MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

24.09.04  10:57

« Re: Brzdové destičky

Country: nasiel som fakturu z 90tkm: 65EUR + 16% DPH = 75EUR. Jo, asi to bude lacnejsie ;) Holt ale za pracu chcu zase vela, nemcuri akisi... btw buduci tyzden v stredu idem na prehliadku pri 165 tisic... nejak to pribuda a blizi sa dalsia "veeelikaaa" prehliadka.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.09.04  09:55

« Brzdové destičky

Tak jsem definitivně ojel přední brzdové destičky, vydržely 52000km. Nové stály 3000,- CZK, soustružení kotoučů 1100,- CZK, montáž 300,- CZK. Mám pocit, že ty destičky byly dražší než v Německu, co říkáš Ďáble ?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.09.04  08:51

« Re:

Weiny, spravim aj tebe specialne modre znaky ako Lily? :)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.09.04  16:59

« Re:

moje mama jezdi s magdou cca tyden. Ridicak si udelala pred 10 ti lety a nechtela s nicim jezdit. Renault se ji nelibil, audina se ji zdala moc tvrda, no mazda se ji zalibila a ted jsem rad kdyz me aspon nekam sveze... >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.09.04  01:02

« Bez nadpisu

Naučte sem chodit Lily a uvidíte těch příspěvků >:D
    I když jí by tu chybělo těch 5 (neprávem 8-s ) získaných modrých znáčků Mazdy :P
    Buďte rádi že není co řešit, to znamená že jen lijem benzín a jezdíme a "Vo vo vo tom to je"! :-! :-! 8)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.09.04  17:58

« Re: Re: Ja tiez

Kazde rano se tesim, ze se tu dozvim neco noveho, pravdou jest, ze spis cerpam, nez pisu..stale mam pocit, ze jsou zde lide s fundovanejsimi odpovedmi, nezli jsou ty me... No, tak se ai taky po "delsi" dobe mrknu na Vas chat...
  • 00 Reagovat !

foto

14.09.04  17:58

« Bez nadpisu

No jasne, aj ja sem kazdy den chodim ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.09.04  16:41

« Re: Ja tiez

V kazdom pripade, pocet prispevkov u nas vo fore prekonal pocet prispevkov tu... To je fakt... A zle sa tu hlada ak chce clovek nieco najst... napriek tomu ze pouzivame rovnaky engine... Tunajsi admini kopu funkcii vyhodili, co je trosku na skodu...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.09.04  16:38

« Ja tiez

Ja sem chodim kazdy den taktiez... Ste ma hned odpisali :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.09.04  09:22

« Re: Re: :-)

Ja sem chodim kazdy den, jen je treba to nejak "rozproudit".... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.09.04  08:12

« Re: :-)

Joe: Zdá se, že zlaté časy tohohle fóra jsou už pryč, Stavros a Radim přesedlali, Ďábel s TomAntem si zřídili vlastní fórum, tak kolik nás tady vlastně zbylo ? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.04  15:54

« Re: 1. CeskoSlovensky Mazda zraz - Jelka 2004

Chlapi, až je mi líto, že jsem tu Mazdu prodal a nebyl na srazu. Ale koukám už po nějaké šestce. :P
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.09.04  09:46

« 1. CeskoSlovensky Mazda zraz - Jelka 2004

Tak pani, mame po Mazda zraze, reporty, fotky atd. najdete na www.mazdaklub.sk
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.04  18:38

« Re: :-)

Jo to jezdi... jak jsem psal o tom neidentifikovanem klepani, tak silent blok, ktery jsem cca 2 roky zpet prelisoval o 180 stupnu a podlozil, aby neco vydrzel, tak vydrzel dalsich 50 000...
    Pak ulitl upne a po vymene jede zase mazda nadherne, jako nova...
    :-)
    Stalo to vsecko 4000, chvala bohu...
    Mazda je sepot kvetin, jeden problem za dva roky fakt dost dobre, navic silentblok je spotrebak. Jo jeste musim lejt benzin a kapalinu do ostrikovacu >:D ...
  • 00 Reagovat !

foto

12.09.04  17:37

« :-)

vsechny zdravim >:D chtel jsem posunout tema z toho osudneho dna trochu vys ;-) ... evidentne Mazdy jezdi o 106 a neni co resit :-)
  • 00 Reagovat !

foto

30.08.04  11:22

« Bez nadpisu

bohuzel dva z adminu maji dovcu tak smola... snad priste.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.08.04  10:49

« Re: Re:

Tak si prehod sluzbu :o) Si vrele ocakavany...
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.04  14:57

« Re:

do pr... konecne sraz a ja jsem 11.9. v praci, navic do sence je to hodinu jizdy... kua... To je smola...
  • 00 Reagovat !

foto

24.08.04  14:49

« Bez nadpisu

'98. Keby som ho dovazal, uz by som caloval 50 litrov. Pevne ale verim vo vynimku v pripade, ze toto auto vlastnim vyse pol roka - tato vynimka platila aj v case, ked sme v EU este neboli.
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 24.08.04  13:19

« Re:

ake je to auto stare?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…