MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Re:
joe: fotky su fakt pjeknucke ;))) Tvoja Miatka je velka kocka ;))) My sme s TomAntom spravili cez vikend veliku fotosession, Mazdicky sme konecne vyblyskali a Tom nafotil (napriek brblajucim priatelkam, ktore dokonca odmietli sa nechat pri Mazdickach vyfotit) 105 fotiek ;)) Update bude asi buduci tyzden, ked sa vrati z Prahy. No a "technicky" update, na ktorom som uz chcel fachcit, je stale pozdrzany tym, ze mam momentalne obidva notebooky pokazene :((( -
« Re: Servisní prohlídka ....
h_ST: samozřejmě, já na tuhle prohlídku musel samostatně, protože to zapomněli udělat při standardní garančce. Dělá se každej rok, jinak přijdeš o záruku na lak a prorezivění. Naposled mi nějakej * na Spořilově nejdříve vykuchal pohyblivý mřížky ve výdechu na palubce, když se tam snažil narvat ten voňavej zmetek, kterej tam vozím a asi jim vypadnul. Když se mu to nepovedlo, prostě ho hodil na podlahu a tam jsem ho našel vyteklej. Proč se za ty nekřesťanský prachy aspoň nechovaj k autu jako lidi? Je to cizí věc za víc než půl milionu! -
« Este k sajtu...
Chceme tam dat historiu radu 626. Doteraz som ale nikde nenasiel ziadne info/foto o rade "GA". Mate niekto nieco o tomto type? Nasiel som len nejaku Mazdu 616, moze byt, ze je to predchodca prvej 626 a prave tento rad? Btw. ma Mazda6 interne oznacenie "GG"? -
Tom&dabel: dík za nabídku, ale docela jste mne zaskočili, asi teď žádnou fotku nemám, fotím sice dost, ale auto nee, co jsem ho koupil ještě nebylo čisté, mytí aut není můj koníček .. A digifoťák nemám, takže to bude na dlouhé lokte. Ale budu na to myslet. -
« no super
tak to udelam takhle....kdo bude mit zajem neco publikovat o 626 - M6 tak to budeme davat k Tom&Dabel a pokud to bude neco jineho tak muzeme na muj web... jestli mate neco zajimaveho tak sup s tim na miata@iol.cz udelam tam odkazy, rady, pokud treba mate nejaka schemata muzeme je tam dat taky. mam kopletni Parts cataloque na Miatu 99 v PDF tak zusim to tam poslat (ono je to dost velky tak to snad pujde), a podobne veci, treba schema zapojeni konktoru radia (orig. mazda) a mnoho mnoho dalsiho :-) -
h_ST: no jo, pekne si Ta vyuctovali. Ja mam onedlho prehliadku pri 75tkm, tak som zvedavy, kolko to bude kostovat. Prehliadka pri 60tkm stala 330EUR, pricom nemenili vlastne nic mimo plan.
Inak fotkou Tvojej 626 mozes prispiet na nasu stranku, ak chces, tak mi ju posli do mailu: dabel@tomant.sk ;)) -
« Re: web....
joe: pekny sajtik a kraaaasne vozy ;))) Jasne, ako napisal Tom, si nas prvy link ;))) Nas sajt je stale brutal under construction, bohuzial zle preflesovany BIOS na mojom notasku pozdrzal dalsie updaty z mojej strany :(, tak to zatial rozsiruje len Tom ;))) Cez vikend chceme cele nase Mazdarium vylestit a nafotit este raz ;)) -
« Servisní prohlídka ....
Tak jsem byl v servisu, prohlídka po 2 letech a necelých 30 tisíc km. Když jsem si pak prohlížel účet, tak mě zaujala položka: kontrola poškození karoserie 0.8 čj za 350,- Výsledkem je konstatování v servisní knížce, že mám na přední kapotě ťukance od kaménků. A na to potřebovali 48 minut, aby to zjistili. Mám z toho pocit, že každý způsob, jak z klienta vytáhnout peníze je dobrý ..... -
« Re: ADAC, ABA, UAMK
Cafte, v CR existuje taky toto pojisteni. Mrknete se na jejich weby. Ma to smysl u vsech aut, ktere se nepohybuji kolem domu na dosah kamaradu. Mam mazdu a v cesku mam spatne zkusenosti, maji dily jenom na skodovky, takze o vikendu nic nezaridi, a pres tyden to jedou nekam shanet, takze zalezitost na den. Potreboval jsem je 2x jednou to odesl kabl ke svicce, v nedeli. Nepomohli. A podruhe mi v mazdaservisu pritahli tlakovou trubicku ke spojce a ona pomalu praskala az praskla definitivne. Vymenili, nauctovane 3000 za praci pri shaneni jine a jeste mi strhl zavit na dalsi hadici (mirne to kapalo) :-(. Takze jsem si to doma radeji vymenil sam za orig dily.
S ADAC jsem to poteseni jeste nemel, nastesti.BB
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!