MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Teplomer vonkajsej teploty
Ahoj, mam malu otazocku tykajucu sa teplomeru vonkajsej teploty. Kazdy den z roboty jazdim okolo teplomeru umiestneneho na jednej budove. A kazdy den sa ta teplota od teploty, ktoru tvrdi moja Mazdicka lisi. Niekedy ukazuju oba narovnako (ale to naozaj zriedka), najcastejsie ukazuje Mazda o 2 stupne viac (napr. -2/-4) a vcera bolo dokonca rozdiel 4 stupne (Mazda -2, budova -6). Je to v poriadku? Dakujem za odpovede! -
« Re: sprevodovanie u 626 2.5V6 GT
Mam V6 GT a dneka jsem koukal a při 110km/h, tam bylo něco přes 3 tis. ot., takže to tak odpovídá. myslim, že 1,2,3 jsou zpřevodovaný dobře,ale 4,5 je špatná, aspon podle mýho vkusu.
U ty vectry 2000 16V je při 160km/h- 3500 ot. docela rozdíl. -
« Re: sprevodovanie u 626 2.5V6 GT
mas mazdu, ne opla nebo VW, nevim jak 626 ale 323F BG 1.8DOHC 96kW mela pri 150km/h o 1500 otacek vic nez opel vectra 2000 s 110kW, opel chodil tak 208-210 a mazda tesne 200km/h, ale efko jeste pri 170 vcelku citelne akcelerovalo, na rozdil od oplu.
videl jsem fotky nove mazdy 3, zatim dve provedeni oba jsou hatchbacky, ale jeden jako Short wagon a druhy jako Sport hatchback...wagon je jasne nastupce BJ(99-03) efka (ale neni to tak konzervativni :-) zadek je neco mezi seatem a alfou a tvar zadnich oken trochu, ale fakt je trochu pripomina megana II) a Sport je neco jako *super* efko BA(94-98) ale hooodne dobry...tam je na co se tesit, na podzim asi uvidime.... -
« Mazda AP Spořilov
Zdar chlapi, chci se s vámi podělit o zkušenosti se servisem Auto Palace Spořilov. Mám něco přes dva roky Premacy a ještě se mi snad nestalo, že by to bylo bez problému. Hlavním problém je s brzdami, vlní se kotouče nebo co. Tuhle závadu už mám popátý!!! Pokaždý je stočej, nebo co s tím dělaj, vydrží to cca 8 tisíc km a je to zpátky. Když jsem naposled (4. výskyt stejné závady) začal prudit, že by asi měli kotouče vyměnit, tvrdili mi, že je vyměnili naposledy. Nicméně předtím nikdy nikdo o výměně nemluvil, takže dost pochybuju. Jinak takový drobný detaily, že mi třeba jenom loni dvakrát dali lepší pneu na zadek, to je mimo komentář. Posledním "majstrštykem" bylo, že mi zasunuli anténu tak důkladně, že jde vyndat pouze napůl. Jelikož příjem nestál za moc ani s celou anténou, tak teď už je to skoro k neposlouchání. Samozřejmě jsem prudil, je to jejich chyba, když jsem přijel byla anténa venku. Výsledkem je, že už asi měsíc řešej co s tím - prostě čekaj, až vyhniju. -
"-- skrytý --" 03.02.03 12:02
« Sedadlo
Cafte cafte, kaslat teraz na brzdy, uz mam dohodnuty servis tu za rohom, pozru mi to...
Co som ale dnes chcel primarne povodne riesit je moje sedadlo. Nejde totiz sklopit operadlo ani dopredu ani dozadu. Ked potlacim tu packu, ktora by to mala cele odbrzdit, tak sa nic neudeje. Fotografie celeho mechanizmu (kto by chcel poradit) najdete na [odkaz] poprosim vas o radu ako to rozbehat, alebo co tomu moze byt. Diki, s Dablom sme na to cumeli ako puci a na nic sme nedosli... -
« Re: napajeni radia
Mozem potvrdit slova joe_st. Moje radio Blaupunkt Los Angeles sa chova tak isto a je zapojene spravne. Je to velmi sikovna vec. Btw. fakt nikto netusite kam zapojit kablik z radia na zaklade ktoreho radio samo dokaze zvysit/znizit hlasitost? (funkcia "automatic volume" na radiach Blaupunkt).
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!