MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

23.04.03  11:35

« Re: Re:Pneu - web

scuderia: cestu planujem uz hodne dlho, ale kedy ku nej pride.... treba mat dlhsie volno, aby sa mi to oplatilo. Ratam niekedy v lete.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.03  11:33

Jo a este ad moje gumy, sekol som sa. Mam vyhliadnute Bridgestone Turanza ER70 v rozmere 185/65R15.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.03  11:32

dabel: dik. Btw, nemas v blizkej buducnosti nahodou cestu okolo Prahy? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.03  11:25

scuderia: napisal som im mail, snad coskoro odpovedia.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.03  11:14

dabel: a ten reifen.com zasiela aj do zahranicia? (neviem nemecky). Vychadza mi tam celkom priazniva cena 66Eur/ks, co je o zhruba 500Kc/ks lepsia cena ako na abase.cz.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.04.03  11:06

Aha tak este lepsie :)) tak hor sa na pneumatiky do deutschlandu :)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.03  10:58

Tom: MWSt by sa dalo odpisat (ked sa preukazes, ze tovar vyvazas, tak to musia potvrdit...), ja som to nerobil kvoli colnikom, aby som sa s nimi nemusel natahovat ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.04.03  10:54

Tak tak, cena bola tych 60 EUR, ale keby Martin (Dabel) nemal nemecke pracovne viza, tak by sa dala este uplatnit merverstojer :-) skratka odpocet DPH a sice vo vyske 16 EUR spolu, cize pneu by potom vysla na 56 EUR...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.04.03  10:51

« www.Mazda626.sk update - 23.4.2003

pridana nova spriatelena Mazda 626 GE 2.0i - Bob (626BB)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.03  10:06

Radim: nemcurske online obchody maju zaslanie uz v cene (aspon teda reifen.com), takze mas len doplatok tych 20EUR. Btw Tomove Goodyeary (185/70R14) mali oficialnu cenu asi 4300SKK, u nas najlepsie za 3500SKK (prip. ma oprav Tom...) a splasili sme ich za 60EUR/kus (ceny tychto obchodov su skoro rovnake, +- par EUR), t.j. 240EUR. Pri zaslani do Ciech by to bolo tym padom 260EUR = 2665SKK/kus. To sa stale oplati, no nie?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.03  10:02

Radim, neviem ako ty, ale ja som uz viacmenej rozhodnuty ze kupim tie Fulda Carat Extremo.
    626BB: obejdnaval si si uz nejake pneu z toho nemeckeho web obchodu? nebude problem s clom eventulene akou formou to dorucuju? Dik.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.03  09:05

626BB: Sorry, až teď jsem si všiml, že sleva je 1000,-Kč za kus.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.03  09:03

626BB: Zdá se mi, že tato verze se moc nevyplatí, když je sleva 1000,- + doplatíš cca 600,- za zaslání a cca 500,- servisu za obutí. Já jsem zatím narazil na nejlevnější pneuservis ABASE, který má proti mému nejbižšímu servisu K+K na 4 x pneu Fulda rozdíl 2.600,-. Myslím, že se vyplatí nechat si je poslat a zaplatit obutí.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.03  08:45

« Re: Nějak mi to nejede

TomAnt: souhlasím, že hluk pneu nemusí být vzorem, ale zkušenost s "V" vzorem byla otřesná a rovněž mám pocit, že výrobci u nově vyvinutých pneu od "V" upouštějí. Tvoje G. E. Ventura má "V" vzor dělený kanálky a to má asi také vliv na hlučnost, ale jak jsem se díval do testů, výsledky jsou rozporuplné. Ovšem nenašel jsem žádné pneu, které by měly jen samé +++.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.03  08:45

Jeste dodam, koho to zajima, tak v Germanii je jeden zajimavy web na pneu a posilaji je i do zahranici, do CR je prodleni 2-3 dny a priplatek 20 EUR. Ceny i o 1000 Kc/ks nizsi
    [odkaz] reifendirekt/Sommerreifen.html
    PS: umazte si tu mezeru mezi ..../dereifen.....
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.03  08:28

« Pneu

joe_st: co kdyby jsi poslal fotku auta s tema 17´´ na nekajou www, rad bych to videl, musi to byt bomba. Treba by ji uverejnil dabel.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.03  23:35

« Re: Re:Pneu

na www. e-pneu.cz jsou ceny zhruba o 1% vyssi :-) a jsou tam dobre videt dezeny + zhruba charakteristika pneu (mimochodem u Fuldy - nizka hlucnost) je tam hezky vyber rozmeru.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.03  23:17

« Re: 323-ABS+cukání

tam mas naprosto jasne paseku v el. sel bych na alternator a pak na ECu, ten musi podle zateze palubni site pridavat motoru na volnobehu, nejlepe se vyzkousi pri volnobehu naraz zapnout ventilator na plno - motor si musi sam pridat a ne spadnout na 500 rpm a cukat se, ABS ma radnou spotrebu....mimochodem, co takhle klinak k alternatoru, obcas to muze delat i takova malickost.....a prejit el. kontakty...hmmmm piplava prace
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.03  23:12

« Re: Re:Pneu

k tem pneumatikam: na miate ma Firestone Firehawk SZ40 195/50R15, na vode s tim moc nejezdim, hlucnost normalni, handling rekl bych prikladny (nebo je to tim autem ? :-) )

na Efku jsou 16" FULDA CARAT EXTREMO 205/45R16, to jsou fakt super pneu, potvrzuji velmi tichy provoz (jenom v zatackach trochu huci, jak se to opre o jine lamely) jinak smes je hodne mekka, asi se na nich moc nenajede, handling skvely.

minula pneu na efku jsem mel Kleber Dynaxter DR opet 205/45R16, - hlucnejsi nez Fulda (relativne douha kilometrova zatez cca 70k km) trochu horsi brzdeni.

no a na efku BA a ted po novote na premacy: Semperit Direction - uvidime jak to bude na premacy, ale z efka co si pamatuju tak to bylo velmi dobre. jinak rozmery 195/50R15 a 205/40ZR17 (ty 17 jsou hruza fakt *rafek omotany gumou*)

muj nazor: nevim jak cena, ale asi bych udelal poradi: 1.Fulda 2.-3. Firestone + Semperit 4.Kleber... fulda je spis na komfortni jezdeni, Firestone je vylozene zavodni guma, uplne clovek citi jak ji chutnaji zatacky (Semperit je hodne podobny) a kleber uz asi neeeee.... :-) sorry Michelin & co.
  • 00 Reagovat !

foto

22.04.03  16:17

« Re:Pneu

Cao fsem, s letnima Semperitama nemam dobre zkusenosti (Speed Comfort,H - 210km/h) od 150 dost trepaly i kdyz jsem je nechal parkrat prevazit. Kamarad mel stejny problem, jemu zjistili ze jsou krive a v ramci velmi problematicke reklamace je vratil. Ja jsem to neresil a prodal je po 500Kc. Urcite uz bych do nich nesel, rakusaci ted maji nejakou slabou vystupni kontrolu. Pro letosek jsem objednal Firestone Firehawk 700 Fuel Saver 195/65 R14 89H (So), tak jsem zvedavy jak to dopadne, tento tyden prezuju. A pak napisu dojmy.Bob
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…