MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Svíčky
Zdravím všechny, Vím že svíčky už sou tu probrané ale jaké označení Svíčky mám koupit? Páč když se chci kouknout na NGK na NETu tak pak naběhne 626 - LX (ES, DX) a sem :shock: No a pak motor a to je to same L 4-2- či co :shock: . Dík za Info k těmto pro mě záhadám nebo typ co přímo koupit Díky >:D
(M626 GW 1998 2.0 16V) -
« Re: USA radio
resil jsem to tak ze jsem zakoupil plechovou krabicku na bastlene veci cerne barvy v GM Electronics, trochu ji pririzl, vyvrtal do ni dirky a udelal si ovladani na klimatizaci - mam tam mechanickou, tak jsem to zdigitalizoval. bohuzel byl spatny procik, takze to po tydnu shorelo a druhy se mi uz kupovat nechtelo... Tedka uz mi to jen blika podle toho jak hrajou basy... takovy ten KNIGHT RIDER lol >:D
Takze plechova krabicka zabere to misto co zbyde po instalaci EU radia...
Nez se totalne sesralo tak stejne hralo nahovno... Tak s nim honecne slehni a pak ukaz FOTO... -
"-- skrytý --" 17.08.04 23:05
« USA radio
No já s ním mám samozřejmě ty samé problémy, chvíli jsem doufal že to půjde nějak upravit, s tím že to nejde jsem se už smířil, s tím že ale zvuk z onoho rádia hraje hrozně se nesmířím a brzo ho z toho auta vykopu... :x
Je to integrované i s CD přehrávačem a hodinami, nádherně to do auta pasuje, navíc to zabírá 2 pozice, je to podsvícené jako vše ostatní, svítí to jinak při zaplých světlech než bez nich, prostě nádhera, jenže jakákoli skladba co hraje z tuneru postrádá vše co by měla mít, výšky, středy, dynamiku, prostě to huhle někde zpoza palubovky, zatímco když pustím CD rozezní se všech 6 integr. repro konečně naplno a nechybí tomu nic.
Takže až trochu našetřím a seženu šuplík do druhé pozice která odbastlením celého slavného mazďáckého modulárního systému vznikne kašlu na to jak to krásné lícuje a ladí s interiérem a nacpu tam buď Pioneera nebo VDO Dayton, zdají se mi The best... -
« Re: Re: Re: USA RADIO
skus s nim poradne slehnou o zem, kdyz to nepomuze tak jeste jednou a porad dokola. Az te to nebude bavit si kup nove. Mam Mazdu protege USA a original radio z USA (skoro o 2/3 vetsi nez evropske) delalo neco podobneho, tak jsem s nim parkrat riznul a sel si koupit nove...
...ani v Mazda Brno nevedeli co s tim... -
"-- skrytý --" 16.08.04 15:44
« Re: USA RADIO
Nic se na tom "odblokovat" nedá, je tak stavěné. Kup si nové autorádio nebo si laď jenom stanice vysílající na "lichých desetinách".
PS: Je tu samozřejmě možnost "peladění tuneru" změnou nastavení jeho citlivosti a selektivity. Ale zase to bude hrát na ho... -
« ABS
Ahoj,
mám problém s ABS u M626 (´98). Nejdříve mi to při dobržďování vrzalo od pedálu a teď už to nevrže, ale svíti oranžové kontrolky ABS a TCS. Jinak auto brzdí normálně. Nevíte jak velký problém to může být. Máte někdo zkušenost s touto závadou příp. tip na její odstranění?
díky