MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Re: Update www.mazda626.sk
dik za tenhle link: [odkaz] sofronov/Cars/Mazda/ Rotary.html *ty mezery dejte pryc* pro vsechny co chteji vedet jak prene funguje Wankel. Fak tohle je skvela stranka vcetne fotek aut jako je AZ-1 ... coz je naprosta rarita bylo jich vyrobeno jen 4400 ks je to 660ccm Turbo...to musi byt bomba to ridit, perfektni je ten navod jak do auta nalezt :-) -
« Re: Prislusenstvi M6
STAVROS - ano prvni co me od mazdy odradilo byla absence xenonu v kombinaci s dieslovym motorem (jezdim docela v noci) a Bose Sound je taky zajimavy, ale tedkom snad uz to bude OK a Touring Plus to vyresi. z doplnku tech praktickych sem uvazoval prave nad mlhovkama a pak brzdovym asistentem protoze ten vyhled dozadu je nic moc :-/ (jak se tobe parkuje). Z tech okraslovacich bych mozna bral naky chromovych doplnky (zvenci a uvnitr) a jeste me docela lakaly 17" kola....ovsem nemeli jeste zadny poradny vzorkovy katalog kdyz sem tam byl posledne a taky uvidim na kolik by se ta cena nakonec vyhoupla. Hmm docela by me zajimal nazor jak to vypada s m6 na dalnici spotreba/jak se chova motor/rizeni ve vyzsich rychlostech, protoze auto vylozene mi spise pasuje k nakym bocnim mimo mestkym cestam :-)......jinak taky jaky je nazor po naky dobe na to auto jestli ty materialy sou fakt tak dobry jak vypadaji (naky vrzani atd.) -
« Este raz Natural 98
Vcera po ceste zo servisu som mal krasnu prazdnu dialnicu, tak som si povedal, ze mozem otestit dynamiku s Naturalom98 (este ho je 3/4 nadrze ;)). No a bol som VELMI sklamany: zatialco s N95 ma Mazda skvelu dynamiku do 190km/h a az potom to ide pomaly hore, s N98 sa jej od 180km/h moc nechcelo... Takze moje odporucanie: nevenujte svojim Mazdam N98. Nedokazu to ocenit ;))) -
« Prehliadka...
Vcera som si bol pre Mazdicku. Takze tuna je vsetko, co na nej porobili:
- problem s plynom udajne vyrieseny (vycistena a namazana skrtiaca klapka): 10.34EUR
- nastavenie svetiel (boli moc vysoko) 0EUR
- umytie a osetrenie motora: 30.78EUR
- udrzba pri 75tkm: 87.89EUR
- intervalova ochrana (????? "Intervalschutz") 0.57EUR
- Motorovy olej plna syntetika 5W-30 3.5l 49.07EUR
- Tesnenie 0.58EUR
- Olejovy filter 6.57EUR
- Vzduchovy filter 20.11EUR
Vsetky ceny bez 16% DPH, takze celkovo 238.86EUR. Ale aspon, ze to bolo hotove od rana do poobedia...
-
« Re: Jarni Prohlidka
tawa: já jsem tam nic nenašel. Určitě bych zašel, kdyby byla prohlídka v Ostravě nebo okolních servisech. Chdíval jsem i s předchozím autem a bylo to docela dobré. Občas mi zdarma opravili i nějakou drobnost za kterou bych jinak platil (např. oprava osvětlení topení....). Teď jsem si objednal v Autolarosu mytí motoru na příští pátek a v rámci čekání mám v plánu klást technikům otázky na které jsem zde nenašel odpověď. -
« Re: Prislusenstvi M6
to Tawa: jiny nez original doplnky asi nejsou. Ja mam M6 Wagon diesel 100 kW a jsem zatim spokojenej. Jestli muzu doporucit tak ted bude nova rada vybav Touring Plus, kde jsou xenony a subwoofer BOSE. Za vetsi priplatek to urcite stoji. Xenony mi nechteli doobjednat a mrzi me to. Nech si tam dat nejakej zadni spoiler s brzdovym svetlem tenje hezkej. A ty ceny priplatkovy vybavy jsou dle meho na dobry urovni. Zkus se zeptat na Passat a bude ti z tech cen spatne. Nech si tam dat mlhovky a zadni zasterky. Kdyby neco tak se zeptej. -
« Jarni Prohlidka
tedkom pobyvam v praze a vsiml sem si na strankach AutoPalaceSporilov ze maji nakou "Akcni Nabidku" :-) na jarni prohlidku auta?....nevyuzil ste uz toho nekdo?....trosku sem nad tim uvazoval, ale vzhledem ze nejpozdeji do 2 mesicu me ceka nutny servis tak to asi nema smysl :-) -
« Prislusenstvi M6
nepotkal nahodou nekdo z vas nekde na netu v trochu rozumnejsi forme seznam(nabidku) na dalsi nadstandartni prislusenstvi k M6 k dokoupeni k tem vybavam......dostal sem jenom par lejster kde sice sou naky seznamy ale teda prilis obsahly to neni a nemluve o nakem vzorkovniku nebo blizsim popisu
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!