :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.02  12:25

;-) parada ;-) ... tomu rikam enthuziazmus :-) nedelal bych to jinak
  • 00 Reagovat !

foto

20.08.02  11:27

« Krasa ...

V piatok som svojou 323kou cestoval ako vzdy napriec celou byvalou CSFR. Smerom od K. Varov na Prahu je pred Prehou kusok dialnice (domaci poznaju). Par kilometrov pred vyjazdom na tuto rychlostnu komunikaciu som 'JU' uzrel v spetnom zrkadielku - MAZDA 6.
    Jednoducho, zakazdym ked ju vidim - rozbucha sa srdce, tentokrat som mal ale stipku moznosti prezriet si ju zvonka v nasadeni! Takze dufajuc ze jej vodic pristupi na hru sa moja mazdicka rozbehla na jej cestovnu (tachometrovu vyse 200ku). V tu chvilu leteli k Prahe vyse 200km/h dva vyrobky Hirosimskeho zavodu: 8 rocny sedan 323 1.8i (175 000km) a NOVA MAZDA 6 (motor neviem). spolu asi 15km.
    Tymto pozdravujem pana za jej volantom, ktory prijemnym odzdravenim na konci zjavne pochopil moj svojsky pozdrav prichadzajucemu favoritu Mazde 6 (dufam, ze nie iba mojmu).
    P.S. Este chvilku zostanem pri 323 a potooooooooom .... :-) potom je to jasne ...:->)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.08.02  09:32

« Re: 626 + morfi

morfikus: odletěl jsi, a nebo taky plaveš? Jsi stále ještě na tom firemním mailu, nebo už ne, mám dojem, že jsi říkal, že tam končíš? Kdyžtak dej vědět, jak jsi na tom... asi spíš na mob., po obědě mizím na teyden na dovču.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.08.02  09:28

« Re: 626 + morfi

No jo..zajedu na diagnostiku a pripdne vymenim taky.Jen mam ted spoustu jinejch starosti,nevim co bude,jestli se k tomu vubec dostanu..
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…