MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

22.04.03  11:46

« Re: Nějak mi to nejede

Jojo, ked zjazdim letnaky (momentalne 3.8mm), tak som si vybral Bridgestone ER30. Snad budu fajne ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.03  09:38

RadimH: S tymi pneumatikami mas uplnu pravdu. Ten hluk tych ojazdenych GY F1 Eagle bol priserny.
    Dokonca ja som si tie lozsika aj vymenil a nechcel som potom verit vlastnym usiam, ze ten hluk ostal nezmeneny a hucia takto prave tieto gumy :-) zanadoval som si za vyhodene peniaze, ale co uz teraz -> aspon nejaku tu dobu teraz by som urcite nemal mat problemy s loziskami. Na zimu som daval Barumy polarisy cim auto vyrazne stichlo. Teraz si vyberam letne gumy a takisto jedna z dolezitych kriterii je hlucnost :-) Nejaky dobry typ tak do 3.000Kc/ks (205/55/15)?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.03  08:47

scuderia 99: auto máš fakt pěkné. Zajímalo by mně, co říkáš pneumatikám. Já je měl loni a myslel jsem, že mám v háji ložiska a ony to byly pneu. Ty gumy hučely tak, že když jsem auto přezul na zimní, tak jsem nevěřil vlastním uším. Je však pravdou, že vzorkem byly na hranici použitelnosti. Letos budu gumy vybírat podle testu hlučnosti a rovněž podle ceny. Momentálně stále řeším ALU kola, pneu příjdou na řadu pak.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.03  08:35

« Re: čidlo u 626

Pettan: asi to nikdo z nás neví, nezbude ti nic jiného než se zeptat v servisu. Myslím, že když zavoláš do Autolarosu v Ostravě, tak ti poradí. Jsou většinou velice ochotní.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.03  08:31

« Re: Svíčky

dabel: díky za informaci o typu svíček. Mám v autě manuál od modelu GE, kde také doporučují svíčky NGK. Přemýšlím, zda cena v servisu cca 2000,-Kč není výměna svíček i s kabely.
    Pozn. Na www.brisk mi dokonce doporučili tři druhy svíček a to podle toho jak často je chci měnit (20.tis. nebo 60.tis. km) a dali mi i typ tuningových svíček. Otázkou je, zda by se Mazda srovnala s ČR výrobkem.
  • 00 Reagovat !

foto

21.04.03  22:13

« kola kolecka

jsme blazen, v patek jsem koupil kola orig. mazda 17" 7J17 5/114.3 a pneu 205/40/ZR17 84W....premacy se ma na co tesit, kola nebyla nova, pneu ano, tak jsem to vcera rano poradne vycistil a opravil drobne DENTS (no jako na jetych alu kolech) zitra nazuji a vyvazim... BTW foukam Secure GAS co vy na to? mam to uz na 3 Alu kolech a zatim super, na pneu Kleber 205/40R16 jsem s tim ujel pres 70tis km.

uzivatel Coutry psal, ze ALU kola jsou na nic...no to ma pravdu kdyz s nimi jezdi v zime v zasolenem snehu, to si je fakt nemusi kupovat a s tou vahou je to jednoznacne, ALU 15 orig mazda jsou jako pirko, to ti az ruka vyleti nahoru jak cekas ze jsou tezky, pak vezmes do ruky neco NO-Name a je to skutecne asi tak 2x tezsi nez plechove kolo.
  • 00 Reagovat !

foto

21.04.03  22:04

« caues

nazdaaar :-) tak Vam povim, ze jsem tu par dni nebyl a musel jsem o DVE stranky zpet, abych si to vsechno precetl :-) :-)

ted mam smutnou zpravicku, vcera pri ceste na chatu jsem skrtnul tim malym spoilerem na miate o nejakou krtinu a....ejhle...utrhnul jsem ho, ale uz je v oprave a snad do patku to bude ok...bylo mi z toho smutno..proste * happens...

jinak chvalim kluky TomAnt a Dabel...fakt ten web je dost dobrej :-) a i vlastni domena..no toto
    :-O)

jinak mam tu v PE dalsi prirustek jedna 323F BG cerna metaliza, vcelku pekne auto, na to ze je mu 12 let tak fakt bomba, je to koupene v CR, a trochu atyp motor, je v tom 1.6 B6, ale jednobodovy vstrik.

1.-3. kvetna je sraz MX5 tek u Brna v motelu Bobrava cca 6km smerem na Viden, vice na:
    [odkaz]

tak musim stihnout ten spoiler zase primontovat z5 :-}
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.04.03  21:35

« www.Mazda626.sk - update 19-21.04.2003

pridaná nová spriatelená Mazda 626 GE 2.5V6 - Scuderia, znovu upravy dizajnu, aby sa dal web pekne vytlacit a ine...
  • 00 Reagovat !

foto

18.04.03  18:49

« čidlo u 626

ještě jednou se na vás obracím s prosbou o radu.u mé 626 z roku 1997 sem u pravého předního sloupku oběvil ňáký čidlo. to auto je na tu stranu bouraný a já vůbec nevim kčemu to může bejt.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.03  16:56

Napada ma vzduchovy filter. Alebo znecistene cidlo nasavaneho vzduchu. Mozno kvalita tankovanej nafty. Ale to asi nie. Inak fakt neviem.
  • 00 Reagovat !

foto

18.04.03  14:27

« Nějak mi to nejede

Tak mi poslední dobou přijde, že DiTD zlenivělo. Musím víc šlapat na plyn a mít víc otáček než dříve, aby to trochu jelo. Najeto nějakých 84 tisíc, to by měl bejt motor v nejlepších letech. Není to tak markantní rozdíl, aby to bylo na reklamaci, ale znát to je. Máte nějakej nápad, co by stálo za to otestovat???
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  15:20

« Re: www.Mazda626.sk

Diky moc dabel :-) Tak drzim palce aby sa ten sajt pekne rozrastal. A budem cakat na info o 626 GE :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  14:50

scuderia99: Tom is back a forwardol mi fotecky :))) Tvoja Mazdulka je fakt kocka, to jej treba nechat ;)) Info na sajte bude buduci tyzden snad konecne kompletne, vratil sa mi notebook z opravy a tak to budem moct dorazit (GE, GF a GG) ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  14:33

Tom ma asi nejaky pokec v robote, momentalne sa vobec neozyva. Ak je to nieco akutne, mozes to poslat aj mne na dabel@mazda626.sk ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  14:25

TomAnt: check out your mails on tomant@tomant.sk :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.04.03  10:39

Takze nam to vychadza trosku lepsie ako tebe :-) A kedze sme na to dvaja, tak este lepsie :-) No ale nezaregistruj si taku domenu ked je volna... mimochodom, aj Mazda6.sk je este volna :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  10:34

imaxim: no jo, my sme tiez zvazovali, ale prestiz tiez nakoniec zvitazila... ked si dame poplatok napoly, vyjde to na petikilo rocne, to sa da aj pri absolutnej nekomercnosti nasej stranky ;)) A ked bola taka nadherna domenka volna, tak sme neodolali ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  08:38

To já to k ničemu nepotřebuju, jenom mě to zajímalo, taky jsem u skoda450.cz zvažoval peníze - přeci jenom je to nekomerční web, ale potom zvítězila prestiž, v ČR to stojí 1600 první rok a potom ročně 800 pro NIC.CZ, provoz mám zdarma na serveru kamaráda - www.cocky.cz.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.04.03  08:12

Registracia, kedze mame dobreho providera, tak menej ako oficialna cena, t.j. pre nas 400 Sk/rok (tieto peniaze idu pre SK-NIC)a kedze je to vramci programu Alias plus (t.j. subory su fyzicky umiestnene na mojej domene tomant.sk tam ako boli doteraz) tak za spravu a hostovanie 499 Sk/rok (pre providera) :-) blizsie podmienky najdes myslim na www.webpartner.sk alebo www.yegon.sk (hostuju aj plno zahranicnych stranok, takze hor sa do toho :-) )
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.03  17:32

To je dost, doméma prvního řádu, je přeci jenom lepší adresa, kolik u Vás vlastně stojí registrace a roční provoz?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…