MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

30.09.02  00:00

« Re: back

radsi vylet...to B a V jsou nebezpecne blizko....
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.02  17:40

« Re: Xedos 6

Presne koli tej vymene ma to zaujimalo. Samozrejme, ze po kupe ho dam ihned vymenit. Diky moc.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.02  17:25

Ma rozvodovy remen... a rekni Ti, neni prijemny pohled kdyz vidis rozbity kryt a remen venku :-(( tzn. po koupi starsiho auta okamzita vymena i kdyby Ti nekdo rikal, ze je menil.. me se to stalo
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.02  15:49

nejake skusenosti s automatickymi prevodovkami pre Xedos6 2,0 V6? Kupovat, nekupovat?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.02  13:44

Ak so dobre pamatam, tak remen. Ale nie som si 100% isty...
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.02  13:33

V tychto autach je rozvodovy remen alebo rozvodova retaz?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.02  12:39

Ahoj, Xedos 6 sa robil len ako 1.6 a 2.0V6. Nastastie pre Teba tych 1.6 je v porovnani s V6 malo ;)) Pokial viem, tak patria - tak ako vsetky Mazdy - k najspolahlivejsim na trhu (myslim, ze je "pribuzna" so 626), takze by som sa nebal problemov. Motory sa davali aj do inych typov (323, MX3), takze by problemy so zhananim dielov byt nemali. Ad ceny ND: v pohode, tak, ako ine auta (aj ked... na mojej 626 som menil akorat olej + filtre ;)))
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.02  10:57

« Xedos 6

Ahoj. Vazne premyslam o kupe horeuvedeneho auta. Premyslam o objeme 2.0 a vyssie najlepsie V6 koli kultivovanosti chodu. Ako je to so spolahlivostou tychto aut a ako je to s cenami nahradnych dielov? Su bezne k dostaniu ako na ostatne modely mazdy? Eventulne na co si pri kupe prave tohoto modelu mam davat pozor. Diky!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.09.02  07:03

« Joe ....

... asi odešel do ilegality :-))
  • 00 Reagovat !

foto

19.09.02  21:39

« Servis v Praze

Nazdar Mazdaci!! Jake mate zkusenosti se servisy Mazdy v Praze.Pouzivate i neznackové ??
  • « 00 Reagovat !

foto

19.09.02  13:15

« Re: Teplota motoru

Sorry za pozdni odpoved,ale byly problemky.
    To je tutove spatny termostat, ktery otvira ventil do chladice. Je porad otevreny. Novy bude stat cca 450 kc + prace. Takze pohoda. Mej se Bob
  • 00 Reagovat !

foto

13.09.02  06:41

« Dotaz na Joea

Ahoj Joe,
    poraď, kde sehnat levně zadní mlhovku na Wagona 626, nemáš třeba kontakt na nějaký vrakáč ? Za orginál chtějí 8500,-, což se mi zdá dost velký trest za to, že člověk neumí couvat :-))
    H.
  • 00 Reagovat !

foto

09.09.02  11:09

« MPS

A je to jasne :-) Ak SR vstupi do EU, a bude mozne doviest ojazdene auticko z rozvinutych mot. trhov (pr. Nemecko - nie zeby ten slov. bol nejaky zly, ale ukazte mi kolko ludi si kupi MPS a potom kolko ich v slusnom stave bude chciet predat:). Tak je MPS o 3 - 4 roky ista :)
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.02  10:21

« Re: Krasa ...

Mám dotaz, jaké máte zkušenosti ze spotřebou u mazdy 323F 1.5 nebo mazdy 1.6 děkuji za odpověď
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.09.02  13:26

« Re: 15´´Ráfky na 626

Pozor, na 626ku jsou gumy 195/60 R15, ne 65 !!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.09.02  13:25

Kupoval jsem na jaře 4 plechové ráfky 15" jeden za 1960,- Trochu jsem naletěl, předchozí informace byla, že jsou za 1400,- , ale to byla loňská cena bez DPH, a pak už byly ráfky s letníma gumama na autě a já jsem jenom zíral na fakturu o 2000,- větší.
    Jinak letní mám orginál Bridgestony, zimní mám Goodyear Ultra Grip 6 a ty jsou špica.
  • 00 Reagovat !

foto

06.09.02  11:44

« M6 MPS

tak tohle bude raketa: [odkaz]

280 koniku v Mazde 6 to je DREAM CAR ......
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.02  11:38

ten kluk dela hlavne ty nosice na strechu, pneu asi ne.
  • 00 Reagovat !

foto

05.09.02  17:54

« 15´´Ráfky na 626

Ještě ke koupi moji Mazdy 626 (r.v. 98). Koupil jsem ji se 14´´rafky na zimních pneu. Podle návodu (a podle mě to bude i lepe sedět) by tam měly být letní gumy na 15 (rezerva je taky 15). Prodávající je zřejmě použil jinde :-).Nemáte někdo tyto ráfky (příp. i se slušnými letními pneu) na prodej. Příp. kde je koupit co nejlevněji. Pro začátek vystačím s plechovými. Jak jsou tyto ráfky značeny (moc se v tom nevyznám)? Měly by na ně jít nazout pneu asi 195/65-15. Joe_st mohu též využít tvůj kontakt, který jsi mi dal ohledně střešního nosiče? Příp. přivítám rady, které gumy se Vám na 626 osvědčily. Díky.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.09.02  14:02

« Re: střešní nosič na Mazdu 626 HB

Cauky..uz jsi tady? No,nejspis jedu...tak premyslim, co s tou svoji nadherkou udelam.Prodavat se mi ji nechce,mam ji rad a je super,ale zas aby tu stala na spalcich..Vim houby,budu-li pryc mesic,1/2roku, rok.. :-( PS Zdravim tu Tvoji krasotinku ;-) urcite by si s moji 2,5 moc rozumela ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…