MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.06.03  18:06

« Re: Olej

OK..verim..tak na to prdim, akorat si objednam ten olej..ted jsem chvili nemel co delat..tak jsem nasel docela slunou cenu (dodani do 48hod zdarma po cele CR. Castrol GTX Magnatec 10W-40 (4 lt) 1136,- Kč Jeste uvazuje, ze dle rady Joe_st provedu to procisteni nejakym pripravkem smtp..
  • « 00 Reagovat !

foto

11.06.03  17:57

Neviem, nemal som problem... kupoval som 2x v M+G (tusim tak sa ten obchod vola) a potom 1x a 3x na Nissana Primeru priamo v rychloservise, kde mi menili olej. Mali vzdy, takisto na tatovu GE. GF-ko - ako som spominal - chodi do znackoveho servisu ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.06.03  17:54

Abych pravdu rekl, tak ani nevim... To sou rozpory,co? Mogul tam naleju, ale na fitru od mazdy trvam...asi je vazne moc teplo. jenze z klimy me ted boli v krku...tak se musim pict. Asi je to vazne jedno..nevim, jak se na mazdu shanej, jestli je mivaj ci ne..
  • « 00 Reagovat !

foto

11.06.03  17:52

A preco az do Mazdy? Filter by snad mali mat v kazdej predajni dielov a podla katalogu by sa nemali pomylit (aj ked neni to tak davno, co ma baba v takejto predajni presviedcala, ze Mazda 626 motor 2.0i 90k nikdy nemala ;))))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.06.03  17:47

jo asi jo..ani nevim proc se pta, ale vlastne vim...musim pro ten filtr zajet do mazdy..nejak ted TOTAL nestiham... Jo, MOGUL uz VAZNE NE! Musel jsem mit nejakou slabou chvilku, takovouhle vec jsem nedaval ani do favorita a ted to naleju do 2,5V6 jiz je olej achylovou patou...nechapu. Snad to vymenim vcas
  • « 00 Reagovat !

foto

11.06.03  17:41

Jasne... ;)) Okej, mogul nebrat ;))) Inak synteticky Madit 5W-40 je OK ;)) No ale k veci: neviem, ja by som asi menil olej vzdy len s filtrom. Nevies, co Ti tam ten Mogul nechal za previtov a ci by sa to nahodou s normalnym olejom nepobilo, obzvlast, ak ide o polosyntetiku (?)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.06.03  17:35

nejde o investici..chtel jsem si to vymenit sam. POkud i s filtrem, pak asi do servisu, nemam takvy to pekny utahovatko na filtr. chces vedet co je omyl?! mogul GX sport 10w-40 tak nejak se ta sra*** tusim jmenuje.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.06.03  17:32

hm vysvetli plz. co myslis pod pojmom "omyl"... btw vsak to neni taka investicia, na Tvojom mieste by som asi vymenil vsetko sakumprask, olej aj s filtrom...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.06.03  17:29

« Olej

Lidi...budu menit predcasne olej, ten co tam mam byl omyl..najel jsem s tim asi 3tis km..mam menit i filtr?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.06.03  16:25

« Re:

to Tawa : jo, ja z toho mel presne takovej pocit. AutoPalace Sporilov je to nej nej a nejvice nahore a tak, zakaznik k nam prijede sam, proc ho nejak ziskavat...dyt muze jet jinam a misto nej prijede jinej, kterej nebude tak narocnej..tak co...no problem
  • 00 Reagovat !

foto

11.06.03  16:19

« Bez nadpisu

Morfikus - mno jo me zkusenosti s autopalace sporilov sou takovy nijaky, prilis ochoty sem tam nevidel protoze v rychlem sledu mi auto jak vykradli tak odreli tak sem tam volal a nic moc sem nepochodil a po telefonatu do ostravskeho servisu radeji nakou dobu vyckam a zaridim si to tam vsechno pri jednom jelikoz se stridave pohybuji jak na morave tak v praze......docela me to prekvapilo protoze chvastaj se primo ve sporilove jak ze to nehlidaj servisy ale primo u zastupce pro cr mi to prislo nejhorsi :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.06.03  15:44

« Re: Cvrkot - to : Radim

dabei, tomamt, tonant: yeah buddy, you rule ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

11.06.03  15:43

A navyse ked si myslis ze nikto nevidi ze nie si pravy Dabel, tak si na omyle... tento font ti nehra do karat :-) skus alternovat mna :)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.06.03  15:41

Dabel, si dobry :-) s polhodinovoym oneskorenim a navyse double... :))) chi chi
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.06.03  15:38

A navyse ked si myslis ze nikto nevidi ze nie si pravy Dabel, tak si na omyle... tento font ti nehra do karat :-) skus alternovat mna :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.06.03  15:37

Dabel, si dobry :-) s polhodinovoym oneskorenim a navyse double... :))) chi chi
  • « 00 Reagovat !

foto

11.06.03  15:33

pozri si
    [odkaz] je tam vizitka, co na nu povies?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.06.03  14:59

« Re: Cvrkot

TO Radim: vizitka je na [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.06.03  14:51

« Re: Cvrkot (Mazda 626 2.5l V6)

a to jsem tam volal trikrat a opkazde se ptal na ten samy problem..v rozmezi asi 14 dnu...
  • « 00 Reagovat !

foto

11.06.03  14:50

« Re: Cvrkot

Je to tu dnes cvrkot. Celý den serfuju, místo abych chystal předání funkce. Pánové končím. Zase zítra. Pěkné odpoledne.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…