MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Nějak mi to nejede
Tak mi poslední dobou přijde, že DiTD zlenivělo. Musím víc šlapat na plyn a mít víc otáček než dříve, aby to trochu jelo. Najeto nějakých 84 tisíc, to by měl bejt motor v nejlepších letech. Není to tak markantní rozdíl, aby to bylo na reklamaci, ale znát to je. Máte nějakej nápad, co by stálo za to otestovat??? -
« Re: www.Mazda626.sk
imaxim: no jo, my sme tiez zvazovali, ale prestiz tiez nakoniec zvitazila... ked si dame poplatok napoly, vyjde to na petikilo rocne, to sa da aj pri absolutnej nekomercnosti nasej stranky ;)) A ked bola taka nadherna domenka volna, tak sme neodolali ;))) -
To já to k ničemu nepotřebuju, jenom mě to zajímalo, taky jsem u skoda450.cz zvažoval peníze - přeci jenom je to nekomerční web, ale potom zvítězila prestiž, v ČR to stojí 1600 první rok a potom ročně 800 pro NIC.CZ, provoz mám zdarma na serveru kamaráda - www.cocky.cz. -
"-- skrytý --" 17.04.03 08:12
Registracia, kedze mame dobreho providera, tak menej ako oficialna cena, t.j. pre nas 400 Sk/rok (tieto peniaze idu pre SK-NIC)a kedze je to vramci programu Alias plus (t.j. subory su fyzicky umiestnene na mojej domene tomant.sk tam ako boli doteraz) tak za spravu a hostovanie 499 Sk/rok (pre providera) :-) blizsie podmienky najdes myslim na www.webpartner.sk alebo www.yegon.sk (hostuju aj plno zahranicnych stranok, takze hor sa do toho :-) ) -
« Re: Svíčky
Pozrel som seznam.cz, dobry link vyzera byt www.elit.cz, pripadne www.partnerelit.cz, ale nepozeral som to nejak extra. Myslim, ze by mali byt aj celkom dobre k dostatiu v beznych obchodoch s dielmi. Naozaj stacia "obycajne" NGK, motor je s nimi spokojny. Buduci stvrtok idem na zarucnu prehliadku s mojou Mazdou, mozem zistit, ake presne tam dava miestny znackovy servis (www.czasny.de) -
"-- skrytý --" 16.04.03 12:06
« www.Mazda626.sk
Drahi priatelia, rozhodli sme sa s Dablom, ze investicia do dobrej domeny je dobra investicia, takze odteraz nas web Mazda.TomAnt.sk najde aj na domene [odkaz] Takisto nas zastihnete na mailoch dabel@mazda626.sk a tomant@mazda626.sk. Prijemne citanie... -
« Re: Svíčky
Radim: JEDINE NGK alebo Denso. Jukni do temy Nissan, Mitsi to tam tiez potvrdzuje. NGK som mal na viacerych autach, Mazda aj Nissan si vyslovene priadli. Denso davaju pokial viem znackove Mazda servisy. Ceny sa neboj, NGK (obycajne, tie stacia) vyjdu cenovo uplne normalne (mna tusim okolo 10EUR za sadu styroch). URCITE nekupuj Bosch, mam s nimi niekolko VELMI zlych skusenosti!!! Su to hrozne sracky... Ak mas Mazdulku len trosku rad (o com nepochybujem), tak ju predsa nebudes trapit...

ted mam smutnou zpravicku, vcera pri ceste na chatu jsem skrtnul tim malym spoilerem na miate o nejakou krtinu a....ejhle...utrhnul jsem ho, ale uz je v oprave a snad do patku to bude ok...bylo mi z toho smutno..proste * happens...
jinak chvalim kluky TomAnt a Dabel...fakt ten web je dost dobrej :-) a i vlastni domena..no toto
:-O)
jinak mam tu v PE dalsi prirustek jedna 323F BG cerna metaliza, vcelku pekne auto, na to ze je mu 12 let tak fakt bomba, je to koupene v CR, a trochu atyp motor, je v tom 1.6 B6, ale jednobodovy vstrik.
1.-3. kvetna je sraz MX5 tek u Brna v motelu Bobrava cca 6km smerem na Viden, vice na:
[odkaz]
tak musim stihnout ten spoiler zase primontovat z5 :-}