MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• 00 Reagovat !

foto

24.08.04  12:19

« Bez nadpisu

Jo... ja prave zistujem, ci sa na mna tiez vztahuje tych 50 litrov poplatok :(, kedze to auto je MOJE uz 2 roky... ak ano, tak ma asi (s prepacenim) j...e!
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 24.08.04  12:13

« Re:

priserne, musim ist odhlasit stare do ineho okresu, potom musim ist s novym na obvodny urad, kde mi daju slovensky TP, musim prejst STK (aj ked to je nove auto :-) ) a az potom na DI po znacky.
    Hrozne.
  • 00 Reagovat !

foto

24.08.04  12:03

« Bez nadpisu

Jo, tych formalit sa dost desim - v oktobri budem mozno prehlasovat moju Mazdulku na slovenske znacky a uz teraz ma to mata v nocnych morach :-( No nic, ked nevyjde zraz, tak by aspon mohla nejaka pizza vyjst, aby som Ti fesandu poobdivoval ;)
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 24.08.04  11:42

« Re:

tak to ano, ale pochybujem, ze sa mi podari vsetko dovtedy vybavit...
  • 00 Reagovat !

foto

24.08.04  10:46

« Bez nadpisu

Lubos: ale keby prisla ten tyzden pred zrazom... tak by sa Ti mohlo podarit prist, ci nie?
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 24.08.04  10:34

« Re: Mazda zraz

skoda chlapi, mne by mala 6 prist niekedy od 5.9 - 15-9., takze to s najvacsou pravdepodobnostou nestihnem :(
  • 00 Reagovat !

foto

24.08.04  09:37

« Mazda zraz

Vsetkych Vas pozyvame na 1. Ceskoslovensky Mazda zraz:
    [odkaz]
    Podrobnosti vo fore:
    [odkaz]
    Tesime sa na Vasu ucast!
  • 00 Reagovat !

foto

24.08.04  09:35

« Bez nadpisu

626 LX, ES a DX su americke modely, ktore su od tych europskych znacne rozdielne. Odporucam zajst do obchodu so suciastkymi, ktory vedie NGK alebo Denso (ine rozhodne nie!) a zakupit podla ich katalogu.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.04  20:06

« Re: Svíčky

woe, M6 diesel ma jen zhavice... fakt tam zadne svicky nejsou...
  • 00 Reagovat !

foto

20.08.04  18:34

« Svíčky

Zdravím všechny, Vím že svíčky už sou tu probrané ale jaké označení Svíčky mám koupit? Páč když se chci kouknout na NGK na NETu tak pak naběhne 626 - LX (ES, DX) a sem :shock: No a pak motor a to je to same L 4-2- či co :shock: . Dík za Info k těmto pro mě záhadám nebo typ co přímo koupit Díky >:D
    (M626 GW 1998 2.0 16V)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.04  15:52

« Re: USA radio

resil jsem to tak ze jsem zakoupil plechovou krabicku na bastlene veci cerne barvy v GM Electronics, trochu ji pririzl, vyvrtal do ni dirky a udelal si ovladani na klimatizaci - mam tam mechanickou, tak jsem to zdigitalizoval. bohuzel byl spatny procik, takze to po tydnu shorelo a druhy se mi uz kupovat nechtelo... Tedka uz mi to jen blika podle toho jak hrajou basy... takovy ten KNIGHT RIDER lol >:D
    Takze plechova krabicka zabere to misto co zbyde po instalaci EU radia...
    Nez se totalne sesralo tak stejne hralo nahovno... Tak s nim honecne slehni a pak ukaz FOTO...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.08.04  23:05

« USA radio

No já s ním mám samozřejmě ty samé problémy, chvíli jsem doufal že to půjde nějak upravit, s tím že to nejde jsem se už smířil, s tím že ale zvuk z onoho rádia hraje hrozně se nesmířím a brzo ho z toho auta vykopu... :x
    Je to integrované i s CD přehrávačem a hodinami, nádherně to do auta pasuje, navíc to zabírá 2 pozice, je to podsvícené jako vše ostatní, svítí to jinak při zaplých světlech než bez nich, prostě nádhera, jenže jakákoli skladba co hraje z tuneru postrádá vše co by měla mít, výšky, středy, dynamiku, prostě to huhle někde zpoza palubovky, zatímco když pustím CD rozezní se všech 6 integr. repro konečně naplno a nechybí tomu nic.
    Takže až trochu našetřím a seženu šuplík do druhé pozice která odbastlením celého slavného mazďáckého modulárního systému vznikne kašlu na to jak to krásné lícuje a ladí s interiérem a nacpu tam buď Pioneera nebo VDO Dayton, zdají se mi The best...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.08.04  08:26

« Re: Re: Re: Re: USA RADIO

NE NE NE..tohle je supr radio, vyborne hraje a ja jsem s nim spokojenej, jen ten detaďl.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.04  17:07

« Re: Re: Re: USA RADIO

skus s nim poradne slehnou o zem, kdyz to nepomuze tak jeste jednou a porad dokola. Az te to nebude bavit si kup nove. Mam Mazdu protege USA a original radio z USA (skoro o 2/3 vetsi nez evropske) delalo neco podobneho, tak jsem s nim parkrat riznul a sel si koupit nove...
    ...ani v Mazda Brno nevedeli co s tim...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.08.04  16:01

« Re: Re: USA RADIO

hm, toho jsem se bal..jasne..delam to tak uz dva roky..ladim jen liche. ;-)
    Napadlo me jen se zeptat, jeslti s tim nema nekdo zkusennosti....nahoda je blbec ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.08.04  15:44

« Re: USA RADIO

Nic se na tom "odblokovat" nedá, je tak stavěné. Kup si nové autorádio nebo si laď jenom stanice vysílající na "lichých desetinách".
    PS: Je tu samozřejmě možnost "peladění tuneru" změnou nastavení jeho citlivosti a selektivity. Ale zase to bude hrát na ho...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.08.04  15:39

« USA RADIO

Ahoj,
    nemate nekdo zkusennosti s odblokovanim tuenru USA Mazda radia? Jede jen klasicky liche frekvence, je ale super a nechce se mi ho menit.. :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.04  15:18

« Re: ABS

Tak už to je vyřešené. Bylo to vadné čidlo ABS na zadním kole. Oprava za 4600 kč. V jednu chvíli to vypadalo i na vadnou řídící jednotku ABS, což by bylo o dost dražší.
  • 00 Reagovat !

foto

11.08.04  09:25

« ABS

Ahoj,
    mám problém s ABS u M626 (´98). Nejdříve mi to při dobržďování vrzalo od pedálu a teď už to nevrže, ale svíti oranžové kontrolky ABS a TCS. Jinak auto brzdí normálně. Nevíte jak velký problém to může být. Máte někdo zkušenost s touto závadou příp. tip na její odstranění?
    díky
  • 00 Reagovat !

foto

07.08.04  23:17

« Kvalita servisů

Nemáte někdo přehled o kvalitě a cenách značkových servisů na severní Moravě?
    Mám opakovaný problém s motorem (viz [odkaz] na Mazdaklubu.sk) a chci to dát do značkového servisu. Vím o Autolaros v Ostravě a HEKRA v Opavě.
    Díky
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…