MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

25.04.03  09:57

« Re: Pneu

RadimH: Uz som rozhodnuty pre tie fuldy ale este som ich nekupil. Tak do 1-2 tyzdnov ich objednam a nasadim. Samozrejme potom ihned poreferujem ako to jazdi.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.04.03  09:51

« Re: to dabel

STAVROS > posli to cc: aj na mna tomant@mazda626.sk, mazat znacky budem asi ja :-) a ked budes posielat, priloz aj nejake info a pokec :-) Dik...
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.03  09:41

« to dabel

to dabel: tak ja neco nafotim a poslu ti to emailem jako prilohu napis kolik asi fotek a trosku mi zamas SPZ - moc s computerem neumim.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.03  09:35

« Re: Prehliadka...

dabel: umytí motoru je docela pálka ( samozřejmě v přepočtu), dělali na něm i nějakou konzervaci?
    Jinak bych řekl, že ceny jsou podobné jak v ČR.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.03  09:31

« Re: Update www.mazda626.sk

dabel: člověče, kde na ty informace chodíš. Já jsem vůbec netušil, že Mazdu koupil Ford. Jen tak dál - je to super.
  • 00 Reagovat !

foto

25.04.03  09:30

« Prehliadka...

Vcera som si bol pre Mazdicku. Takze tuna je vsetko, co na nej porobili:

- problem s plynom udajne vyrieseny (vycistena a namazana skrtiaca klapka): 10.34EUR

- nastavenie svetiel (boli moc vysoko) 0EUR

- umytie a osetrenie motora: 30.78EUR

- udrzba pri 75tkm: 87.89EUR

- intervalova ochrana (????? "Intervalschutz") 0.57EUR

- Motorovy olej plna syntetika 5W-30 3.5l 49.07EUR

- Tesnenie 0.58EUR

- Olejovy filter 6.57EUR

- Vzduchovy filter 20.11EUR

Vsetky ceny bez 16% DPH, takze celkovo 238.86EUR. Ale aspon, ze to bolo hotove od rana do poobedia...
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.03  09:26

« Pneu

scuderia99: Už jsi koupil Fuldy? Jak to jezdí?
    Já poko jsem pořád váhal a už tam mají jen dvě.
    Lákají mě ještě Ceat Tornádo, ale nemůžu k ním najít pořádný test, jen někde psali, že snad hlučné nejsou.
    Pánové, neznáte je někdo: jaké jsou, kdo je vyrábí?
  • 00 Reagovat !

foto

25.04.03  09:26

« Update www.mazda626.sk

Zase som zapojil basnicke crevo a pridal na stranku popisy 626 GF a M6. Pripadne opticke nedostatky odpustite, musi to este Tom po mne skontrolovat ;))))
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.03  09:24

« Re: Prislusenstvi M6

STAVROS: Ako jedineho majitela M6, ktory je "nablizku" sa Ta chcem spytat, ci by si nemal chut a cas prispiet na nasu stranku venovanu Mazdam 626 a 6. Mozes sa mi ozvat na mail: dabel@mazda626.sk. Dik!
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.03  09:20

« Re: Jarni Prohlidka

tawa: já jsem tam nic nenašel. Určitě bych zašel, kdyby byla prohlídka v Ostravě nebo okolních servisech. Chdíval jsem i s předchozím autem a bylo to docela dobré. Občas mi zdarma opravili i nějakou drobnost za kterou bych jinak platil (např. oprava osvětlení topení....). Teď jsem si objednal v Autolarosu mytí motoru na příští pátek a v rámci čekání mám v plánu klást technikům otázky na které jsem zde nenašel odpověď.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.03  08:19

« Re: Prislusenstvi M6

to Tawa: jiny nez original doplnky asi nejsou. Ja mam M6 Wagon diesel 100 kW a jsem zatim spokojenej. Jestli muzu doporucit tak ted bude nova rada vybav Touring Plus, kde jsou xenony a subwoofer BOSE. Za vetsi priplatek to urcite stoji. Xenony mi nechteli doobjednat a mrzi me to. Nech si tam dat nejakej zadni spoiler s brzdovym svetlem tenje hezkej. A ty ceny priplatkovy vybavy jsou dle meho na dobry urovni. Zkus se zeptat na Passat a bude ti z tech cen spatne. Nech si tam dat mlhovky a zadni zasterky. Kdyby neco tak se zeptej.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.03  07:20

« Re: Lidi nehledí

TAWA: To je fajn, že zůstáváš mezi náma Mazďákama.
  • 00 Reagovat !

foto

24.04.03  23:45

« Jarni Prohlidka

tedkom pobyvam v praze a vsiml sem si na strankach AutoPalaceSporilov ze maji nakou "Akcni Nabidku" :-) na jarni prohlidku auta?....nevyuzil ste uz toho nekdo?....trosku sem nad tim uvazoval, ale vzhledem ze nejpozdeji do 2 mesicu me ceka nutny servis tak to asi nema smysl :-)
  • 00 Reagovat !

foto

24.04.03  23:25

« Prislusenstvi M6

nepotkal nahodou nekdo z vas nekde na netu v trochu rozumnejsi forme seznam(nabidku) na dalsi nadstandartni prislusenstvi k M6 k dokoupeni k tem vybavam......dostal sem jenom par lejster kde sice sou naky seznamy ale teda prilis obsahly to neni a nemluve o nakem vzorkovniku nebo blizsim popisu
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.03  23:19

« Re: Lidi nehledí

RadimH: Accord zatim neprichazi k uvahu, jelikoz nenabizeji zatim zadny motor v dieslu......co se tyce VW Group.......nak se nepotrebuji prezentovat a reprezentovat a dokazovat a porizovat si auto o rozmer vys asi pripad Audi (proste takove pozy nak neresim :-)) na druhou stranu nabidka od VW na Passata ma sva pro i proti......ale pokud bych se mel dneska rozhodnout tak asi by byla volba mezi Avensis a M6 ale asi spise M6, nak mi ta mazdicka prirostla k srdci :-) a pak docela fajn autolarosacky servis a celkove se mi v tom aute libilo :-) + docela vyhoda ze muzu nechat 323 jako akontaci ale v Avensisu sem jeste nesedel
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.03  17:37

Tak to netusim ci sa este nieco zmenilo. Ja som sa o tie auta nejak nezaujimal, nebola to cielena kupa, proste to tak vyslo a kupil som ju. Ale som zatial spokojny :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.03  16:02

Dakujem za uznanie ;)) Som zapol fantaziu ;))) Pokial sa nemylim, tak to bol "facelift" pre model 95, spolu s prepracovanym motorom 1.9i. Zmenilo sa po designovej stranke este nieco okrem farby masky a noveho loga na nej?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.03  15:32

Super. Je to fakt pekne spracovane. Mam mensi dotaz: Boli typy 626GE s prednou maskou vo farbe karoserie a jednak s chromovanou prednou maskou. Na zaklade coho sa to rozlisovalo? Nebol to nahodou nejaky facelift?Dik.
  • 00 Reagovat !

foto

24.04.03  13:53

« Update www.mazda626.sk

Tak som sa zase vcera vecer dokopal k update: mozete si precitat nieco malo o rade GE ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.03  11:36

« Re: Mazda 2

Radim: no prave, takychto bastardov (Mazda2 s podvozkom z Fiesty) ja nemusim a okrem toho, podla mna sa ma Japonec robit v Japonsku. Anglicani to este ako-tak zvladaju, ale co spravia s Mazdou Spanieli... na to radsej ani nemyslim... Aj mojim favoritom je M6, ale mam momentalne ine prioriy (byvanie...) a tak jazdim na 626. Co bude po nej, je ale jasne ;)))

Email do pneuservisu som poslal, pytal som sa prave na to zasielanie do CR/SR, ale este mi svinky neodpovedali... Ked napisu, tak dam samoska hned vediet ;)))

Ad surfovanie: no jo, niekedy ano, ale zase ako pauza pocas prace na odreagovanie je to super ;)) Teraz mi prave druhy comp kompiluje, tak sa mozem mrknut ;)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…