MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
« Re: Prislusenstvi M6
Je tu moznost v EU kupit Mazdu6 s elektroluminiscencnou pristrojovkou? T.j. vo vypnutom stave vidno len obrysy budikov (bez cisel, stupnic, atd) kompletne cela pristrojovka sa rozsvieti az po zapnuti zapalovania cervenym svetlom, vratane cisiel na cifernikoch, stupnice ukazatelov, atd? -
"-- skrytý --" 25.04.03 14:45
« Re: MAZDA626.sk
Este k tym pneu, osobne som to asi vcera rozoznal, s Dablom som to uz preberal mailom, ale podarilo sa mi prejst jednu drsnu zakrutu pokusne tu v BA sposobom, ze uz som citil, ako keby auto poskakovalo jemymi malymi drhnutiami bokom (ako ked stierace sekaju sklo)... Ale do smyku to ist nechcelo, co si myslim ze by na povedzme horsich pneu islo... -
"-- skrytý --" 25.04.03 14:41
« Re: MAZDA626.sk
Ono, rozdiel v pneu spoznas asi az v extremnej situacii a potom uz moze byt neskoro, osobne tiez nevnimam nejak rozdiel napr medzi zimnymi a letnymi... Jedine co asi bezny smrtelnik v beznej prevadzke rozozna je hluk a plavanie za mokra pri vysokej rychlosti, mam pravdu, alebo sa mylim? -
« Re: MAZDA626.sk
Radim: mazda.tomant.sk a www.mazda626.sk su tie iste stranky, len je to "presmerovane". Ad kliknutie: normalne na hlavnej stranke das "Pridat do oblibenych" alebo "Add to Favorites" a bude to ;)) Fotky posli, som zvedavy, ako vyzera GF s 16" ;)) Ja mam momentalne dilemu, ci na leto vezmem 185/65 alebo 196/60. -
« Re: Pneu
scuderia99: Právě jsem udělal zcela jiný krok než jsem celou tu dobu plánoval. Jedna Kočka z Prahy mi slíbila 16´´ ALU kola z Xedose za 3 litry a už mě 2 týdny natahovala a mezitím mi rozprodali všechny levné alternativní AL+pneu. Teď už měli jen dvě poslední Fuldy 205/55 a poslední 4 ALU typ LZ a ještě mě ukecali z 205 na 195. A aby toho nebylo málo, tak mě přemluvili na NOKIAN NRVi(jsou moc pěkné s modrámi proužky ve žlábku). Vytunetoval jsem si vlastní účet a v pondělí odpoledne si jdu pro hotová kola. Ale konečně přestanu spekulovat a uzavřu jednu kapitolu, která odpoutavala mou pozornost zejména od práce.
PS: CEAT dělají pod PIRELLI a prý se dají srovnat s Fuldama. Co se týče hlučnosti, potvrdili mi, že nejhlučnější jsou šípové vzory. -
« Re: Prislusenstvi M6
to Tawa: rizeni je na dalnici super, jedes 200 km/h a mas pocit,ze se nic nedeje. V octavce bych byl priposranej strachy. Pri 160-170 km/h to zere asi 7,5l. Coz jde. 17-ky kola tam mam taky a to auto vypada uplne jinak. Kvalita materialu je na dobre urovni, jenom mi cvaka trochu neco za otackomerem, to me stve. Za 850 tis. by to delat nemuselo, snad to odstrani. Ty chromovany doplnky me moc neberou, bavorak to stejne nebude. Jo a nech si tam dodelat ovladac nezavislyho topeni, vyjde to asi na 10 000,- je to super v zime. -
« Re: Este raz Natural 98
joe: mas pravdu, zle som sa vynadril. Myslel som: "Do Mazdicky s dvojlitrom". Aj ked je mozne, ze ten 136-konikovy dvojliter by bol iny. Btw viete niekto, aky je rozdiel medzi 115 a 136 konovym dvojlitrom v GF? Myslel som, ze v kompresii, ale podla katalogov je kompresia rovnaka (9.7atm) :((