MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Re: Spotreba oleje
guesst: Ja mam u svojho motora 2,5V6 spotrebu oleja tak do 1L/10.000km (mozno menej). Tych tvojich 1L/1000km je fakt dost, hlavne ked ako vravis nikde to netecie. Inak ja tam davam plnu syntetiku 5W40, tento olej je odporucany pre tento typ motora. -
« Re: Prislusenstvi M6
to Tawa: Mazda 6 diesel ma nezavisly topeni uz z vyroby - Webasto. A nabizeji, ze muzes za priplatek 10 000,- dokoupit programovatelne hodiny. To znamena, ze v zime rano nemusis drhnout zamrzly okna, nemusis mit kdyz nekde zastavis nahozenej motor, kdyz se chces ohrat atd. Ja to tam mam a je to super. -
« Re: Filtr
17" kola jeste k videni nejsou, tedy mimo moji garaze ;-) jsou tam pekne ve stusku uz nazute 17" Semperit Direction Sport 205/40 ZR17, mimochodem, vite nekdo o dalsich pneumatikach kde se rozlisuji LEVE a PRAVE??? ale hned jak to jen pujde tak to dam na web..btw [odkaz]
ted k tomu filtru : mam zkusenost s fitrly JR, jsou to vlozky do stavajiciho saciho systemu, podle me je to lepsi, ony ty rezonancni komory tam k necemu jsou a kdyz tam das jen kuzel, mozna to bude horsi nez lepsi (nasavani horkeho vzduchu z mot. prostoru, hlucnost..atd..) mam to na obou autech a je to ok.
-
Minuly tyzden si bracha objednal Mazdu6 3.0V6 (220hp) so sportovou vybavou (17" 215/50, sport. narazniky, sport. dual vyfuk, kridlo, atd) a prave ta sport package obsahuje aj tu luminiscencnu pristrojovku, tak ma to zaujimalo, ze ci to dostat aj tu, lebo to vraj vyzera bombovo (v usa na to bezi reklama: looks best in red :)). -
Je tu moznost v EU kupit Mazdu6 s elektroluminiscencnou pristrojovkou? T.j. vo vypnutom stave vidno len obrysy budikov (bez cisel, stupnic, atd) kompletne cela pristrojovka sa rozsvieti az po zapnuti zapalovania cervenym svetlom, vratane cisiel na cifernikoch, stupnice ukazatelov, atd? -
"-- skrytý --" 25.04.03 14:45
« Re: MAZDA626.sk
Este k tym pneu, osobne som to asi vcera rozoznal, s Dablom som to uz preberal mailom, ale podarilo sa mi prejst jednu drsnu zakrutu pokusne tu v BA sposobom, ze uz som citil, ako keby auto poskakovalo jemymi malymi drhnutiami bokom (ako ked stierace sekaju sklo)... Ale do smyku to ist nechcelo, co si myslim ze by na povedzme horsich pneu islo... -
"-- skrytý --" 25.04.03 14:41
« Re: MAZDA626.sk
Ono, rozdiel v pneu spoznas asi az v extremnej situacii a potom uz moze byt neskoro, osobne tiez nevnimam nejak rozdiel napr medzi zimnymi a letnymi... Jedine co asi bezny smrtelnik v beznej prevadzke rozozna je hluk a plavanie za mokra pri vysokej rychlosti, mam pravdu, alebo sa mylim?