MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Re: MAZDA626.sk
Radim: mazda.tomant.sk a www.mazda626.sk su tie iste stranky, len je to "presmerovane". Ad kliknutie: normalne na hlavnej stranke das "Pridat do oblibenych" alebo "Add to Favorites" a bude to ;)) Fotky posli, som zvedavy, ako vyzera GF s 16" ;)) Ja mam momentalne dilemu, ci na leto vezmem 185/65 alebo 196/60. -
« Re: Pneu
scuderia99: Právě jsem udělal zcela jiný krok než jsem celou tu dobu plánoval. Jedna Kočka z Prahy mi slíbila 16´´ ALU kola z Xedose za 3 litry a už mě 2 týdny natahovala a mezitím mi rozprodali všechny levné alternativní AL+pneu. Teď už měli jen dvě poslední Fuldy 205/55 a poslední 4 ALU typ LZ a ještě mě ukecali z 205 na 195. A aby toho nebylo málo, tak mě přemluvili na NOKIAN NRVi(jsou moc pěkné s modrámi proužky ve žlábku). Vytunetoval jsem si vlastní účet a v pondělí odpoledne si jdu pro hotová kola. Ale konečně přestanu spekulovat a uzavřu jednu kapitolu, která odpoutavala mou pozornost zejména od práce.
PS: CEAT dělají pod PIRELLI a prý se dají srovnat s Fuldama. Co se týče hlučnosti, potvrdili mi, že nejhlučnější jsou šípové vzory. -
« Re: Prislusenstvi M6
to Tawa: rizeni je na dalnici super, jedes 200 km/h a mas pocit,ze se nic nedeje. V octavce bych byl priposranej strachy. Pri 160-170 km/h to zere asi 7,5l. Coz jde. 17-ky kola tam mam taky a to auto vypada uplne jinak. Kvalita materialu je na dobre urovni, jenom mi cvaka trochu neco za otackomerem, to me stve. Za 850 tis. by to delat nemuselo, snad to odstrani. Ty chromovany doplnky me moc neberou, bavorak to stejne nebude. Jo a nech si tam dodelat ovladac nezavislyho topeni, vyjde to asi na 10 000,- je to super v zime. -
« Re: Este raz Natural 98
joe: mas pravdu, zle som sa vynadril. Myslel som: "Do Mazdicky s dvojlitrom". Aj ked je mozne, ze ten 136-konikovy dvojliter by bol iny. Btw viete niekto, aky je rozdiel medzi 115 a 136 konovym dvojlitrom v GF? Myslel som, ze v kompresii, ale podla katalogov je kompresia rovnaka (9.7atm) :(( -
« Re: Update www.mazda626.sk
dik za tenhle link: [odkaz] sofronov/Cars/Mazda/ Rotary.html *ty mezery dejte pryc* pro vsechny co chteji vedet jak prene funguje Wankel. Fak tohle je skvela stranka vcetne fotek aut jako je AZ-1 ... coz je naprosta rarita bylo jich vyrobeno jen 4400 ks je to 660ccm Turbo...to musi byt bomba to ridit, perfektni je ten navod jak do auta nalezt :-) -
« Re: Prislusenstvi M6
STAVROS - ano prvni co me od mazdy odradilo byla absence xenonu v kombinaci s dieslovym motorem (jezdim docela v noci) a Bose Sound je taky zajimavy, ale tedkom snad uz to bude OK a Touring Plus to vyresi. z doplnku tech praktickych sem uvazoval prave nad mlhovkama a pak brzdovym asistentem protoze ten vyhled dozadu je nic moc :-/ (jak se tobe parkuje). Z tech okraslovacich bych mozna bral naky chromovych doplnky (zvenci a uvnitr) a jeste me docela lakaly 17" kola....ovsem nemeli jeste zadny poradny vzorkovy katalog kdyz sem tam byl posledne a taky uvidim na kolik by se ta cena nakonec vyhoupla. Hmm docela by me zajimal nazor jak to vypada s m6 na dalnici spotreba/jak se chova motor/rizeni ve vyzsich rychlostech, protoze auto vylozene mi spise pasuje k nakym bocnim mimo mestkym cestam :-)......jinak taky jaky je nazor po naky dobe na to auto jestli ty materialy sou fakt tak dobry jak vypadaji (naky vrzani atd.) -
« Este raz Natural 98
Vcera po ceste zo servisu som mal krasnu prazdnu dialnicu, tak som si povedal, ze mozem otestit dynamiku s Naturalom98 (este ho je 3/4 nadrze ;)). No a bol som VELMI sklamany: zatialco s N95 ma Mazda skvelu dynamiku do 190km/h a az potom to ide pomaly hore, s N98 sa jej od 180km/h moc nechcelo... Takze moje odporucanie: nevenujte svojim Mazdam N98. Nedokazu to ocenit ;)))
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!