MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Re: Xedos 6
Ahoj, Xedos 6 sa robil len ako 1.6 a 2.0V6. Nastastie pre Teba tych 1.6 je v porovnani s V6 malo ;)) Pokial viem, tak patria - tak ako vsetky Mazdy - k najspolahlivejsim na trhu (myslim, ze je "pribuzna" so 626), takze by som sa nebal problemov. Motory sa davali aj do inych typov (323, MX3), takze by problemy so zhananim dielov byt nemali. Ad ceny ND: v pohode, tak, ako ine auta (aj ked... na mojej 626 som menil akorat olej + filtre ;))) -
« Xedos 6
Ahoj. Vazne premyslam o kupe horeuvedeneho auta. Premyslam o objeme 2.0 a vyssie najlepsie V6 koli kultivovanosti chodu. Ako je to so spolahlivostou tychto aut a ako je to s cenami nahradnych dielov? Su bezne k dostaniu ako na ostatne modely mazdy? Eventulne na co si pri kupe prave tohoto modelu mam davat pozor. Diky!
-
« MPS
A je to jasne :-) Ak SR vstupi do EU, a bude mozne doviest ojazdene auticko z rozvinutych mot. trhov (pr. Nemecko - nie zeby ten slov. bol nejaky zly, ale ukazte mi kolko ludi si kupi MPS a potom kolko ich v slusnom stave bude chciet predat:). Tak je MPS o 3 - 4 roky ista :)
-
"-- skrytý --" 06.09.02 13:25
« Re: 15´´Ráfky na 626
Kupoval jsem na jaře 4 plechové ráfky 15" jeden za 1960,- Trochu jsem naletěl, předchozí informace byla, že jsou za 1400,- , ale to byla loňská cena bez DPH, a pak už byly ráfky s letníma gumama na autě a já jsem jenom zíral na fakturu o 2000,- větší.
Jinak letní mám orginál Bridgestony, zimní mám Goodyear Ultra Grip 6 a ty jsou špica. -
« 15´´Ráfky na 626
Ještě ke koupi moji Mazdy 626 (r.v. 98). Koupil jsem ji se 14´´rafky na zimních pneu. Podle návodu (a podle mě to bude i lepe sedět) by tam měly být letní gumy na 15 (rezerva je taky 15). Prodávající je zřejmě použil jinde :-).Nemáte někdo tyto ráfky (příp. i se slušnými letními pneu) na prodej. Příp. kde je koupit co nejlevněji. Pro začátek vystačím s plechovými. Jak jsou tyto ráfky značeny (moc se v tom nevyznám)? Měly by na ně jít nazout pneu asi 195/65-15. Joe_st mohu též využít tvůj kontakt, který jsi mi dal ohledně střešního nosiče? Příp. přivítám rady, které gumy se Vám na 626 osvědčily. Díky. -
"-- skrytý --" 05.09.02 14:02
« Re: střešní nosič na Mazdu 626 HB
Cauky..uz jsi tady? No,nejspis jedu...tak premyslim, co s tou svoji nadherkou udelam.Prodavat se mi ji nechce,mam ji rad a je super,ale zas aby tu stala na spalcich..Vim houby,budu-li pryc mesic,1/2roku, rok.. :-( PS Zdravim tu Tvoji krasotinku ;-) urcite by si s moji 2,5 moc rozumela ;-)