MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.04.03  10:22

« Mazda.TomAnt.sk update - 10.4.2003

pridana sekcia Mazda 626 --> Prakticke rady a v nej prvy tip od Radima pri kupe diskov...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.03  10:22

« Re: Jaké stěrače

Tawa: a kde presne Ti to vrzga?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.03  10:13

jinak se steraci na me 323....sem mel zatim asi jediny problem....2x se uplne pretrhl ten remen a konec....jinak mi vadi ze i po vymene samotneho sterace az neskutecne drou o sklo pokud neni dost mokre krom toho strasneho zvuku to pak poradne ani neutre, protoze lehce pak skacou po tom skle :-/ asi s tim budu muset pri dalsi servisni prohlidnce neco udelat ....jinak nemate zkusenosti jak nejak zmirnit rezonaci od plastu pri servisu kdyz jim to reknu tak mi to pekne naladi ale tak po 5000km je to vzdy zpet...spise to vypada ze se uz s tim smirim, protoze snad brzy se uz poohlednu po necem jinem :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.03  09:58

RadimH - hmm je fajn slyset ze z Autolarosu nemam jenom ja dobry pocit.... vsude mozne ctu a slysim jake ze to autorizovane servisy nejsou spatne ale v Autolarosu sem mel spise hodne pozitivni dojem a hlavne s dost dobre ochoty.... by to takhle melo u zastupcu znacek vsude fungovat
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.03  09:21

Radimek: no ja jsem TAKY najdrive kupoval "kvalitu z TESCA", ktera mi ale vydrzela priblizne 2-3 mesice. Pak jsem koupil Bosch s pritlacnym kridlem, a jsou perfektni, zenachavaji mirne mastny povrch, takze se kapku slevaji do kapicek a odtekaji rychle pryc, Sterace stihaji i ve 150 km/h :-)) Akorat jsem potkal sutr do skla a ta prasklinka jeden porezala, takze jdu koupit nove, opet BOSH.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.04.03  09:16

« Mazda.TomAnt.sk update - 9-10.4.2003

pridane informacie o Mazde 626 GD (tych motorov je ale fakt dost vela :-) )
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.03  08:34

joe_st: nevím jestli s těmi puklicemi to myslíš vážně nebo ironicky. V každém případě já spokojený nejsem. Originál puklice vypaly daleko lépe. Bohužel mi při servisní prohlídce jednu špatně nasadili a já ji ztratil. Pak jsem zjistil, že 1 ks orig. stojí 1.800,-Kč).
    Jelikož se mi nepařila prokázat vinu autoservisu a stalo se mi to když jsem měl auto cca 10 dnů a nevěděl jsem jak to v sevisu Mazda chodí,netrval jsem na dodání nové puklice a tak jsem koupil ty co tam mám ( sadu v Mazdě za 400,-Kč). Smířil jsem se s tím, že je budu používat se zimní sadou a na léto koupím elektrony (ty jsem zatím nesehnal pro mne za přijatelnou cenu). Ale tyto puklice za 400,-Kč jsou dost choulostivé a křehké.
    Posledně mi v Mazdě kontrolovali brzdy a uštípli kousek puklice. Řekl jsem jim, že již žádné další puklice nemíním kupovat a bez problému mi dali novou zdarma. Stačilo se ozvat. V tom se mi Autolaros v Ostravě líbí, že se nevykrucujou. Se služebním autem jezdím k všivákovi Hellerovi (Škoda servis). Kdybych mohl k jinému, už bych tam nejezdil. Tam bych se určitě nedohodl. Ale to jsem již odbočil od tématu a zvedá se mi adrenalín.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.03  22:25

nazdarek :-)

k tem steracum, mam tuhle zkusenost: kupuji orig. sterace mazda, po nekolika *TESCO* nakupech jsem po nich sahnul, je to ok, ale co me prekvapilo je to, ze pokud si myslite, ze po beznem umyti auta mate ciste predni okno tak je to omyl, a tam je taky zakopanej pes, po dobre vycistenem a odmastenem okne ten sterac chodi uplne jinak, nez kdyz tam je neco mezi solnym roztokem a vodou a nebo rozmastenych nekolik cmelaku a dalsich BUGsu, no a zkuste si hadrikem po myti prejet po britu sterace...fuuuj to je spiny akdyz i tohle umyjete..ejhle vsechno funguje o dost lepe.
    to PNEU: no ze 185/65R14 na 205/60 R15 - to kolo je vetsi auto bude hur akcelerovat a bude mit vetsi maximalku.
    to Radim's mazda at TomAnt -> vypada super, libi se mi na tom ty poklice, vypada to velmi elegantne.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.03  21:46

Zásadně BOSCH Twin, na mou 323 pasují stejné jako na Octavii, takže cena je celkem slušná a docela to funguje. Faktem je, že po změ vždycky nové i kdyby měly být zlaté. Zatím žádný víc než ten rok nepřežily (jezdím hodně)

Karel

• « 00 Reagovat !

foto

09.04.03  16:42

ad lista, to mluvíme oba o tom samém, s měněním máš naprosto pravdu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.04.03  15:56

Ad: dvojita gumicka... Ja som mal kedysi podobne, malo to taku 7ity gumicku, jednu hlavnu a tri na kazde strany mensie, akoze nieco na sposobb Gilette Mach3 :))) Ale to je taka blbost... medzi tie gumicky sa dostali muchy a ina haved co som zotieral a potom uz to fungovalo len ako perfektny mastic okna. NIKDY VIAC. Radsej jednu gumu a poriadnu ;) A casto menit :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.04.03  15:54

Ad: pritlacna lista... tu ja mam namontovanu nafest k ramienku stieraca pred vodicom, myslim ze aj Dabel :)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.03  15:32

OK, to bol len napad ;))) SWF nepoznam, ale ked vravis, ze su dobre, tak Ti verim. Ak su len trosku univerzalne, alebo Skoda a Mazda maju rovnaky system "navliekania", tak by problem byt nemal ;)) Dik za tip ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.03  15:28

Nikolkověk, značka je SWF a mají na straně řidiče perfektní přítlačnou lištu. Jediná odlišnost je, že oporoti starším typů je ten kolík ocelového ramene na který se stěrač navléká výtazně tlustší, ale to možná všechny novější stěrače.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.03  15:20

imaxim: btw a nebudu to tie BOSCHky? 400kc == priblizne 600SKK ;)))

Inak este sa mi celkom osvedcili stierace s dvoma stieracimi gumickami, celkom dobry napad.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.03  15:15

Moc to sem nepatří, ale pokud by vám na Mazdy seděly originální stěrače z Fabie/Octavie, stojí necelé 400 Kč a fungují skvěle.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.04.03  15:00

« Re: Mazda pneumatiky

tu na Slovensku by si mal v pripade nehody dost velky problem, ak mas na aute ine gumy ako tie co mas napisane v technicaku. Mohlo by sa stat ze poistovna by poistku neuznala a cvakal by si ako murovaty (ci uz sebe alebo inym)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.03  14:57

Tom: to bola garancka ;))) Tam som si nepomohol ;)) Ale normalny Bosch (este na GD) som v obchode kupil asi za 600 korun.
  • 00 Reagovat !

foto

09.04.03  14:51

« Mazda pneumatiky

Stane se něco, když dám na Mazdu 626 1,9 bezín/LPG r.v.93 kufr místo gum 185/65/14 pneu 205/60/15?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.04.03  14:31

Ja zatial kupujem "kvalitu z TESCA", kupoval som na Mazdu prvykrat, a zatial drzia :-) Mozno skoncim ako Dabel nakoniec, ale zas nechcel by som tak ako skoncil so stieracmi na garancke za 25 EUR ci kolko :)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…