MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• 00 Reagovat !

foto

28.03.03  22:29

« škubnutí v motoru při akceleraci 626

Ahoj. Mám M626 GF 2,0 (1998). Poslední dobou při akceleraci kolem cca 2000 ot/min cítím škubnutí v motoru. Při vyšších otáčkách se to neprojevuje. Také mám pocit, že cca do 2500 ot/min je motor poměrně líný. Najeto 83 t. km. Nevíte kde by mohl být problém?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.03  13:22

« Re: Servisní prohlídka ....

h_ST: Dakujem za informacie. Tie ceny su velmi zaujimave. Ja som bohuzial - skleroza v pokrocilom veku sa prejavila - ten rozpis zabudol, bol som vcera na takom pomensom flame a este doteraz sa mi nejako kruti hlava, tak som to rano zabudol hodit do tasky :((( Ale to, co si napisal, je asi len cena za prehliadku + pracu, ale nie za menene diely, alebo sa mylim? Ak by to bolo kompletne aj s dielmi, tak by to stalo za ten for vyrazit na Moravu. Otazka je, ci by mi dalej platila zaruka. Mam to auto totiz kupene jazdene so zarukou a musim sa pozriet, ci tam nie je nieco o servisovani len u predajcu, ktory mi auto predal. To si teraz nie som fakt isty.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.03  13:01

další pokus :-)
    dabel: mám tady rozpis od prodejce (severní Morava,servis v menším městě) kolik stojí jednotlivé prohlídky 626 wagon. Benzín: 15tis= 4100, 30tis=3700, 45tis=4800, 60tis=3900, 75tis=4100,90tis=8900. Diesel: 15tis=4800, 30tis=4600, 45tis=7500, 60tis=4700, 75tis=4800, 90tis=12200.
    Btw,proč nejdeš na prohlídku někde v česku nebo Slovensku ? Ty ceny v Eurech jsou dvojnásobné ..
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.03  13:00

dabel: mám tady rozpis od prodejce (severní Morava,servis v menším městě) kolik stojí jednotlivé prohlídky 626 wagon. Benzín: 15tis= 4100,30tis=3700,45tis=4800,60tis=3900,75… Diesel:15tis=4800,30tis=4600,45tis=7500,… /> Btw,proč nejdeš na prohlídku někde v česku nebo Slovensku ? Ty ceny v Eurech jsou dvojnásobné ..
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.03.03  09:34

« Mazda.TomAnt.sk - update

28.3.2003 - pridana galeria nasich aftiakov
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.03  15:36

h_ST: bola to prehliadka po 60tkm, kde menili dost veci. Mozem sa pozriet presne na fakture, ktoru mam odlozenu a zajtra napisem presne, za co som cvakal. Inak kamos s Fabiou zaplatil pri 60tkm tiez vyse 10 litrov (sice SKK, ale predsa ;))) Po Velkej noci pojdem na 75tkm, tak som zvedavy, kolko bude kostovat ta ;))) Btw kontrola pri 90tkm (teda s vymenou rozvodaku etc.) vyjde okolo 500EUR :((((
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.03  15:33

davidz: Praha je dražší než Morava, to je jasné, ale ten rozdíl se mi zdá dost velký.
    dabel: 330 Eur za prohlídku, to je bratru tak 10tisíc a to je teda asi tak 2 x dražší než v česku, takže pro němce relativně levnější, protože mají víc než dvojnásobné platy. A o kolik si řekli u tebe za prohlídku karosérie ? A taky ji očumovali 0.8 čj ? :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.03  13:06

h_ST> máš to ještě laciný, já mám taky 0.8 čj, ovšem 440,- Kč. Vychází to z hodinové sazby 550,- Kč. Jestli se nepletu, mají tam asi tři nebo čtyři různé sazby podle modelu auta.
    Ohledně servisů, máte někdo zkušenost s AP Butovice???
  • 00 Reagovat !

foto

27.03.03  10:53

« Vyfukove chrastitko

Caute mazdaci, asi vas dost pobavim. Neco mi zaclo chrastit ve vyfuku, tak jsem to prolezal a poslouchal... Presne pod motorem v nejnizsim bode kolena vyfuku je podle poslechu neco ve tvaru valecku (nebo sroubku,ventilu :-((). Pri zakyvani motorem je slyset jak se tam prevaluje. Po nastartovani se zapre o nejakou prepazku a je potichu, akorat kolem 2000 ot/m se rozezvuci. Jdu s tim do servisu, ale i tak se ptam mate nekdo nejakou predstavu co by tam mohlo byt? Jedine mozne reseni je ze upadla lambda sonda (mam rizeny kat), predpokladam, ze ventil tam snad neprojde a navic auto jede v pohode. Naposledy mohl byt vyfuk dole kdyz vymenovali rozvodak, ale to uz je 20 000 km. Tak nevim. Jsem s toho volaaky zmeteny, safra.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.03  06:56

davidz: zajímalo by mě, kolik si zaúčtovali za tu kontrolu karoserie na Spořilově, koukni se do faktury. Asi není servis jako servis, v loňské faktuře mám za 0.8 čj 255,-, letos v jiném servisu 355,-
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.03  09:57

« Re: Re:

Sprav ako sa Ti to viac lubi ;))) Mazda6 je cool vo vsetkych verziach ;)) Uz aby bola jazdena za dobre ceny ;))))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.03.03  09:47

Mam dilemu, ci na tych foto mam rozostrovat trochu pozadie alebo nie... Mne sa to tak viac paci, ale nie vzdy sa to hodi.
    Inac vcera som videl life Mazda6 combi, a viete aky je moj vztah ku kombikom (nemam ich rad) ale Mazda 6 je fakt cool, asi druhe combi (po Lagune) co sa mi paci.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.03  09:34

Cafko Tom ;))) Welcome back ;))) Tak to Ti verim, ze to ide ztuha ;))) Fuf, inak notasa mi este nedoniesli, zato ale mam uz pre Teba vsetky baterky ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.03.03  09:27

TomAnt sa v Prahe bavi upravovanim inkriminovanych foto, ale ide to ztuha :)
    Zato uz mam nove pozadie do Win :-) Ale foto su fakt celkom pekne, bolo dobre pocasie, nizke slnko, bezoblacno...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.03  08:27

« Re:

joe: fotky su fakt pjeknucke ;))) Tvoja Miatka je velka kocka ;))) My sme s TomAntom spravili cez vikend veliku fotosession, Mazdicky sme konecne vyblyskali a Tom nafotil (napriek brblajucim priatelkam, ktore dokonca odmietli sa nechat pri Mazdickach vyfotit) 105 fotiek ;)) Update bude asi buduci tyzden, ked sa vrati z Prahy. No a "technicky" update, na ktorom som uz chcel fachcit, je stale pozdrzany tym, ze mam momentalne obidva notebooky pokazene :(((
  • 00 Reagovat !

foto

26.03.03  00:00

« Bez nadpisu

ted jsem dal nejake nove fotky a pocitadlo na webik....zkusim jeste to schema radia....hmmm
  • « 00 Reagovat !

foto

25.03.03  22:13

to je fakt...ono na sporilove se vube v servisu deji veci...no nic...mam taky prima zkusenost ;-)
    proto rikam, nechat jim tak to nejdulezitejsi, zbytek si udelat sam a s potrebnou davkou lasky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.03.03  12:14

h_ST: samozřejmě, já na tuhle prohlídku musel samostatně, protože to zapomněli udělat při standardní garančce. Dělá se každej rok, jinak přijdeš o záruku na lak a prorezivění. Naposled mi nějakej * na Spořilově nejdříve vykuchal pohyblivý mřížky ve výdechu na palubce, když se tam snažil narvat ten voňavej zmetek, kterej tam vozím a asi jim vypadnul. Když se mu to nepovedlo, prostě ho hodil na podlahu a tam jsem ho našel vyteklej. Proč se za ty nekřesťanský prachy aspoň nechovaj k autu jako lidi? Je to cizí věc za víc než půl milionu!
  • « 00 Reagovat !

foto

21.03.03  17:08

h_ST: ak mas blizsie do Bratislavy tak neni problem ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

21.03.03  17:00

TomAnt: já nejsu z Prahy, naštěstí :-)). Ještě se ozvu, teď už nestíhám.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…