MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Jaké stěrače
Jaké kupujete stěrače? Už jsem tuto diskuzi rozvíjel na www.autohit.cz, ale reakcí je málo.
A tak se ptám Vás. Já vždy kupuji nějaké obyčejné na pumpě do cca 150,-Kč. Přestože stěrače vždy měním na jaře a podzim, poslední stěrače Filson mi podřely sklo a tak zvažuji, zda koupit nějaké dražší třeba Champion nebo Bosch. -
« Zjištění.
Dnes jsem doslova neměl co dělat, tak jsem projel ZHRUBA celou diskuzi od začátku a zjistil jsem, že ty naše auta maji stejné problémy. A tak jsem zase klidnější.
Jen mi nějak uniklo, jak jste vyřešili potíže se špatným bržděním pravého zadního kola.
Když jsem auto loni v červnu koupil, byly všechny kotouče a destičky OK mimo destiček pravého zadního kola. V Autolarosu mi je vyměnili. V lednu mi začaly brzdy blbnou a občas se rozvítil vykřičník. Zajel jsem do Autolarosu, dolili brzdovou kapalinu a vše bylo OK (zapomněl jsem se však zeptat, kde se ta kapalina ztratila). Pak jsem si všiml, že občas po jízdě mám více zahřáte pr.zadní kolo a někdy zase není kotouč tak vyleštěn jak ostatní tři. Našli jste řešení? Nebo mám byt v klidu. -
« kola AEZ 7Jx15
prodam alu kola AEZ 7Jx15 5x dira, roztec 114.3 pouzivano na Mazde 626, vhodne pro japonce. Pro pneu 185-205mm, jsou vystaveny v Mazde Pardubice na 17. listopadu. Bez pneumatik ve velmi dobrem stavu, pouzivany jednu sezonu. Cena pri rychlem jednani komplet 6500Kc!! Nutno videt tel 607 972 850 Honza -
« Re: kola a auto
to Radimek: mam 16" MiM s 205/45/R16 ale 4x100 na 323....to ti tam nepujde ;-)
to h_st> copyright neni zadny to je jasny, hlavne kdyz to pomuze, jenom dobre :-)
tady byl cely vikend naprosto sileny, auto jsem nemohl ani umyt natoz nafotit...takze zatim nic....ehhh. -
« Re: Mazda web
Nazdarek Bobe ;)))) Motory 2.0i 115k v GE a GF sa lisia len kompresiou (zeby kvoli emisiam???). Ty mas 9.0, ja mam 9.6 atmosfery, vykon aj tocak je rovnaky (GF ma vykon ale o 500 otaciek vyssie, tocak je rovnako). Ty mozes kludne brat normal, ja len super :((( Ad sol a oxidacia: mame za sebou dost drsnu zimu a pretoze sa motame v tej istej extremne nasolenej oblasti, su na tom nase Mazdicky s pridelom soli asi narovnako ;))) Btw moj ex-Nissan mal po 8 nemeckych zimach od soli totalne vyzraty chladic, to uz bolo horsie :((( -
« Mazda web
To: dabel. Cao pane, tak jsem si prohlizel fotky tvoji nove mazindy a docela me prekvapil motor, je prakticky stejny jako u mojeho GE. Dokonce mas na nem taky fleky od soli a znamky oxidace. :-))Puvodne jsem si myslel ze je to nejaka chyba moji mazdy, ale vidim ze je to normalni :-))) Tak se mej.B. -
« Re: Olej do Mazdy
To je fakt, TXT neseženeš jinde než v servisech. taky jsem to svého času řešil. Teď mi tam dávají ještě dražší SLX a připadá mi, že budu muset začít řešit dolívání. Doteď jsem nikdy nemusel dolívat, ale teď koukám, že po osmi tisících od prohlídky je to pod půlkou mezi ryskami.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Inak este sa mi celkom osvedcili stierace s dvoma stieracimi gumickami, celkom dobry napad.