MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Re: Autovrakoviště
TomAnt: blíž ke Slovensku neznám nic. Zkoušel jsem nějaké číslo (snad) do Karviné, když jsem sháněl zadní světlo na 626, ale na 626 (a Mazdy obecně) tam nebylo nic. Pak pomohl Joe - na ty čísla z 1454 má copyright on ! Ale obecně - ty vrakáče asi fungují líp tam, kde se dají jednoduše vozit vraky z Rakouska nebo Německa ... -
« kola a auto
tak uz je to tutovka. pokud nekdu z Vas nebo znamych shani slusny auto tak efko je na prodej a kola 16" 205/45/R16 taky
o vikendu to nafotim a dam na web nejake blizsi info, samozrejme vsechny dotazy rad zodpovim na mailu miata@iol.cz popr. na tel. ten bude na webu. dneska jsem sehnal hezky 17" orig kola na Premacy 205/40/R17 ... budou tomu sluset. uz mam v hlave naplanovane mirne upravy premasky tak se nechte prekvapit...bude to dobry :-) -
« Re: Rezonance, plyn a vel. baterie
Radimek: ten problem s plynovym pedalom (prve stlacenie rano po studenej noci) mam aj ja, spytam sa na to najblizsie v servise, ze co to je a potom Ti dam vediet. Baterku Ti pozrem (Mazdulka zase spinka v garazi) a napisem tiez ;))) -
« Rezonance, plyn a vel. baterie
Při stání na místě s M 626 a nastartovaným motorem mi rezonuje výfukové potrubi (asi). Z venku to není poznat, ale v autě je něco slyšet. Co s tím ?
A ještě se mi stává, že když ráno startuji auto, mám plynový pedál jakoby zaseknutý a musím razantně přitlačit. Když pak popojíždím a startuji, plyn je v pohodě. Stane se to zase až když auto stojí déle. Nemáte zkušenost jak to odstranit bez pomocí servisu.
Ještě bych potřeboval vědět, kolik Ah (velikost) originál baterie do M 626 GF.
Díky, -
« Re: Servisní prohlídka ....dveře
h_ST: Dakujem. Mozno si to necham spravit, 4 litre (alebo teda 5 a pol nasich) je celkom dobra cena, kedze kvoli tomu skrabancu som na Mazdu dostal 2500EUR zlavu oproti "tabulkovej" cene ;))) Inak konecne som si spomenul a pozrel fakturu za tu prehliadku pri 60tkm: prehliadka ako taka asi 130EUR, ostatne vsetko diely a naplne, napr. 50EUR olej, 50EUR filter vnutorneho vzduchu, 25EUR sada stieracov (kua!) a takto sa to nazbieralo do tych 330. Zadara mi v ramci zaruky nastavili ostrekovaci system a "odmrazili" dvere kufra - veci, ktore som "reklamoval" ;)) Teraz mi dufam zadara namazu plynove lanko - hehe jediny problemcek za poslednych 15tkm ;))) fuf, vikend po Velkej Noci im tam moju kocenku necham, bude mat akorat 75tkm... -
« Re: Servisní prohlídka ....
h-ST: Nejsem z Ostravy, ale kousek od Ostravy(cca 10 km směr Havířov). Tvoje zkušenost mě utvrzuje v solidnosti Autolarosu. Švagr má již třetí Mazdu a je s Autolarosem také spokojen. Oběma se nám osvědčilo jezdit do značkového servisu. Předtím měl Opel Frontera, kterého dal na servis do neaut. sevisu. Něco mu tam špatně poskládali a zadřel motor. Měl s tím neuvěřitelné potíže. -
« Re: Servisní prohlídka ....
Radimek: Zkušenosti s Hekrou - koupil jsem u nich auto a byl jsem tam na první prohlídce. Nic jsem nereklamoval, takže další zkušenosti nemám. V Autolarosu jsem byl vyklepat a přelakovat bouchnuté dveře. Udělali to perfektně, ale neutrefili odstín, bylo to poznat. Ale hned když mi to předávali, tak mi šéfservisman řekl, že jsou si vědomi toho, neutrefeného odstínu, a že mi to zadarmo předělají, což taky posléze splnili. Pak jsem byl na další prohlídce taky tam. Proč - rozhodoval čas. Jet do Hekry je časově náročnější, protože tam čekám, až to udělají. A ty jsi z Ostravy ?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!