MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• 00 Reagovat !

foto

16.04.03  09:17

« Svíčky

Pánové, včera jsem zjistil, že při 90.tis. prohlídce se mění svíčky a u Mazdy 626 stojí originály cca 2100,-Kč. Máte někdo u Mazdy zkušenosti s našimi svíčkami případně cizími (např.Bosch.)České svíčky se dají pořídit za 200,- a když je vyměním po taždých 20.tis. km, tak ma tom budu s vydanámi korunkami stále lépe. Otázka zní, co tomu řekne motor.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.04.03  08:59

« Re: Elektrony

RadimH: Fakt je, že já jsem jezdil i v zimě. A právě v místech, kde jsem kola škrábnul o obrubník prolézala sůl pod lak a ten se pak loupal v celých plátech .. Další argument proti je, že čím hezčí kola, tím větší riziko, že ti je někdo ukrade. Ale co, pak si je koupíš znovu na burze u Jeremenka .....
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.03  07:41

« Re: Elektrony

Country: Je to věc názoru. Já jsem měl elektrony 6 let a kromě jednoho škábance od neopartného zajetí k obrubníku byly jak nové. Je pravdou, že v zimě jsem na nich nejezdil. Když jsem auto dával na protiúčet, prodejci se kola tak líbily, že vůbec nezkoumal co je kde rezavé či bouchle. Jen konstatoval, že s těma kolama to prodá rychle. Měl pravdu, auto bylo prodáno za tři dny.
    Souhlasím, že jsou drahé, ale co je dnes levného.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.03  07:36

« Re: KLIMOSKA

morfikus: Moje zkušenost s málo chladící klimou byla taková, že stačilo vyměnit prachový filtr a klima jela naplno. Je pravdou, že ten filtr stál cca 800,-Kč. Přišli na to v Mazdě servisu, když jsem jel původně požadovat doplnění. Doplnění bych asi nechal na servisu.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.04.03  22:57

« KLIMOSKA

Zdarek mazdaci! Tak jsem tu zas, pomalu chystam auticko na leto...no a objevil jsem problemek...malo mi chladi klimoska ( abych se v lete neuvaril ;-) ) Vse tesni,funguje, chladi, jen malo..asi to chce dolejt ci tak neco. Mate nekdo zkusennost? Cim dolit, co s tim provest? Dikas R
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.04.03  21:28

« Elektrony

RadimH: na elektrony se vyser, nejsou k ničemu. A i když se to nezdá, většinou jsou těžší než plechové (to není fór !), takže vlastně zhoršují jízdní vlastnosti - je vyšší neodpružená hmota kola. Takže je to jen a pouze paráda, zbytečně drahá a velmi dočasná. Měl jsem je 6 let a po 3 letech ježdění se z nich začal loupat lak a vypadaly naprosto zoufale.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.03  14:10

« Re: Ještě, že jsem zvolil Mazdu

Radim: Mazdy nehrdzaveju ;))) Alebo ak, tak minimalne a vacsinou je to znamka nejakej opravenej buracky. Ani Tomova ani moja ziadnu hrdzu nema a ze uz maju 15 resp. 12 rokov ;))) Btw malu rozsirenost by som inak videl ako velke plus ;))) Nemam rad auta, ktore clovek vidi na kazdom rohu a ktore ma kazdy chruno :(((
  • 00 Reagovat !

foto

15.04.03  14:04

« Ještě, že jsem zvolil Mazdu

Zjišťuji, že jsem asi udělal moc dobře s Mazdou. Serfnul jsem mezi Fabie a zjistil, že jim už po dvou letech rezaví. Těch potíží je tam asi podstatně více, když už mají 11.tis. příspěkvů.
    Tak co chlapi a chlapci, rezaví Vám Mazdy ?
    Ale jednu nevýhodu jsem u Mazdy již zjistil. Když sháním starší elektrony, není v podstatě žadný výběr. Kdybych je však sháněl na auta skupiny WV, nevěděl bych, které dříve koupit.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.03  11:16

« Re: čidlo pod voknem

Velmi hluchy tip: ak mas automaticku klimu, mohlo by to byt cisto teoreticky cidlo teploty vzduchu, podla ktoreho klima pridava/ubera vykon. Ale pretoze aut. klimu nemala ziadna moja Mazda, mozem sa aj mylit :((
  • 00 Reagovat !

foto

15.04.03  11:05

« čidlo pod voknem

čau motoristi
    u mazdy 626 z roku 1996 sem našel u předního pravýho sloupku náký čidlo. mazdu mám poprvý a je to zrovna na ten sloupek bouraný. Nevíte někdo na co to čidlo je?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.03  08:09

« Re: Jaké stěrače

Joe_st: Fakt jsi mi udělal radost. Taky vždy tvrdím, že auto je potřeba odlišit a kola jsou nejlepší způsob. Byly doby, kdy jsem svou starou Škodu 120 oblepoval různými pruhy, abych se odlišil. Musím říci, že lidé v mém okolí vždy poznali moje auto. Když jsem měl Felicii, měl jsem tak pěkné elektrony, že jsem občas měl strach, aby mi je neukradli i s bezpečnostními šrouby. Na Mazdu chci elekrony RONAL LZ, zdají se mi fakt originální.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.04.03  00:00

« Mazda.TomAnt.sk update - 14.4.2003

pridana historia Mazdy 626, doplnene komentare k mojej Mazde po prezuti na letne pneu, jemne doladeny dizajn :)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.04.03  11:37

to Radim... vazne se mi libi.... neni v tom ani trochu ironie, to auto proste vypada jinak nez s temi jejich orig. poklicemi a me se libi auta, ktera se necim lisi, je to fakt dobry. btw kola delaji auto... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.04.03  10:41

joe_st: kde jsi zmizel, zajímá mě jak jsi to myslel s těmi puklicemi, zda vážně či ironicky. Pokud se ti vážně líbí, jsem potěšen.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.04.03  13:32

« Mazda.TomAnt.sk update - 10.4.2003 - Radimova Mazda

pridane informacie a hodnotenia od Radima k jeho Mazde...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.03  12:28

TAWA: dávám za pravdu servisákovi. Když je hodně děravá cesta, stává se mi, že se ve dveřích něco rozdrnčí. Pak to zase přejde a taky to typuji na motorek či nějaký mechanizmus okna. Zvuk mi připomíná rezonanci při kontaktu skla a drátu.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.03  12:01

Hmmm ani ne, protoze jezdil v tom i servisak a rikal, ze obcas se stava, ze pri najeti na nakou nerovnost, se ty plasty rozdrnci a ze je to kalibraci dveri a nebo taky motorkem pro okno uvnitr, ze bohuzel nekdy to dela u starsich verzi mam rocnik 98(do provozu 99) ovsem po servisu je to v pohode ovsem nevim jak tomu zabranit do budoucna ....hehe jinak nez do toho sednul servisak, do te doby sem myslel ze z toho auta vycucnu hodne, hmm ten me presvedcil o peknem omylu a asi nejsem sportovni ridic :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.03  10:41

Hm, ja som totiz chvilu myslel, ze jak mi to hnusne vrzga a potom som zistil, ze je to pritrubla stierka na sklo. Nebude to, ze Ti vrzga nieco, co odlozis do dveri? Lebo faktom je, ze vrzganie nebyva pre Mazdy moc typicke.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.03  10:35

pokud myslis ty plasty....tak nejvic je to citit u prednich dveri a zajimavy je ze kolem 2,1tis. otacek
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.04.03  10:24

Mne tak vrzga zadny stierac a na sluzobnom Forde vsetky :))) viem presne vo co go, ako keby sa to snazilo nasekat okno... Dost neprijemny zvuk a vizualny efekt :)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…