MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
« Jaké stěrače
Jaké kupujete stěrače? Už jsem tuto diskuzi rozvíjel na www.autohit.cz, ale reakcí je málo.
A tak se ptám Vás. Já vždy kupuji nějaké obyčejné na pumpě do cca 150,-Kč. Přestože stěrače vždy měním na jaře a podzim, poslední stěrače Filson mi podřely sklo a tak zvažuji, zda koupit nějaké dražší třeba Champion nebo Bosch. -
« Zjištění.
Dnes jsem doslova neměl co dělat, tak jsem projel ZHRUBA celou diskuzi od začátku a zjistil jsem, že ty naše auta maji stejné problémy. A tak jsem zase klidnější.
Jen mi nějak uniklo, jak jste vyřešili potíže se špatným bržděním pravého zadního kola.
Když jsem auto loni v červnu koupil, byly všechny kotouče a destičky OK mimo destiček pravého zadního kola. V Autolarosu mi je vyměnili. V lednu mi začaly brzdy blbnou a občas se rozvítil vykřičník. Zajel jsem do Autolarosu, dolili brzdovou kapalinu a vše bylo OK (zapomněl jsem se však zeptat, kde se ta kapalina ztratila). Pak jsem si všiml, že občas po jízdě mám více zahřáte pr.zadní kolo a někdy zase není kotouč tak vyleštěn jak ostatní tři. Našli jste řešení? Nebo mám byt v klidu. -
« kola AEZ 7Jx15
prodam alu kola AEZ 7Jx15 5x dira, roztec 114.3 pouzivano na Mazde 626, vhodne pro japonce. Pro pneu 185-205mm, jsou vystaveny v Mazde Pardubice na 17. listopadu. Bez pneumatik ve velmi dobrem stavu, pouzivany jednu sezonu. Cena pri rychlem jednani komplet 6500Kc!! Nutno videt tel 607 972 850 Honza -
« Re: kola a auto
to Radimek: mam 16" MiM s 205/45/R16 ale 4x100 na 323....to ti tam nepujde ;-)
to h_st> copyright neni zadny to je jasny, hlavne kdyz to pomuze, jenom dobre :-)
tady byl cely vikend naprosto sileny, auto jsem nemohl ani umyt natoz nafotit...takze zatim nic....ehhh. -
« Re: Mazda web
Nazdarek Bobe ;)))) Motory 2.0i 115k v GE a GF sa lisia len kompresiou (zeby kvoli emisiam???). Ty mas 9.0, ja mam 9.6 atmosfery, vykon aj tocak je rovnaky (GF ma vykon ale o 500 otaciek vyssie, tocak je rovnako). Ty mozes kludne brat normal, ja len super :((( Ad sol a oxidacia: mame za sebou dost drsnu zimu a pretoze sa motame v tej istej extremne nasolenej oblasti, su na tom nase Mazdicky s pridelom soli asi narovnako ;))) Btw moj ex-Nissan mal po 8 nemeckych zimach od soli totalne vyzraty chladic, to uz bolo horsie :((( -
« Mazda web
To: dabel. Cao pane, tak jsem si prohlizel fotky tvoji nove mazindy a docela me prekvapil motor, je prakticky stejny jako u mojeho GE. Dokonce mas na nem taky fleky od soli a znamky oxidace. :-))Puvodne jsem si myslel ze je to nejaka chyba moji mazdy, ale vidim ze je to normalni :-))) Tak se mej.B. -
« Re: Olej do Mazdy
To je fakt, TXT neseženeš jinde než v servisech. taky jsem to svého času řešil. Teď mi tam dávají ještě dražší SLX a připadá mi, že budu muset začít řešit dolívání. Doteď jsem nikdy nemusel dolívat, ale teď koukám, že po osmi tisících od prohlídky je to pod půlkou mezi ryskami.

Inak este sa mi celkom osvedcili stierace s dvoma stieracimi gumickami, celkom dobry napad.