MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Re: Re:Pneu - web
Radim: nemcurske online obchody maju zaslanie uz v cene (aspon teda reifen.com), takze mas len doplatok tych 20EUR. Btw Tomove Goodyeary (185/70R14) mali oficialnu cenu asi 4300SKK, u nas najlepsie za 3500SKK (prip. ma oprav Tom...) a splasili sme ich za 60EUR/kus (ceny tychto obchodov su skoro rovnake, +- par EUR), t.j. 240EUR. Pri zaslani do Ciech by to bolo tym padom 260EUR = 2665SKK/kus. To sa stale oplati, no nie? -
« Re: Re:Pneu - web
626BB: Zdá se mi, že tato verze se moc nevyplatí, když je sleva 1000,- + doplatíš cca 600,- za zaslání a cca 500,- servisu za obutí. Já jsem zatím narazil na nejlevnější pneuservis ABASE, který má proti mému nejbižšímu servisu K+K na 4 x pneu Fulda rozdíl 2.600,-. Myslím, že se vyplatí nechat si je poslat a zaplatit obutí. -
« Re: Nějak mi to nejede
TomAnt: souhlasím, že hluk pneu nemusí být vzorem, ale zkušenost s "V" vzorem byla otřesná a rovněž mám pocit, že výrobci u nově vyvinutých pneu od "V" upouštějí. Tvoje G. E. Ventura má "V" vzor dělený kanálky a to má asi také vliv na hlučnost, ale jak jsem se díval do testů, výsledky jsou rozporuplné. Ovšem nenašel jsem žádné pneu, které by měly jen samé +++.
-
-
« Re: 323-ABS+cukání
tam mas naprosto jasne paseku v el. sel bych na alternator a pak na ECu, ten musi podle zateze palubni site pridavat motoru na volnobehu, nejlepe se vyzkousi pri volnobehu naraz zapnout ventilator na plno - motor si musi sam pridat a ne spadnout na 500 rpm a cukat se, ABS ma radnou spotrebu....mimochodem, co takhle klinak k alternatoru, obcas to muze delat i takova malickost.....a prejit el. kontakty...hmmmm piplava prace -
« Re: Re:Pneu
k tem pneumatikam: na miate ma Firestone Firehawk SZ40 195/50R15, na vode s tim moc nejezdim, hlucnost normalni, handling rekl bych prikladny (nebo je to tim autem ? :-) )
na Efku jsou 16" FULDA CARAT EXTREMO 205/45R16, to jsou fakt super pneu, potvrzuji velmi tichy provoz (jenom v zatackach trochu huci, jak se to opre o jine lamely) jinak smes je hodne mekka, asi se na nich moc nenajede, handling skvely.
minula pneu na efku jsem mel Kleber Dynaxter DR opet 205/45R16, - hlucnejsi nez Fulda (relativne douha kilometrova zatez cca 70k km) trochu horsi brzdeni.
no a na efku BA a ted po novote na premacy: Semperit Direction - uvidime jak to bude na premacy, ale z efka co si pamatuju tak to bylo velmi dobre. jinak rozmery 195/50R15 a 205/40ZR17 (ty 17 jsou hruza fakt *rafek omotany gumou*)
muj nazor: nevim jak cena, ale asi bych udelal poradi: 1.Fulda 2.-3. Firestone + Semperit 4.Kleber... fulda je spis na komfortni jezdeni, Firestone je vylozene zavodni guma, uplne clovek citi jak ji chutnaji zatacky (Semperit je hodne podobny) a kleber uz asi neeeee.... :-) sorry Michelin & co. -
« Re:Pneu
Cao fsem, s letnima Semperitama nemam dobre zkusenosti (Speed Comfort,H - 210km/h) od 150 dost trepaly i kdyz jsem je nechal parkrat prevazit. Kamarad mel stejny problem, jemu zjistili ze jsou krive a v ramci velmi problematicke reklamace je vratil. Ja jsem to neresil a prodal je po 500Kc. Urcite uz bych do nich nesel, rakusaci ted maji nejakou slabou vystupni kontrolu. Pro letosek jsem objednal Firestone Firehawk 700 Fuel Saver 195/65 R14 89H (So), tak jsem zvedavy jak to dopadne, tento tyden prezuju. A pak napisu dojmy.Bob
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!