MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.06.03  00:00

« Re: oj joj joj RX-8

pokus c II. "[odkaz]" + "07_121811_autosalonb_fdv" samo cely dohromady bez plus..je moc hodin, uz se mi to nechce resit jinak
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.06.03  17:06

« Re: Cvrkot (Mazda 626 2.5l V6)

Jo, to je zajimavej postreh...ja osobne se na to chystam. Vycistit motor, vymenit olej asi za Shell 10w-40 ci castrol te same tridy a dolit rochu toho "medu" ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.06.03  15:29

Cao fsem, mel jsem podobny problem s 323 r.v. 87, byla tam pridrena vacka,(predchozi majitelka moc nemenila olej) a hydrostel uz nemel sil ji zvedat. Stalo se to hlavne pri zahratem motoru po jizde do kopce (olej po zahrati zridl). Vzhledem k tomu, ze se nevyplatila jakakoliv oprava, jsem tam nalil aditivum do starych otoru. (husta kapalina jako med - prodava se na benzinkach a supermarketech). Po nastartovani a rozmichani se motor utisil, vacka klepala uz jen velmi vzacne. Jak se to ovsem projevi na delsim provozu, nevim, po dalsich 20 tis jsem dal 323 sesrotovat, protoze auto bylo celkove ve spatnem stavu a nevyplatilo se to opravovat. Ten motor byl v pohode az do konce. Takze tak, pokud chces, tak to vyzkousej, jake to ma negativni dopady pro motor, to nevim je o tom plno protichudnych nazoru. Nicmene to zadny vyrobce aut,zatim,nedoporucil. Hodne stesti. B.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.06.03  14:51

« Re: Pneu...

to oddie : jasan..ja psal smsky? Asi jo..ja pisu rad..oki..tam jde spis o to, ze kolem Tebe casto jezdim do a ze skoly...jenze, skoro nikdy nevim presne kdy..tak to zkousim a zkousim a jednou to vyjde. Mozna bude cas o vikendu, tak crnknu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.06.03  14:42

oddie: lenze tych tipkov sme "vyrusili" prave pri posedeni... sice na ulici v starych sedadlach z aut, ale posedenie to bolo ;))))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.06.03  14:39

Dabel: no, viděl jsi mě jen při posezení na zahradě, kdybys mě viděl, když vylézám zpod auta, taky mě nepoznáš. Lidé okolo mé garáže taky netuší, že ten špinavý houmles, co se tam občas štrachá ve vracích, normálně sedí přes den u počítače :))))
  • « 00 Reagovat !

foto

10.06.03  14:34

este raz oddie: no jo, cestu som zabudol, naskocili do Tomovej Mazdy v Stupave a potom nas "odviezli" uplne do kelu nejakymi lesnymi cestickami do takej chatovej oblasti...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.06.03  14:33

oddie: Tom vystrachal niekde na Avize chlapika, co rozpredaval Mazdu kupatko na diely a tak sa mu ozval. No a tak sme tam v ramci pondelnajsieho podvecera vyrazili. Najprv hladanie v Stupave (mestecko pri BA) a potom ten sok, ked sme ich zbadali. No proste drsni tipci, neumyti, prepoteni, spinavi, hruza a des ;))) Jeden majitel Mazdy, druhy "mechanik" s ulohou vybrane diely vymontovat z toho vraku ;)) No Teba si viem podobne predstavit, keby si sa tyzden neumyval, mesiac neholil a pribral asi 50 kil ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.06.03  14:33

Nakupovali sme na inzerat :))) v * ladoveho medveda v nejakej chatovej osade kam nas zavliekli :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.06.03  14:26

Dabel: kdepak jste nakupovali? No, tedy doufám, že si o mě moji zákazníci nevyprávějí něco podobného...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.06.03  14:25

Morfikus: já jsem tam celkem často. Ve čtvrtek téměř vždy, ale zrovna tenhle tam nebudu. Číslo máš, tak kdyžtak předem zavolej... (jen malá pozn., na SMS většinou neodpovídám - ono totiž psát SMS za volantem, a nebo vleže pod autem rukama od oleje, není to pravé ořechové... a nadto mě psaní na mobilu dost s..e :-) děkuji za pochopení ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

10.06.03  14:22

Hehe, tipci vcera boli fakt drsni... nase slecny nas uz videli zabitych a rozstvrtenych, ony znasilnene a Mazdy ukradnute... nastastie vsetko dobre dopadlo a este sme stihli aj to sedadlo premontovat ;))))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.06.03  14:15

Som aj aj zvedavy na tie Bridgestone-y, ako som uz onehda pisal v pneu diskusii...
    Moje postrehy ku GoodYear Eagle Ventura...
    pneumatiky super, tiche (aspon u mna), drzi stopu, na vode krasa...
    Ale pozor, velmi hruby dezen zapricinuje to, ze po prejazde po strku sa do dezenu napchaju kamienky a potom to trva kym povypadavaju (niekedy im treba pomoct rucne) No a pokial tam su, tak vydavam kadejake klepotave zvuky :)))
    Sucasne by som chcel verejme podakovat Dablovi za nasu spolocnu vcerajsiu navstevu drsnych typkov, co mi predavali casti ich Mazdy (vyzerali fakt brutalne, ako keby nas chceli ozbijat :-) ) ale nakoniec mam nove sedadlo (problem sedadla teda vyrieseny) a novu prednu masku (ktoru mi nemenovana osoba (slubil som ze nepoviem kto) zrusila spolu s castou prednej kapoty :-( )
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.06.03  14:05

oddie zije :-DD no huraaa..kdy budes v garazi? Ja tam furt jezdim a Ty nikde.. :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

10.06.03  14:03

oddie: jasneeee ;)) vratim sa z predlzeneho vikendu a co tu nenajdem ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.06.03  13:56

Dabel: no ne, tak ty už máš taky dvojníka? Naštěstí s tímhle typem písma je to poznat na první pohled...
  • 00 Reagovat !

foto

10.06.03  13:42

« Pneu...

Vikendovy defekt urychlil objednavku mojich novych pneu ;)) Volba nakoniec padla predsa len na Bridgestone Turanza ER70, tak som velmi zvedavy, ze ake budu. Niekedy buduci tyzden by mali prist, takze takto o 2 tyzdne uz budu zazitky a postrehy ;))

PS: Dufam, ze je vsetkym jasne, ze 1945 nie je odo mna...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.06.03  12:01

Dik.. tak to mam jeste nejakejch 80 tis k dobru..no, tak zacnu pomalu setrit... Diky PS co s tim teda provedes? A budes sem pls informovat...cenne rady ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.06.03  11:50

Ano, psal jsem i na mhm-mazda.cz
    Rok 1993
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.06.03  11:12

Takze to zacalo nekdy pri 200? Taky se docela boji. jsi psal i do mhm-mazda.cz ? Jakej je to rok?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…