MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.03.03  16:49

« Katalyzator

Zdar lidicky...
    dnes jsem zkusil jet na technickou, kterou uz mam mesic propadlou (byl jsem na cestach) a bum, mam na svoji mx6 2,5V6 r.v.94 v haji katalyzator. Nemate nahodou nejakej prebytecnej, nebo nemate nekdo kontakt na nejakej dobrej vrakac na mazdy, nebo tak neco. nejak se mi ted nedostava 15 tis na novej od mazdy :-(( DIKY Mejte se R PS Joe..co bude s Tou Zenevou? A s tim srazem? Cao A pozdravuj tu svoji malou, zelenou...!! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.03.03  12:03

« Re: taaak

to joe: ja mam MAZDA 6 100 kW Wagon-diesel. Jo a jeste ten vyfuk prosim, diky moc
  • « 00 Reagovat !

foto

05.03.03  11:32

tak k tem Chipum...PS dela urcite chip na 66kW, 74kW a 81 (na te 81kW je to pry maso :-)) ceny jsou pro provedeni na 66 a 74kw ... 15950,- vcetne DPH je to cca +15kW a +40nM odzkouseno na premacy 66kW a je to dobry, nejvic to poznate, kdyz to z toho auta vyndate, jak to strasne prestane jet :-) ....

100kW diesel to je 626 wagon? na to asi chip neni, nevim, zkusim zjistit.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.03.03  10:57

CHIP NA DITD??? Tak to mě zajímá, ptám se tady po něm dva roky. Mimochodem, DiTD 74 kW má VTG?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.03.03  07:51

to joe: hele nevis kdo dela slusny ty cipy? co to stoji¨na mazdu a nebojis-li se poruseni zaruky? co vyfuk? taky by se mi libil nejakej mi nabizeli asi za 18 tis. zda se mi to dost /jo a ja mam ten 100kW ropovod v kombiku/ diky
  • 00 Reagovat !

foto

04.03.03  22:56

« taaak

re: fotky M3 --- to vsechno jsou fotomontaze, ani jedno to auto neni realne, mam tu dokonce na disku orig tech fotek se stejnym pozadim, na kterem je treba normalni efko, ale pak si ho nekdo vzal do parady :-) asi ve PhotoShopu ;-). ta posledni fotka jako MAZDA3 je Mazda 6 MPS (ale to jste doufam vsichni poznali ;-))

pockejte za tyden, jedu do zenevy tak vam ji tam vyfotim a privezu

re premacy: jo hodne jsem o tom premyslel, ale cena wagonu M6 v dieselu a s moznosti odpoctu DPH je stale o dost vetsi nez teto premacy, mam DITD v efku 66kW...jo dneska jsou lepsi motory, ale pokud potrebuju trochu mista v kufru a ne jen premyslet, jestli se mi to tam vejde nebo ne, slusnou spotrebu a DOBRY jizdni vlastnosti --- btw na podvozku je pomerne hodne zmen, tak s Premacy 2000 uz to nema moc spolecneho, motor ma variabilni geometrii turba, podvozek jine tlumice a stabilizaci, vyrazne lepsi je odhlucneni. a bude velmi, velmi dobra cena. dam do toho PS chip a ladeny vyfuk a bude to frcet jako fik. a jezdenicko za ucelem pozitku, miata to jisti :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.03.03  15:53

« Re: Našel jsem 5 foto Mazdy3! Ovšem následovalo zklamání.

Lubos1: aaaaaach... mal si pravdu... sakra, prestavam mat iluzie, najma po vete, ktoru som nasiel v tom clanku: "Mazda darf weder zu dicht an Volvo heranrücken noch in direkte Konkurrenz zu Ford treten. Deshalb muss die Marke in Europa kleine Brötchen backen und den Mazda3 eine halbe Stufe unter Focus, Golf und Astra positionieren" Do kelu aj s celym Fordom! Ja by som ich kopal a kopal a kopal :(((((((((((((
  • « 00 Reagovat !

foto

04.03.03  15:52

« Re: Jaká kola na léto - poradíte?

joe_st: není trochu škoda jít do DiTD, když začíná Mazda dělat slušné turbodiesely? Nechci kálet do vlastního hnízda (Premacy DiTD mám přes dva roky), ale motor bych označil za nejslabší článek tohodle auta. Vždyť to znáš.
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 04.03.03  15:40

« Re: Našel jsem 5 foto Mazdy3! Ovšem následovalo zklamání.

Nie je to az take zle, mne sa celkom paci...Akurat som niekde cital, ze sa nebude robit sedan. Nevadi. Ale v tom clanku je spomenute, ze sa dieselovy motor 1.6 (110 k) bude preberat od PSA. Takze som mal pravdu.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.03.03  12:34

« Našel jsem 5 foto Mazdy3! Ovšem následovalo zklamání.

Tak jsem lovil jak blázen nějaké fotky protože zepředu vypadá naprosto dokonale, ovšem ten zadek je děs, vozím nové monitory a to bych do takového kufříku určitě nedal, navíc se mi ani nelíbí. Furt jsem čekal kdo sem dá nějaký odkaz na fotky, nakonec jsem si je našel sám. Celkem 5 super fotek, ovšem jak říkám, sen o ní na leasing se mi rozplynul, ten zadek je děs. Zlatý současný model 323F či Nissan Almera. A tady slíbené foto:
    [odkaz]

a krásná fotka:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

04.03.03  07:40

to joe: a nebyla by M6 lepsi? Me tyhle vysoky auta moc nesedej, nejaky jsem uz mel a na normalni jezdeni to moc neni. Kdyz prostor tak velkej kombik.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.03  22:41

ok...nebudu napinat, je objednana Premacy 2.0DiTD exclusive..Starry Blue.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.03  11:28

joe: a aku Mazdulku budes mat tentoraz?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.03  22:07

ju BJ :-) .... co takhle 16" 6J MiM a 205/45/16 Fulda Carat Extremo (ujeto cca 5500km, btw na minule sade pneu jsem na efku ujel 75tis km !!!!(Kleber Dynaxter DR stejny rozmer)) nafoukane plynem, pouzivana na Efku BJ DiTD ted z jara budu efko prodavat a ty kola tam asi nenecham, to by mi nikdo nezaplatil, dal jsem za ne nejakych 35tis. (komplet) ted bych to videl tak za 20. dvoje ALU pro MX5 si nenecham a na nove mazde budou 5ti derove disky, takze se mi ty 16 uz nehodi. kdyztak napis na miata@iol.cz joe
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.03  21:27

Mam 323 BJ14M24-III JMZBJ14M2 (nevim, zda to neni preurcene). Byl jsem se poptat u sveho "prodejce", co by mi doporucil a on navrhuje :
    disky - AEZ Icon 5, 15"
    gumy - Michelin "Pilot Exalto" 195 x 55
    Za 4x disk 15 108 a za gumy 17 712
    To co "muj prodejce" navrhuje je technicky a finačně O.K.? Jak to vidíš Ty?
    Děkuji.
    P.S. skoro 99 % kilometru najezdim s autem do prace,(170 km / den) silnice spíše přímá než zatáčková, a uz dvano "nejsem zavodni jezdec".
  • « 00 Reagovat !

foto

28.02.03  22:08

« Re: MX SPORTIF

to si nemyslim, pokud ted v zeneve bude Sportif, tak na podzim muze byt finale, a vyroba tak touhle dobou za rok...u nas v prodeji tak kveten-cervenec 2004.
    to je stejne jako s M2, Runabout byl taky pred rokem, loni na podzim v Parizi byla uz hotova M2 a v lednu/unoru se tusim rozjela vyroba....bude to podobne. ale jisty to neni ;-) to je jenom muj nazor
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 28.02.03  09:00

« Re: MX SPORTIF

dabel> Pokial viem, Mazda 3 by sa mala dostat do predaja este tento rok, ale neviem kedy. Asi az niekedy na konci.
  • 00 Reagovat !

foto

27.02.03  21:54

« M6

snad jediny problem o kterem vim v M6 je ta HI verze 2.3 AT 4x4 v automatu, tam je chybka v SW na rizeni te prevodovky a pry to nejeda a zere jako blazen, ale pry je to vsechno tim SW tak to snad budou predelavat (ze by tichy re-call ?)

re: prevody, 323 BG 1.8 DOHC byla do pomala, ten motor mel chut jet porad a mit to 6-tku tak to jelo 240, BJ 1.5 byla tak akorat, ten motor byl cistokrevnej 16ti ventil, takze nad 3500 rpm to bylo jeho, ale nejak zvlast mi to nevadilo, a ten diesel co ted mam s tim jaksi nemuzu porovnavat...
    M3 a diesel ?? ja nevim, ale doufam, ze se budou delat dal v jap. a pro evropu se bude delat jen a jen ta dvojka tady u tech modro-ovalniku. typuju, ze do ni daji ten slabsi MZR-CD....to ze v M2 je ta nafta Ford-PSA je podle mne tim, ze je to spolecny projekt Fiesta-M2, ale M3 snad nebude mit takoveho bratranka, tak snad i unikatni motorizace....ale tot otazka. mimochodem, vzpomenme si na chvilky kdy 323BA nemela zadny diesel...az na zadost trhu byl sedan 1.7TD - btw to byl motor od Isuzu a pak ten 2.0 atmos. diesel (puvodem ze 626tky z roku 87) a *smrticim* vykonem asi 52kW....nemate nekdo toho sedana s tou 1.7TD? jednu chvilku jich jezdilo vcelku hodne a najednou ...nic na silnici nepotka clovek jedinou. Ta nasoska na kapote pro intercooler byl stejne skvela ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.02.03  16:11

« Re: Test M6

imaxim: dik za tip, utekam si to precitat ;)))
  • 00 Reagovat !

foto

27.02.03  16:09

« Test M6

Na auto.idnes.cz je docela dobrý test šestky, no dostala absolutorium, pár výtek k ovládání a zobrazování kontrolek.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…