MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

09.04.03  14:00

« Re: Jaké stěrače

Radimek: no ja som najprv kupoval "kvalitu z TESCA", ktora mi ale vydrzala priblizne 2-3 mesiace a uz to bola hruza. Potom som kupil Bosch Twin, ktore su sice raz tak drahe, ale drzia uz rok v pohode ;)))
  • 00 Reagovat !

foto

09.04.03  13:58

« Jaké stěrače

Jaké kupujete stěrače? Už jsem tuto diskuzi rozvíjel na www.autohit.cz, ale reakcí je málo.
    A tak se ptám Vás. Já vždy kupuji nějaké obyčejné na pumpě do cca 150,-Kč. Přestože stěrače vždy měním na jaře a podzim, poslední stěrače Filson mi podřely sklo a tak zvažuji, zda koupit nějaké dražší třeba Champion nebo Bosch.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.04.03  11:43

« Mazda.TomAnt.sk - update 9.4.2003

pridaná sekcia O nás --> Spriatelené Mazdy a v nej Radimova Mazda 626 GF 2.0i 115k
  • 00 Reagovat !

foto

09.04.03  11:36

« Zjištění.

Dnes jsem doslova neměl co dělat, tak jsem projel ZHRUBA celou diskuzi od začátku a zjistil jsem, že ty naše auta maji stejné problémy. A tak jsem zase klidnější.
    Jen mi nějak uniklo, jak jste vyřešili potíže se špatným bržděním pravého zadního kola.
    Když jsem auto loni v červnu koupil, byly všechny kotouče a destičky OK mimo destiček pravého zadního kola. V Autolarosu mi je vyměnili. V lednu mi začaly brzdy blbnou a občas se rozvítil vykřičník. Zajel jsem do Autolarosu, dolili brzdovou kapalinu a vše bylo OK (zapomněl jsem se však zeptat, kde se ta kapalina ztratila). Pak jsem si všiml, že občas po jízdě mám více zahřáte pr.zadní kolo a někdy zase není kotouč tak vyleštěn jak ostatní tři. Našli jste řešení? Nebo mám byt v klidu.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.04.03  19:40

« Re: kola AEZ 7Jx15

zitra by te bracha mel zkontaktovat
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.04.03  17:25

« Mazda.TomAnt.sk - Update 8.4.2003

Pridane info o Mazde 626 GC, pridane fotografie k Mazde 626 GB...
  • « 00 Reagovat !

foto

08.04.03  09:24

« Re: kola AEZ 7Jx15

Měl bych vážný zájem, pošli mi fotku jak vypadají na RadimecekH@seznam.cz (z Ostravy do Pardubic nepojedu) a ještě zjisti, zda středová díra je 67,1 (Mazdy starších modelů měly jinou díru). Když budou slušné, tak mi pošleš na dobírku. Díky
  • 00 Reagovat !

foto

07.04.03  18:55

« kola AEZ 7Jx15

prodam alu kola AEZ 7Jx15 5x dira, roztec 114.3 pouzivano na Mazde 626, vhodne pro japonce. Pro pneu 185-205mm, jsou vystaveny v Mazde Pardubice na 17. listopadu. Bez pneumatik ve velmi dobrem stavu, pouzivany jednu sezonu. Cena pri rychlem jednani komplet 6500Kc!! Nutno videt tel 607 972 850 Honza
  • « 00 Reagovat !

foto

06.04.03  21:32

« Re: kola a auto

to Radimek: mam 16" MiM s 205/45/R16 ale 4x100 na 323....to ti tam nepujde ;-)

to h_st> copyright neni zadny to je jasny, hlavne kdyz to pomuze, jenom dobre :-)
    tady byl cely vikend naprosto sileny, auto jsem nemohl ani umyt natoz nafotit...takze zatim nic....ehhh.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.03  13:55

« Re: Mazda web

Nazdarek Bobe ;)))) Motory 2.0i 115k v GE a GF sa lisia len kompresiou (zeby kvoli emisiam???). Ty mas 9.0, ja mam 9.6 atmosfery, vykon aj tocak je rovnaky (GF ma vykon ale o 500 otaciek vyssie, tocak je rovnako). Ty mozes kludne brat normal, ja len super :((( Ad sol a oxidacia: mame za sebou dost drsnu zimu a pretoze sa motame v tej istej extremne nasolenej oblasti, su na tom nase Mazdicky s pridelom soli asi narovnako ;))) Btw moj ex-Nissan mal po 8 nemeckych zimach od soli totalne vyzraty chladic, to uz bolo horsie :(((
  • 00 Reagovat !

foto

04.04.03  13:50

« Mazda web

To: dabel. Cao pane, tak jsem si prohlizel fotky tvoji nove mazindy a docela me prekvapil motor, je prakticky stejny jako u mojeho GE. Dokonce mas na nem taky fleky od soli a znamky oxidace. :-))Puvodne jsem si myslel ze je to nejaka chyba moji mazdy, ale vidim ze je to normalni :-))) Tak se mej.B.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.03  11:28

« Re: Rezonance, plyn a vel. baterie

Caute, ten problem s plynem mam na 626 GE taky. Obcas se to stane i za jizdy, ja ho pak vic prislapnu a kdyz dojde k uvolneni, tak to samozrejme skoci do predu (85 kW)...:-(
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.03  11:00

« Re: Olej do Mazdy

To je fakt, TXT neseženeš jinde než v servisech. taky jsem to svého času řešil. Teď mi tam dávají ještě dražší SLX a připadá mi, že budu muset začít řešit dolívání. Doteď jsem nikdy nemusel dolívat, ale teď koukám, že po osmi tisících od prohlídky je to pod půlkou mezi ryskami.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.03  09:49

« Re: Olej do Mazdy

Do svojej 2.5V6 GE davam Valvoline SynPower 5W40, je to plna syntetika SJ/CF A3-98/B3-98. Kupujem to zhruba za 1200Kc/4L s DPH a som s nim maximalne spokojny.
  • 00 Reagovat !

foto

04.04.03  09:17

« Olej do Mazdy

Pánové, zajímalo by mne, jaký dáváte do Mazdy motorový olej. Ja mám Castrol TXT Softec (dali i ho tam v AUTOLAROSU) a zdá se mi docela drahý a navíc když jsem potřeboval dolít, sehnal jsem ho jen v servise Mazda.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.03  09:11

« Re: kola a auto

joe-st: Jaký veb máš na mysli? A jaké 16´´ kola? Scháním 16´´ AL disky na M 626, ale pneu 205/45 mi nevyhovuje. Potřebuji 205/50
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.03  06:40

« Re: Autovrakoviště

TomAnt: blíž ke Slovensku neznám nic. Zkoušel jsem nějaké číslo (snad) do Karviné, když jsem sháněl zadní světlo na 626, ale na 626 (a Mazdy obecně) tam nebylo nic. Pak pomohl Joe - na ty čísla z 1454 má copyright on ! Ale obecně - ty vrakáče asi fungují líp tam, kde se dají jednoduše vozit vraky z Rakouska nebo Německa ...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.03  06:31

« Re: Autovrakoviště

joe: nějaký problém s copyrightem ? :-)) Mně ty čísla pomohly, tak třeba pomůžou i dalším ....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.04.03  00:00

« Mazda.TomAnt.sk - update 4.4.2003

Pridane specifikacie a hodnotenia nasich (Dabel, TomAnt) Mazdiciek + pridane informacie a specifikacia o Mazde 626 GB (prva lastovicka v rade updatov z historie Mazdy 626)
  • 00 Reagovat !

foto

03.04.03  21:57

« kola a auto

tak uz je to tutovka. pokud nekdu z Vas nebo znamych shani slusny auto tak efko je na prodej a kola 16" 205/45/R16 taky

o vikendu to nafotim a dam na web nejake blizsi info, samozrejme vsechny dotazy rad zodpovim na mailu miata@iol.cz popr. na tel. ten bude na webu. dneska jsem sehnal hezky 17" orig kola na Premacy 205/40/R17 ... budou tomu sluset. uz mam v hlave naplanovane mirne upravy premasky tak se nechte prekvapit...bude to dobry :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…