MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Re: Bio&Mazda6
to Tawa: ja jsem to jeste nezkousel a ani zkouset nebudu. Kdyz jsem za auto dal 850 000,-, tak bych nerad aby se mi rozkocilo. Ta BIO je vhodna do nejakych starych TD a TDI motoru, ale ne do medernich Common Railu. Jednou kolega natankoval do Felicie 1,9D nejaky svinstvo a byla v takovym stavu, ze se musela vratit leasingovce. -
« Re: Zamykání = blikače, kabely pod sedadly
RadimH: U 626 kterou máš centrál nebliká. K těm drátům pod sedadly - v sedadlech jsou boční airbagy a docela určitě ty dráty souvisí s nimi. Koneckonců, na palubce máš kontrolku airbagů, takže nějak připojené k řídící jednotce být musí. A mimochodem, u sedadla spolujezdce funguje deaktivace arbagů, tj. pokud je sedadlo neobsazené, airbag nevystřelí, takže v sedadle je taky čidlo na zatížení. Zkus si někdy přečíst návod, anebo (jako většina techniků) čteš návod, až když selžou všechny pokusy ? A s airbagy nelaškuj, když tě odpálený airbag trefí zblízka do hlavy, tak ti ji urazí ...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!