MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Prehliadka...
Vcera som si bol pre Mazdicku. Takze tuna je vsetko, co na nej porobili:
- problem s plynom udajne vyrieseny (vycistena a namazana skrtiaca klapka): 10.34EUR
- nastavenie svetiel (boli moc vysoko) 0EUR
- umytie a osetrenie motora: 30.78EUR
- udrzba pri 75tkm: 87.89EUR
- intervalova ochrana (????? "Intervalschutz") 0.57EUR
- Motorovy olej plna syntetika 5W-30 3.5l 49.07EUR
- Tesnenie 0.58EUR
- Olejovy filter 6.57EUR
- Vzduchovy filter 20.11EUR
Vsetky ceny bez 16% DPH, takze celkovo 238.86EUR. Ale aspon, ze to bolo hotove od rana do poobedia...
-
« Re: Jarni Prohlidka
tawa: já jsem tam nic nenašel. Určitě bych zašel, kdyby byla prohlídka v Ostravě nebo okolních servisech. Chdíval jsem i s předchozím autem a bylo to docela dobré. Občas mi zdarma opravili i nějakou drobnost za kterou bych jinak platil (např. oprava osvětlení topení....). Teď jsem si objednal v Autolarosu mytí motoru na příští pátek a v rámci čekání mám v plánu klást technikům otázky na které jsem zde nenašel odpověď. -
« Re: Prislusenstvi M6
to Tawa: jiny nez original doplnky asi nejsou. Ja mam M6 Wagon diesel 100 kW a jsem zatim spokojenej. Jestli muzu doporucit tak ted bude nova rada vybav Touring Plus, kde jsou xenony a subwoofer BOSE. Za vetsi priplatek to urcite stoji. Xenony mi nechteli doobjednat a mrzi me to. Nech si tam dat nejakej zadni spoiler s brzdovym svetlem tenje hezkej. A ty ceny priplatkovy vybavy jsou dle meho na dobry urovni. Zkus se zeptat na Passat a bude ti z tech cen spatne. Nech si tam dat mlhovky a zadni zasterky. Kdyby neco tak se zeptej. -
« Jarni Prohlidka
tedkom pobyvam v praze a vsiml sem si na strankach AutoPalaceSporilov ze maji nakou "Akcni Nabidku" :-) na jarni prohlidku auta?....nevyuzil ste uz toho nekdo?....trosku sem nad tim uvazoval, ale vzhledem ze nejpozdeji do 2 mesicu me ceka nutny servis tak to asi nema smysl :-) -
« Prislusenstvi M6
nepotkal nahodou nekdo z vas nekde na netu v trochu rozumnejsi forme seznam(nabidku) na dalsi nadstandartni prislusenstvi k M6 k dokoupeni k tem vybavam......dostal sem jenom par lejster kde sice sou naky seznamy ale teda prilis obsahly to neni a nemluve o nakem vzorkovniku nebo blizsim popisu -
« Re: Lidi nehledí
RadimH: Accord zatim neprichazi k uvahu, jelikoz nenabizeji zatim zadny motor v dieslu......co se tyce VW Group.......nak se nepotrebuji prezentovat a reprezentovat a dokazovat a porizovat si auto o rozmer vys asi pripad Audi (proste takove pozy nak neresim :-)) na druhou stranu nabidka od VW na Passata ma sva pro i proti......ale pokud bych se mel dneska rozhodnout tak asi by byla volba mezi Avensis a M6 ale asi spise M6, nak mi ta mazdicka prirostla k srdci :-) a pak docela fajn autolarosacky servis a celkove se mi v tom aute libilo :-) + docela vyhoda ze muzu nechat 323 jako akontaci ale v Avensisu sem jeste nesedel -
« Re: Mazda 2
Radim: no prave, takychto bastardov (Mazda2 s podvozkom z Fiesty) ja nemusim a okrem toho, podla mna sa ma Japonec robit v Japonsku. Anglicani to este ako-tak zvladaju, ale co spravia s Mazdou Spanieli... na to radsej ani nemyslim... Aj mojim favoritom je M6, ale mam momentalne ine prioriy (byvanie...) a tak jazdim na 626. Co bude po nej, je ale jasne ;)))
Email do pneuservisu som poslal, pytal som sa prave na to zasielanie do CR/SR, ale este mi svinky neodpovedali... Ked napisu, tak dam samoska hned vediet ;)))
Ad surfovanie: no jo, niekedy ano, ale zase ako pauza pocas prace na odreagovanie je to super ;)) Teraz mi prave druhy comp kompiluje, tak sa mozem mrknut ;)))
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!