MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
Lubos.1 11.03.03 11:54
« Re: Foto
Mne sa celkom paci. Trochu sa odzadu aj zboku podoba na P307. Zarazil ma udaj 2640 mm. Mal by to byt razvor. Ak je to pravda, vnutorny priestor by mal byt fantasticky. Interier je celkom fajn, som zvedavy na vybavu. Ak by tam bolo vsetko potrebne (ako ma M6), tak by som mozno neskor do toho isiel. -
« Uspech Mazdy6
V januari 2003 sa Mazda6 stala druhym najpredavanejsim importovanym autom v Nemecku! Len o par kusov zaostala za Peugeotom 206, celkovo bola 16-tym najpredavanejsim autom. Mazda ako znacka si tie vyrazne polepsila, Velke zlavy a akcie na 323 zvysili vyrazne jej predaj. Btw. posledne fungl nove kusy 626 sa daju momentalne kupit za skvele ceny, kombik vo full vybave okolo 17000EUR. -
« Plyn
Ahoj, mam taky malicky problemik s mojou Mazdickou: ked stoji niekolko hodin v zime (napr. cez noc), tak prve stlacenie plynu kladie velky odpor, musim pedal doslova silou stlacit, aby sa pohol. Potom ide vsetko hladko, az do dalsieho rana. Mate niekto napad, co by to mohlo byt? Dakujem! 626GF '98.
Inak mam s Mazdickou od decembra uz 15000 kilometrov a (tuk-tuk) nebol jediny problem ;))), takze - ako som aj cakal - 100% spokojnost! -
"-- skrytý --" 10.03.03 12:49
« Foto
Tak mám konečně pořádnou sbírku překrásných fotek nového Sportifu ze kterého vyjde nová Mazda3!
L9bí se mi to jak prase, konečně je tan zadek vidět pořádně a jak jsem nejdřív nadával už jsem si ho zamiloval a jestli opravdu takhle nějak bude vypadat i nová Mazda3 a bude začínat někde na 400 litrech (což pevně doufám dle německého článku v mém prvním příspěvku) tak je to jediné auto co jsem v současnosti ochoten vzít na leasing. Zdarec.
"-- skrytý --" 07.03.03 10:02
« Pneumatiky
Cafte vsetci. Ake pneumatiky by ste mi odporucili na moju 626 GD 2.016V? Chcem kupit nove dve na predne kolesa, v nejakej rozumnej cenovej hladine (rozumej do 2000 Sk/ks). 90% casu jazdim v meste (Bratislava), 8% okresky a 2% dialnica. Diki za rady a navrhy. -
« Re: chipy
Myslím tím předřadné jednotky, nebo jak se tomu říká - taková ta krabička co si připojíš sám doma v garáži a ona úpravou údajů od čidel nutí ŘJ krmit více nafty, plnícího tlaku nebo čeho ještě. Nejsem technik (aspoň ne přes auta), asi víš líp co mám na mysli. -
« Mazda 323F 2,0 V6- žádost o radu
Rok vlastním jetou Mazdu 323 F 2,0 V6 r.v 1995, 85. tis. km najeto.Po vyprchání radosti z
vozu zjišťuji, že auto má při zařazené dvojce (otáčky 2500-3000) asi 2 vteřiny chluché místo při nástupu výkonu. Při jiných zařazených rychlostech to není tak patrné. Je zajímavé, že hluché místo ve výkonu není po nastartování studeného motoru, asi 15-20 vteřin, pak se tam objeví. Auto bylo připojené na diagnostice bez závad, svíčky NKG nové.Prosím o radu popř. uvedení možnosti závady nebo odkaz na mistra Mazdy
Nemám bohužel po ruce kolegu se stejným motorem
abych to mohl porovnat.
Většina mechaniků tvrdí, že to tak má být, že šestiválec chytá saze až ve výších otáčkám. Tomu bych rozuměl, ale dle mého názoru tam ten problém je a nevím co s ním. Nejvíc mě štve to, že to studený jede jako bejk a pak to nejede jak má. -
"-- skrytý --" 06.03.03 08:01
« Re: Katalyzator
S katem bych se netrápil, mám mrkačku 323F a měl jsem jej děravý, taky se mi nechtělo investovat 15 litrů tak jsem zajel za šikovnými mechaniky, ti mi sehnali za 2500 kč katalyzator universální (mám pocit že do 2l obsahu motoru) a za další pětikilo mi ho přivařili na staré příruby. Od té doby pohoda. Na technickou jdu až za 3měsíce tak uvidím, když jsem se ale ptal u víc firem všichni mi svorně tvrdili že takhle to s katy dělá každý a problémy nejsou. Jo a taky mám už měněny 1.díl a poslední, tedy tlumič, vše od firmy Bosal, po 3tisících a sedly bezvadně, takže žádné originál Mazda! Zdarec.
PS: K těm fotkám co jsem tu dal na Mazdu3 odkaz, s odstupem času už se mi ten zadek nezdá tak hrozný, počkám na finální verzi,je pravda že vypadá moderně,i když jsem doposud zvyklý na jiné.Aby to ale nebylo moc na úkor kufru, aspoň 330l,pod míň nejdu.
A ta poslední fotka není ani Mazda6,ta má trošku jinou masku, nevím co to bylo za prototyp ale jinde jsem tak tenkou mřížku nasávání vzduchu ještě neviděl. W -
« Re: taaak
boji, ze na M6 jeste zadny tyhle veci nejsou...musis nechat tunersky firmy chvilku pracovat M6 je moc mlada.....
ten vyfuk budu davat na tu premacy nejaky univerzal a kdyz to pujde tak tam dam dva :-O...pekne na kaznou starnu jeden...nakde pod autem to rozpulime a bude to...sakra uz se tesim na tu pracicku :-)