MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

07.05.03  15:13

« Re: Foto

Radim: pekne volno ;)) Vy sa ale mate, ja mam tu smolu, ze prehrate vojny sa neslavia :(((((
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.03  15:11

Budu se na to muset podvat v prodejně. Tak pánové, hezké volno
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.03  14:32

RadimH - jojo, to neni normalni to je klasicky zadni kridlo za priplatek, tomu kombiku to docela sedi, jenom nevim jestli i treba tak hezky s tim vypada sedan nebo hatchback, ale ti to maji trochu jinak reseny
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.03  13:39

Tawa: sakra jsem asi slepý, pořád nevím jaké křídlo máš na mysli. Ja na té Mazdě 6 kombi nic zvláštního nevidím. Myslíš snad ten lem na horní hraně dveří - jakoby kryt brzdového světla? Já myslel, že je to normální.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.03  07:10

« Re: Došly témata?

dabel: jaké mám svíčky nevím, nemám doma takový klíč, s kterým bych je vyndal. Předpokládám, že jsou tam ty originál platinové.
  • 00 Reagovat !

foto

06.05.03  17:16

« Malinky update www.mazda626.sk

Pridane dalsie fotky Radimovej Mazdy.

Radim: bohuzial fotku s plechacmi mam na notebooku na byte, dodam ju tam zajtra.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.03  15:16

« Re: Došly témata?

Radim: nevazne, asi je len vela roboty ;)) Prave som mal 2-hodinovy pokec s kolegami, to by clovek neveril, jak ti Nemci dokazu kecat 2 hodiny o * ;)) Info so svieckami je zaujimave, btw. ake sviecky mas momentalne Ty? Ja sa dozviem asi o tri mesiace, ked bude mat Mazdicka prehliadku pri 90tkm ;))

ad Toyota: Jasne, ja by som momentalne z novych aut volil tiez M6, pravdepodobne "Classic Red" kombik, z neho som momentalne najviac uneseny. Zla nie je ani nova Primera hatchback, mal som tu cest si aj par kilometrov v turbo-diesli zasoferovat (ta tmavosiva, ktora je vidiet na niektorej fotke na nasom webe), je pekna a prijemna na jazdenie, ale M6 je krajsia ;)))
  • 00 Reagovat !

foto

06.05.03  14:35

« Došly témata?

Nějak to tu vázne, buď došly témata, aneb Mazdy jezdí bez poruchy nebo mají všichni mnoho práce?!
    Ještě jsem si vzpomněl, ptal jsem se v Mazdě proč výměna svíček stojí 2300,-Kč, zda je to i kabely. Takže pro ty, které to zajímá: kabely se nemění. Svíčky za 2300,- jsou platinové a vydrží 90.tis. km. Alternativně nabízejí NGK za cca 500,- s výměnou po 30.tis. km. To jen tak, aby řeč nestála.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.03  13:55

« Re: ADAC statistika poruchovosti

dabel: netvrdím, že Avensis je špatný. Je opravdu zajímavý, pěkný a určitě bude kvalitní. Jen jsem vyjádřil názor, že mě Mazda 6 desingově více přitahuje.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.03  10:33

RadimH: Jasne, ze v triede malych aut je M2 asi dobra alternativa, ja len tvrdim, ze Mazda zo Spanielska uz nie je prava Mazda... Toyoty sa tradicne drzia, dlhy cas som po Toyote poskuloval, taky pekny Avensis (prvy, druhy som si este neobzrel) nemusi byt zly ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.03  10:21

dabel: to je zajímavé, že se Toyoty tak drží. Kdýž jsem byl v pátek v Mazdě a čekal než mi umyjou motor, zašel jsem vedle ke konkurenci - Toyota prouhlédnout si nový Avensis. Je to pěkné auto, ale já bych dal přednost Mazdě 6, která působí sportovněji i interier se mi líbí více.
    Ještě k Mazdě 2, přestože tady byly ohlasy, že Mazda 2 bude *, protože se dělá ve Španělsku,určitě bych ji upřednostnil před Fabii alespoň desingově.
  • 00 Reagovat !

foto

06.05.03  10:09

« ADAC statistika poruchovosti

Vcera ADAC zverejnil svoju novu statistiku poruchovosti. Mazda 626 si udrzala 4-te miesto v strednej triede, prva je Toyota Avensis/Carina, druhe BMW Z3, treti Mercedes SLK -> tieto dva nechapem, preco tam dali, su to vacsinou auta odstavene v garazi a pouzivane len v lete ako hobby auticka... Po Mazde nasleduju Mitsubishi Carisma a Nissan Primera. Ochcafka je predposledna ;)) Dneska vecer to spracujem a zajtra hodim vsetky kategorie na web ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 06.05.03  09:10

« Re: www.Mazda626.sk update - 5.5.2003

Malo by to byt nezavisle kurenie.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.05.03  08:23

Radim, ten ovladac je na nezavisle "topeni"... Nejak mi to tam vypadlo, ale STAVROS mi to do mailu pisal :)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.03  08:22

to RadimH: to je nezavisle topeni, muze topit bez nastartovaneho motoru, ma denni programovatelny termostat, odpada nutnost skrabani namrzlych skel atd.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.05.03  08:19

Diky za beta testing :-) mas pravdu vludila, ja uz som to raz opravoval, ale kedze web updatujeme dvaja, tak Martinovi zostala povodna verzia a ked to updatol, tak to takto dopadlo... Dik idto opravit...
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.03  07:20

Stavros: K čemu slouží ovládač s nápisem webasto pod volantem, ještě jsem to neviděl. Auto máš moc pěkné.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.03  07:13

to Tawa: ve vybave Touring je bud tehto interier nebo bezovy. Tenhle je naopak na cisteni mnohem lepsi nez cerny. Obcas jezdim Octavkou a staci se trosku o neco otrit a je to spinavy. V mazde je to naopak takovy porad cisty. Holt to nejsou blbci a i u tohohle premyslej. Nebo si tam dej kuzi, ale ja ji nechtel protoze se v tom v lete neda vydrzet, v zime to zas hrozne studi.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.05.03  17:21

chlapi, stranky mate pekny, ale vloudila se vam tam jedna chybicka s ramama.

tezko bych to popisoval, tak na to mrknete

[odkaz]

udela to dalsi menu, kdyz kliknu na

www.mazda626.sk

mam IE 6.

zdar Lubos
  • « 00 Reagovat !

foto

05.05.03  16:22

hmmm moc fajn vypada i s tim kridlem......ja uvazuji o tyhle barve nebo o svetle modry....ale v provedeni hatchback, takze ten spojler jejich tam urcite nebudu davat, nak to ty kridla moc nevyznavam.....btw. koukal sem ze mas svetly vnitrek, nespini se to prezprilis? protoze s otcovym autem co sem jezdil chvili byly vecne problemy :-) a tedka ani nevim jestli u Mazdy6 v Touringu maji tmavy vnitrek
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…