MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
"-- skrytý --" 11.06.03 18:06
« Re: Olej
OK..verim..tak na to prdim, akorat si objednam ten olej..ted jsem chvili nemel co delat..tak jsem nasel docela slunou cenu (dodani do 48hod zdarma po cele CR. Castrol GTX Magnatec 10W-40 (4 lt) 1136,- Kč Jeste uvazuje, ze dle rady Joe_st provedu to procisteni nejakym pripravkem smtp.. -
"-- skrytý --" 11.06.03 17:54
Abych pravdu rekl, tak ani nevim... To sou rozpory,co? Mogul tam naleju, ale na fitru od mazdy trvam...asi je vazne moc teplo. jenze z klimy me ted boli v krku...tak se musim pict. Asi je to vazne jedno..nevim, jak se na mazdu shanej, jestli je mivaj ci ne.. -
"-- skrytý --" 11.06.03 17:47
jo asi jo..ani nevim proc se pta, ale vlastne vim...musim pro ten filtr zajet do mazdy..nejak ted TOTAL nestiham... Jo, MOGUL uz VAZNE NE! Musel jsem mit nejakou slabou chvilku, takovouhle vec jsem nedaval ani do favorita a ted to naleju do 2,5V6 jiz je olej achylovou patou...nechapu. Snad to vymenim vcas -
Jasne... ;)) Okej, mogul nebrat ;))) Inak synteticky Madit 5W-40 je OK ;)) No ale k veci: neviem, ja by som asi menil olej vzdy len s filtrom. Nevies, co Ti tam ten Mogul nechal za previtov a ci by sa to nahodou s normalnym olejom nepobilo, obzvlast, ak ide o polosyntetiku (?) -
"-- skrytý --" 11.06.03 16:25
« Re:
to Tawa : jo, ja z toho mel presne takovej pocit. AutoPalace Sporilov je to nej nej a nejvice nahore a tak, zakaznik k nam prijede sam, proc ho nejak ziskavat...dyt muze jet jinam a misto nej prijede jinej, kterej nebude tak narocnej..tak co...no problem -
« Bez nadpisu
Morfikus - mno jo me zkusenosti s autopalace sporilov sou takovy nijaky, prilis ochoty sem tam nevidel protoze v rychlem sledu mi auto jak vykradli tak odreli tak sem tam volal a nic moc sem nepochodil a po telefonatu do ostravskeho servisu radeji nakou dobu vyckam a zaridim si to tam vsechno pri jednom jelikoz se stridave pohybuji jak na morave tak v praze......docela me to prekvapilo protoze chvastaj se primo ve sporilove jak ze to nehlidaj servisy ale primo u zastupce pro cr mi to prislo nejhorsi :-)