MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

03.04.03  21:53

« Re: Autovrakoviště

:-) a hele odkud ta cisla znam????
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.04.03  15:43

A nejake co najblizsie ku Slovensku? Dik...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.03  13:13

Radimek: několik kontaktů na vrakáče: Kovařík - 777600464, Vaca - 602103537, Dufek - 602235057, Řiháček - 603225441. Jsou vesměs v jižní polovině ČR, osobně jsem byl u Dufka (jižně od Prahy) a u Řiháčka (u Znojma). Ta čísla platila loni v říjnu.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.03  12:07

Mam skusenosti s varkoviskom nedaleko prahy. Tu je adresa: [odkaz] Maju to tam rozdelene podla znacky aut. A je tam toho fakt dost. Niekolko desiatok (mozno sto) rozobranych mazd, vsetkych rocnikov a typov.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.03  11:15

« Re: Rezonance, plyn a vel. baterie

Radimek: ten problem s plynovym pedalom (prve stlacenie rano po studenej noci) mam aj ja, spytam sa na to najblizsie v servise, ze co to je a potom Ti dam vediet. Baterku Ti pozrem (Mazdulka zase spinka v garazi) a napisem tiez ;)))
  • 00 Reagovat !

foto

03.04.03  10:02

« Rezonance, plyn a vel. baterie

Při stání na místě s M 626 a nastartovaným motorem mi rezonuje výfukové potrubi (asi). Z venku to není poznat, ale v autě je něco slyšet. Co s tím ?
    A ještě se mi stává, že když ráno startuji auto, mám plynový pedál jakoby zaseknutý a musím razantně přitlačit. Když pak popojíždím a startuji, plyn je v pohodě. Stane se to zase až když auto stojí déle. Nemáte zkušenost jak to odstranit bez pomocí servisu.
    Ještě bych potřeboval vědět, kolik Ah (velikost) originál baterie do M 626 GF.
    Díky,
  • 00 Reagovat !

foto

03.04.03  09:54

« Autovrakoviště

Víte o nějakém autovrakovišti na Mazdy. Máte zkušenosti, dá se tam něco vybrat.
  • 00 Reagovat !

foto

03.04.03  09:50

« Výfuk

V tlumiči výfuku mi štěrká asi uvolněný karbon ( možná rozpadlá přepážka). Nevíte někdo jestli to půjde vysypat, když tlumič sundám. Výfuk je starý 5 let.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.03  09:15

« Re: Servisní prohlídka ....dveře

h_ST: Dakujem. Mozno si to necham spravit, 4 litre (alebo teda 5 a pol nasich) je celkom dobra cena, kedze kvoli tomu skrabancu som na Mazdu dostal 2500EUR zlavu oproti "tabulkovej" cene ;))) Inak konecne som si spomenul a pozrel fakturu za tu prehliadku pri 60tkm: prehliadka ako taka asi 130EUR, ostatne vsetko diely a naplne, napr. 50EUR olej, 50EUR filter vnutorneho vzduchu, 25EUR sada stieracov (kua!) a takto sa to nazbieralo do tych 330. Zadara mi v ramci zaruky nastavili ostrekovaci system a "odmrazili" dvere kufra - veci, ktore som "reklamoval" ;)) Teraz mi dufam zadara namazu plynove lanko - hehe jediny problemcek za poslednych 15tkm ;))) fuf, vikend po Velkej Noci im tam moju kocenku necham, bude mat akorat 75tkm...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.03  07:13

« Re: Servisní prohlídka ....

Radimek: Všecny ty servisy jsou značkové - odkaz na ně je na www.mazda.cz. Můj švagr má první Mazdu (teprve :-))a jezdí do servisu v Dolním Benešově (má to tam nejblíž)a je velmi spokojen.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.03  07:07

« Re: Servisní prohlídka ....dveře

dabel: dělali toho víc než jenom ty dveře, takže nevím přesně, ale bylo to asi do 4 tisíc.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.03  13:03

h-ST: Nejsem z Ostravy, ale kousek od Ostravy(cca 10 km směr Havířov). Tvoje zkušenost mě utvrzuje v solidnosti Autolarosu. Švagr má již třetí Mazdu a je s Autolarosem také spokojen. Oběma se nám osvědčilo jezdit do značkového servisu. Předtím měl Opel Frontera, kterého dal na servis do neaut. sevisu. Něco mu tam špatně poskládali a zadřel motor. Měl s tím neuvěřitelné potíže.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.03  12:16

h_ST: ak to mozes prezradit, kolko vyslo vyklepanie a prelakovanie dveri? Mam po byvalom majitelovi taky skrabanec a preliacinu na zadnych dverach - evidentne temperamentne otvoril dvere a on tam bol zrovna nejaky stlpik :((
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.03  12:05

Radimek: Zkušenosti s Hekrou - koupil jsem u nich auto a byl jsem tam na první prohlídce. Nic jsem nereklamoval, takže další zkušenosti nemám. V Autolarosu jsem byl vyklepat a přelakovat bouchnuté dveře. Udělali to perfektně, ale neutrefili odstín, bylo to poznat. Ale hned když mi to předávali, tak mi šéfservisman řekl, že jsou si vědomi toho, neutrefeného odstínu, a že mi to zadarmo předělají, což taky posléze splnili. Pak jsem byl na další prohlídce taky tam. Proč - rozhodoval čas. Jet do Hekry je časově náročnější, protože tam čekám, až to udělají. A ty jsi z Ostravy ?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.03  10:18

« Re: Mazda.TomAnt.sk - update

Díky, už to funguje.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.03  10:14

h_ST prosím Tě, jakou máš zkušenost s Hekrou. Jsou solidní? Ja mám totiž s Autolarosem velmi dobré zkušenosti (ikdyž je tedy asi dražší). Stalo se mi třeba, že po servisní prohlídce mi časem začal pískat řemen. Zajel jsem do Autolarosu a tam zjistili, že je něco s předpínáním. Vyměnili mi to zdarma po dohodě s dovozcem v rámci záruky a to po 4,5 letech po uvedení do provozu. Když něco nevím, třeba na kolik -°C je chladící kapalina, tak tam zajedu a zdarma mi to změří, když jsem M 626 koupil a něco nevěděl, vždy mi velmi ochotně poradili. Mám takových dobrých zkušeností více. Doufám, že to nezakřiknu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.04.03  10:07

skus napisat do prehliadaca
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.04.03  10:06

Pridane este aj panoramaticke foto paluboviek :)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.03  10:05

Asi s tím internetem neumím. Tvoje stránky mi nejdou otevřít.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.04.03  09:32

« Mazda.TomAnt.sk - update

2.4.2003 - pridany Guestbook/Diskusia
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…