MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

20.02.03  17:30

« Re: Teplomer vonkajsej teploty

Kde v autě máš čidlo teploty? Může ho ovlivňovat (ohřívat) motor.
  • 00 Reagovat !

foto

20.02.03  11:54

« Teplomer

Chlapci, teplomer nemá pocity a preto nezáleží ako silný vietor fičí. Reaguje na teplotu. Ale aj tak je tá tabuľka zaujímavá.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.03  09:13

matuS: hodne pjekna tabulka ;)) Dik! Hehe, no sebakriticky uznavam, ze zohladnit vietor som jaxik zabudol :((((
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 20.02.03  01:12

dabel, vies co je to winhchill efekt? kukni sem

[odkaz] uplne dole
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.03  11:10

Tom: dik ;)) len ma ten rozdiel 4 stupne dost "vydesil" ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.02.03  11:04

Dabel, zalezi od toho v akej vyske je namontovany snimac na tej budove a ako je tieneny voci vetru. Vietor v zime dokaze znizit teplotu aj o 10 stupnov. Myslim si ze je to v poriadku.
  • 00 Reagovat !

foto

19.02.03  09:24

« Teplomer vonkajsej teploty

Ahoj, mam malu otazocku tykajucu sa teplomeru vonkajsej teploty. Kazdy den z roboty jazdim okolo teplomeru umiestneneho na jednej budove. A kazdy den sa ta teplota od teploty, ktoru tvrdi moja Mazdicka lisi. Niekedy ukazuju oba narovnako (ale to naozaj zriedka), najcastejsie ukazuje Mazda o 2 stupne viac (napr. -2/-4) a vcera bolo dokonca rozdiel 4 stupne (Mazda -2, budova -6). Je to v poriadku? Dakujem za odpovede!
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.03  23:24

« Re: sprevodovanie u 626 2.5V6 GT

Mam V6 GT a dneka jsem koukal a při 110km/h, tam bylo něco přes 3 tis. ot., takže to tak odpovídá. myslim, že 1,2,3 jsou zpřevodovaný dobře,ale 4,5 je špatná, aspon podle mýho vkusu.
    U ty vectry 2000 16V je při 160km/h- 3500 ot. docela rozdíl.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.03  22:19

« Re: sprevodovanie u 626 2.5V6 GT

mas mazdu, ne opla nebo VW, nevim jak 626 ale 323F BG 1.8DOHC 96kW mela pri 150km/h o 1500 otacek vic nez opel vectra 2000 s 110kW, opel chodil tak 208-210 a mazda tesne 200km/h, ale efko jeste pri 170 vcelku citelne akcelerovalo, na rozdil od oplu.

videl jsem fotky nove mazdy 3, zatim dve provedeni oba jsou hatchbacky, ale jeden jako Short wagon a druhy jako Sport hatchback...wagon je jasne nastupce BJ(99-03) efka (ale neni to tak konzervativni :-) zadek je neco mezi seatem a alfou a tvar zadnich oken trochu, ale fakt je trochu pripomina megana II) a Sport je neco jako *super* efko BA(94-98) ale hooodne dobry...tam je na co se tesit, na podzim asi uvidime....
  • 00 Reagovat !

foto

12.02.03  11:27

« sprevodovanie u 626 2.5V6 GT

Aj vam ostatnym s tymto motorom toci na V.stupen pri 120km/h uz 3.500 ot/min?
  • 00 Reagovat !

foto

11.02.03  23:11

« Mazda GT-R

Nevite o nekom, kdo se vyzna v 323 GT-R a nebo je nejlepe ladi a opravuje? Dikec
  • 00 Reagovat !

foto

06.02.03  09:03

« Mazda AP Spořilov

Zdar chlapi, chci se s vámi podělit o zkušenosti se servisem Auto Palace Spořilov. Mám něco přes dva roky Premacy a ještě se mi snad nestalo, že by to bylo bez problému. Hlavním problém je s brzdami, vlní se kotouče nebo co. Tuhle závadu už mám popátý!!! Pokaždý je stočej, nebo co s tím dělaj, vydrží to cca 8 tisíc km a je to zpátky. Když jsem naposled (4. výskyt stejné závady) začal prudit, že by asi měli kotouče vyměnit, tvrdili mi, že je vyměnili naposledy. Nicméně předtím nikdy nikdo o výměně nemluvil, takže dost pochybuju. Jinak takový drobný detaily, že mi třeba jenom loni dvakrát dali lepší pneu na zadek, to je mimo komentář. Posledním "majstrštykem" bylo, že mi zasunuli anténu tak důkladně, že jde vyndat pouze napůl. Jelikož příjem nestál za moc ani s celou anténou, tak teď už je to skoro k neposlouchání. Samozřejmě jsem prudil, je to jejich chyba, když jsem přijel byla anténa venku. Výsledkem je, že už asi měsíc řešej co s tím - prostě čekaj, až vyhniju.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.03  22:57

« Re: 2 Joe_st

mail checked :-)

sedadlo: no clue...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.03  01:15

« Re: 2 Joe_st

Díky za odpověď a ček ímejl;-)
  • 00 Reagovat !

foto

03.02.03  21:08

« 2 Joe_st

Joe, koukni se prosím do mailu, poslal jsem ti nějáký dotaz ohledně 323. Budu rád, když se na to podíváš a popř. poradíš. Díky moc!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.02.03  13:40

« Re: Brzdyyyy

Brzdy uz su ok... Bola zaseknuta komplet cela na zadnom lavom kolese... 210 Sk a ide jak gula. Viete mi poradit ako tomu predchadzat? + to sedadlo... dik...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.02.03  12:02

« Sedadlo

Cafte cafte, kaslat teraz na brzdy, uz mam dohodnuty servis tu za rohom, pozru mi to...
    Co som ale dnes chcel primarne povodne riesit je moje sedadlo. Nejde totiz sklopit operadlo ani dopredu ani dozadu. Ked potlacim tu packu, ktora by to mala cele odbrzdit, tak sa nic neudeje. Fotografie celeho mechanizmu (kto by chcel poradit) najdete na [odkaz] poprosim vas o radu ako to rozbehat, alebo co tomu moze byt. Diki, s Dablom sme na to cumeli ako puci a na nic sme nedosli...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.03  11:54

« Re: napajeni radia

Mozem potvrdit slova joe_st. Moje radio Blaupunkt Los Angeles sa chova tak isto a je zapojene spravne. Je to velmi sikovna vec. Btw. fakt nikto netusite kam zapojit kablik z radia na zaklade ktoreho radio samo dokaze zvysit/znizit hlasitost? (funkcia "automatic volume" na radiach Blaupunkt).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.02.03  11:32

« Re: Brzdyyyy

Este doplnim k brzde... Neviem ci sa tak mohla zachovat rucna, ale mne sa zda, ze sa to seklo po nabehnuti na nejaku mensiu jamu, skratka od isteho momentu som citil ako ide auto horsie. + pach spalenej gumy... + oblacik dymu zozadu...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.03  11:13

« Re: napajeni radia

Priatelia, ako uz pisal TomAnt, vymena radii prebehla uplne v pohode, prispejem sem ale jednym poznatkom, ktory ma prekvapil: Mazda 626 rad GF ma standardny ISO konektor! Dakujem este raz vsetkym, ktori prispeli svojimi poznatkami!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…