MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

30.04.03  14:53

« Re: Update www.mazda626.sk

dabel: díky. Dnes už končím, v pátek mám dovolenou a jedu do Mazdy čistit motor. Tak se tady mějte, pěkný prodloužený víkend.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.03  13:24

Radim: ako si zelas ;))) Mozem ju tam kludne hodit naspat ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.03  13:11

Díky pánové, těší mě, že se Vám líbí.
    dabel: škoda, že jsi tam nenechal fotku s puklicemi. Bylo by to kontrastní.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.03  12:39

RadimH: Tie nove disky su fakt pekne a super sa hodia k tvojej mazde. Dufam, ze ti to aj s novymi pneu bude jazdit super.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.03  12:11

« Update www.mazda626.sk

Nove fotky Radimovej Mazdy su uz tam, mozete si ju vsetci poobzerat, ako velmi sa liatymi diskami zmenila ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.03  11:34

« Re: Zamykání = blikače, kabely pod sedadly

Radim: ;)) to som len napodoboval Nemca rozpravajuceho po slovensky ;)) Dik za fotecky, opticky tie liate distiky Mazdu hodne vylepsili ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.03  11:27

co,co,co - jsem mimo. Na web jsem ti poslal fotky
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.03  11:26

was haben fseci proty nam kapustny chlafa????
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.04.03  11:12

Mne sa nemcina tiez protivi a mam navod v nemcine, co uz... nema niekto na GD v anglictine?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.03  09:44

dabel: Díky za nabídku, ale mi to nepomůže,německy neumím.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.03  09:28

Radim: ak chces, tak Ti mozem nejake veci z navodu oscannit, je ofsem po nemecky :((
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.03  09:27

h_ST: Rád bych si návod k obsluze prostudoval, ale do auta mi dali návod k modelu GE a za nový návod k GF se mi 4 kila dávat nechce. Proto občas takové téma nahodím, abych zjistil, co a jak. Takže díky za info.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.03  09:03

« Re: Bio&Mazda6

to Tawa: ja jsem to jeste nezkousel a ani zkouset nebudu. Kdyz jsem za auto dal 850 000,-, tak bych nerad aby se mi rozkocilo. Ta BIO je vhodna do nejakych starych TD a TDI motoru, ale ne do medernich Common Railu. Jednou kolega natankoval do Felicie 1,9D nejaky svinstvo a byla v takovym stavu, ze se musela vratit leasingovce.
  • 00 Reagovat !

foto

30.04.03  08:47

« Bio&Mazda6

STAVROS - nezkousel si nahodou tankovat BioNaftu do toho motora? Jelikoz ja mam nejblizsi benzinku OMV a jejich Seta je docela prijemne cenova a clovek by se pak vozil zadarmo.....jenom co to s tim autem udela
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.03  07:52

RadimH: U 626 kterou máš centrál nebliká. K těm drátům pod sedadly - v sedadlech jsou boční airbagy a docela určitě ty dráty souvisí s nimi. Koneckonců, na palubce máš kontrolku airbagů, takže nějak připojené k řídící jednotce být musí. A mimochodem, u sedadla spolujezdce funguje deaktivace arbagů, tj. pokud je sedadlo neobsazené, airbag nevystřelí, takže v sedadle je taky čidlo na zatížení. Zkus si někdy přečíst návod, anebo (jako většina techniků) čteš návod, až když selžou všechny pokusy ? A s airbagy nelaškuj, když tě odpálený airbag trefí zblízka do hlavy, tak ti ji urazí ...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.03  15:27

« Re: Zamykání = blikače

Mne central neblika, ale mam 323 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.03  15:08

Mne takisto bliknu (GE) ale u mna to otvaram ovladacom alarmu, takze to bliknutie zabezpecuje vlastne alarm :-).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.04.03  14:39

Mne bliknu, ale ja mam GD, snad je to tiez normalne :)
  • 00 Reagovat !

foto

29.04.03  13:45

« Zamykání = blikače

Ještě jeden dotaz, když zamykám dálkovým ovl. auto, neblikají mi blinkry. V Mazdě mi řekli, že je to normální. Máte to také tak?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.03  13:43

« Re: Vyhřívaní sedadel

dabel: to mi nedošlo, ještě to prozkoumám, zda ty dráty vedou k tomu tělesu nebo jinde. Doufám, že airbagy nevystřelím.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…