MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Re: Mazda626.sk a scany
TomAnt: To se divím. Většinou mají články v JPG roztříštěná písmenka, která jdou sotva číst. Zapomněl jsem, že GIF dosáhne skvělých výsledků až po převedení do 2-4 barev, což u článku s fotografiemi není až zas tak dobré. Nicméně pro různé příručky a čb články se mi to osvědčilo. -
"-- skrytý --" 30.05.03 15:12
« Re: Mazda626.sk a scany
S optimalizovanim grafiky mam uz iste skusenosti, v tomto konkretnom pripade je GIF cca 6-10x vacsi ako JPG, PNG tak asi 5x... Takze JPG som nechal ako najlepsiu moznost... Dokonca je to tak aj ked je to cisto CB text... neuveritelne... -
"-- skrytý --" 30.05.03 14:03
« Mazda626.sk a scany
Cafte priatelia, prerabam scany testov Mazd na nejaku prijatelnejsiu verziu... Moja otazka znie:
Preferujete minimalne (na velkost, cca 100kB/file) ale este citatelne subory, alebo velke ale kvalitne (povedzme 600kB/file)? Alebo preferujete PDF (cca 1,5 MB)? -
« Servis
hehe dneska sem se snazil objednat na servisni prohlidku....a nakonec sem ani nepochodil, sem byl presvedcovan prijmacim technikem o tom, ze urcite par tisic s tim muzu najezdit, ze to urcite nespecha tak i casove, ze sem tam byl docela tedkom pravidelne a jeste se delala SPZ a pokud vylozene nechci tak urcite to je v pohode, ze kolem toho auta snad neni nutne tak behat :-) tak fajn clovekovi to usetri cas aspon :-) -
« Re: Pneu
Zdarec fsici, tak muj slibene dojmy z Firestone Firehawk 700 Fuel Saver 195/65 R14 89H (cena 56.70 EUR/KS) na Mazda 626 2.0i GE.
Pneu maji za sebou Norsko - 8tis km pri plnem zatizeni (4 osoby, plny kufr + kufr na strese). Tyto pneu jsou bez chyby, u semperitek jsem loni musel uz 2x prevazovat. Tyto absolutne netrepou, dobre sedi, jsou tiche, drzi na vode a kupodivu nebyly problemy ani na vode se snehem (hory v Norsku). Cena se zda prizniva, takze priste je volba jasna. Kolik pneu ubylo nevim, nemeril jsem novy vzorek, ale stale vypadaji velmi dobre.Velmi doporucuji. -
« Re: :)
Ad dabel: zhanam :), zajtra budu - idem domov, takze sa stoji na chvilu v Prahe a potom vo stvrtok testujeme :).... Inac, ten testik na A9 zanechal na micine stopy :(( asi som moc zohrial kotuce, a jeden sa troska zvlnil, uvidim co s tym zajtra spravi 1200km, ked nic, menim ...
Ad rbaron: Ano na shop.tuning.cz ich sice maju, ale vybavuju iba objednavky do CR. K tomu perlicka - v nemecku sa vyhradny zastupca vyjadril v zmysle, 'ze nie su dorucitelne' :-( - to nie je vtip :(. -
« :)
Ad Dabel: Uz sa listuje na www.mazda626.sk ... :).
Ad all: Prve 'referencie' na JR filter v mojej Micine: v piatok som bol vyzdvihnut priatelku z vlaku v Chebe. Tak som trocha testoval na vecernej A9. Ten filter ma hold daco do seba: Mam pocit, ze Mica taha viac od nizsich otacok, a 'hore' akoby zagresivnela (prvykrat sa mi totiz stalo, ze ju na 4. ocividne sekol obmedzovac ...). So spotrebov to vsak po tom A9-teste bude tak trocha zle ... :). -
"-- skrytý --" 26.05.03 10:09
« Ziarovky
Tak som v piatok investoval a zakupil halogeny OSRAM Silverstar +50% svietivosti...
Subjektivne dojmy: Pri vymene som zistil, ze moje povodne ziarovky su NARVY, takze doost dobre. No ale pri zapnuti Silverstarov je definitivne jasne, ze tych 50% nie je ziaden oblbovak, oni tak naozaj svietia, moje osvetlene zorne pole sa dooost zvacsilo a naozaj svietia o tych minimalne 20m dalej, tak ako pisu... Takze spokojny som maximalne... Uvidime co este povie zivotnost, v kazdom pripade mam dobry backup :-) (povodne NARVY)... Jo a este cena... Dve halogenky stali dokopy 499 SKK, co je pri sucasnom kurze povedme tak 350 CZK.