MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Re: Cvrkot (Mazda 626 2.5l V6)
Cao fsem, mel jsem podobny problem s 323 r.v. 87, byla tam pridrena vacka,(predchozi majitelka moc nemenila olej) a hydrostel uz nemel sil ji zvedat. Stalo se to hlavne pri zahratem motoru po jizde do kopce (olej po zahrati zridl). Vzhledem k tomu, ze se nevyplatila jakakoliv oprava, jsem tam nalil aditivum do starych otoru. (husta kapalina jako med - prodava se na benzinkach a supermarketech). Po nastartovani a rozmichani se motor utisil, vacka klepala uz jen velmi vzacne. Jak se to ovsem projevi na delsim provozu, nevim, po dalsich 20 tis jsem dal 323 sesrotovat, protoze auto bylo celkove ve spatnem stavu a nevyplatilo se to opravovat. Ten motor byl v pohode az do konce. Takze tak, pokud chces, tak to vyzkousej, jake to ma negativni dopady pro motor, to nevim je o tom plno protichudnych nazoru. Nicmene to zadny vyrobce aut,zatim,nedoporucil. Hodne stesti. B. -
"-- skrytý --" 10.06.03 14:51
« Re: Pneu...
to oddie : jasan..ja psal smsky? Asi jo..ja pisu rad..oki..tam jde spis o to, ze kolem Tebe casto jezdim do a ze skoly...jenze, skoro nikdy nevim presne kdy..tak to zkousim a zkousim a jednou to vyjde. Mozna bude cas o vikendu, tak crnknu ;-) -
"-- skrytý --" 10.06.03 14:39
Dabel: no, viděl jsi mě jen při posezení na zahradě, kdybys mě viděl, když vylézám zpod auta, taky mě nepoznáš. Lidé okolo mé garáže taky netuší, že ten špinavý houmles, co se tam občas štrachá ve vracích, normálně sedí přes den u počítače :)))) -
oddie: Tom vystrachal niekde na Avize chlapika, co rozpredaval Mazdu kupatko na diely a tak sa mu ozval. No a tak sme tam v ramci pondelnajsieho podvecera vyrazili. Najprv hladanie v Stupave (mestecko pri BA) a potom ten sok, ked sme ich zbadali. No proste drsni tipci, neumyti, prepoteni, spinavi, hruza a des ;))) Jeden majitel Mazdy, druhy "mechanik" s ulohou vybrane diely vymontovat z toho vraku ;)) No Teba si viem podobne predstavit, keby si sa tyzden neumyval, mesiac neholil a pribral asi 50 kil ;))) -
"-- skrytý --" 10.06.03 14:25
Morfikus: já jsem tam celkem často. Ve čtvrtek téměř vždy, ale zrovna tenhle tam nebudu. Číslo máš, tak kdyžtak předem zavolej... (jen malá pozn., na SMS většinou neodpovídám - ono totiž psát SMS za volantem, a nebo vleže pod autem rukama od oleje, není to pravé ořechové... a nadto mě psaní na mobilu dost s..e :-) děkuji za pochopení ;))) -
"-- skrytý --" 10.06.03 14:15
Som aj aj zvedavy na tie Bridgestone-y, ako som uz onehda pisal v pneu diskusii...
Moje postrehy ku GoodYear Eagle Ventura...
pneumatiky super, tiche (aspon u mna), drzi stopu, na vode krasa...
Ale pozor, velmi hruby dezen zapricinuje to, ze po prejazde po strku sa do dezenu napchaju kamienky a potom to trva kym povypadavaju (niekedy im treba pomoct rucne) No a pokial tam su, tak vydavam kadejake klepotave zvuky :)))
Sucasne by som chcel verejme podakovat Dablovi za nasu spolocnu vcerajsiu navstevu drsnych typkov, co mi predavali casti ich Mazdy (vyzerali fakt brutalne, ako keby nas chceli ozbijat :-) ) ale nakoniec mam nove sedadlo (problem sedadla teda vyrieseny) a novu prednu masku (ktoru mi nemenovana osoba (slubil som ze nepoviem kto) zrusila spolu s castou prednej kapoty :-( ) -
« Pneu...
Vikendovy defekt urychlil objednavku mojich novych pneu ;)) Volba nakoniec padla predsa len na Bridgestone Turanza ER70, tak som velmi zvedavy, ze ake budu. Niekedy buduci tyzden by mali prist, takze takto o 2 tyzdne uz budu zazitky a postrehy ;))
PS: Dufam, ze je vsetkym jasne, ze 1945 nie je odo mna...